Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 píše:
Možná to zkusím později, ale později až tak třeba za týden, pokud by mezi tím nepřišla MS…Včera jsme slavili mamčiny narozky a nakonec jsme všichni spali u babi a dědy a já jsem zjistila, že nemám teploměr, abych si ráno mohla změřit teplotu.Tak jsem si vzala obyč a měla jsem 37,3°C, ale dost se pilo a málo spalo, takže dnešní teplotu jsem zapsala spíš jen proto, aby v appce nebylo „prázdné místo“…
ono by se prd stalo, kdybys netestovala, holt bys teplotu zapsala stejnou, jako následující den, ale myslím, že tam ještě šance je a ne malá, tak to ještě nevzdávej ![]()
@Kajule21 hele u nas mají od drogerie přes jídlo a barvy po psi žrádlo a hračky v jednom a dokonce i krájené salámy
@Kajule21 vůbec nevadí..zátěžový test..když to má být prosperující těhu, tak takové těhu vydrží vše..a navíc, je to teprve v začátku, takže si klidně skleničku dej..nic se nestane
běž se bavit a vypusť to z hlavy ![]()
@Kajule21 vůbec nevadí..zátěžový test..když to má být prosperující těhu, tak takové těhu vydrží vše..a navíc, je to teprve v začátku, takže si klidně skleničku dej..nic se nestane
běž se bavit a vypusť to z hlavy ![]()
@JuliF píše:
@Jany-S Ahojky, děkujiVčera jsem šla do lékárny a jako na truc měli zavříno.. Dneska teču, jak slimák
![]()
![]()
![]()
Ale MS furt nikde.. Přitom, vždy prvního ráno vstanu a je tu.. Ještě počkám, abych to zase zbytečně neoplakala
určitě..dej pak vědět..držím palce ![]()
@Lucínek290691 ahojky, já myslím, že se radovat můžeš. tohle není duch, ale krásná a jasná čárka ![]()
@Jany-S k dr.mam přijít jen když nebude ms na konci týdne. Dnes trochu krvacim ale bez bolesti. Duch byl přes týden na každém testu a v lékárně jiný než mamatest neměli. A Teda mne falešné pozitivní testy ještě nevylezly…u malého sem kupovala jedine. 14 dní zpoždění MS…
@katrih píše:
Holky, máte někdo zkušenosti s podpůrnými vitamíny i pro chlapa, chtěla bych vyzkoušet ještě tohle než se vrhneme do kolotoče vyšetřeníjá slyšela jen o vitamínu E pro chlapa a já už asi půl roku piju kontryhelový čaj
Ahojky
podpůrných doplňků pro muže je spousta, jen si vybrat..určitě pro chlapa je za začátku dobrý Selzink, kotvičník, Maca kořen (ten ze zkušenosti doporučuju, ale cena je hrozná
), Fertiprona pro něho i pro ní, je to fakt hodně, záleží co vám bude vyhovovat víc ![]()
@Lucínek290691 a proč si nevezmeš marodní? myslím, že ti doktor aspoň na pár měsíců může nechat doma ![]()
@Terka24 já to nechci nijak bojkotovat, to určitě ne, ale přijde mi, že pokud je to fakt těhu, tak čárky// už by měli být vidět i na tom mamatestu..a to myslím fakt pořádný rudý // čáry ![]()
Moc ti přeju, aby to bylo těhu se vším všudy, ale nějak se mi to nejeví mnoo..promiň, toť můj názor ![]()
Pravě ten pregnyl taky nechápu, ale říkala jsem si že v Iscare asi budou vědět co dělaj ale zarazilo mě to
jj taky už jen 2 měsíce a budou penízky a půjdem na to, je to asi lepší než zkoušet IUI a zbytečně furt čekat jestli to bude vlevo…
@butterfly88 aha… No ja jsem na to spechala kvuli praskum ktere se nesmi brat v tehotenstvi no a stejne je raci neberu kdyby najodou
no taky to mam o vikendu nabite (stavime) ale i tak na to myslim a zaroven se bojim at to neni nic hrozneho ![]()
@Koukala tak já byla na návštěvě u sestry a ta má dva syny. Takže možná to nebyl úplně nejlepší nápad, jak na to pořád nemyslet, když jsem ty dva čertíky měla neustále před sebou.
a ať díky tomu sílícímu špinění (ale na tampon to stále není) si říkám, že MS prostě přijde, tak je mi už 2 den špatně, chuť k jídlu žádná a když je, tak se na jídlo stejně nemůžu ani podívat a ještě jiné věci se mi dějí. Takže už si vsigerovávám asi úplně všechno.. Musím zítra pro test, ať už mám čistou hlavu a v týdnu jdu k doktorovi, ať je na testu cokoliv, zítra to bude týden jen špinění a to se mi v životě nestalo. ![]()
Tak držím pěsti ať to už vyjde a dám pak vědět. ![]()
@Kájušinda tak pokud chodíš do Iscare, tak pak chápu, proč ti nasadily pregnyl, obyčejný gyndař ti tohle nenapíše, většinou odeslají rovnou do CARů, takže pak to dává smysl
já netvrdím, že IUI je zbytečná, jsou případy, kdy to pomůže, ale ani IVF ti nedá 100% jistotu, že se to povede
ale ve tvém případě by ti měli říct nejvhodnější variantu ![]()