Snažilky 2016

• Fotoalbum (772)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
3.9.16 17:13
@Kajule21 píše:
Možná to zkusím později, ale později až tak třeba za týden, pokud by mezi tím nepřišla MS… :nevim: Včera jsme slavili mamčiny narozky a nakonec jsme všichni spali u babi a dědy a já jsem zjistila, že nemám teploměr, abych si ráno mohla změřit teplotu.Tak jsem si vzala obyč a měla jsem 37,3°C, ale dost se pilo a málo spalo, takže dnešní teplotu jsem zapsala spíš jen proto, aby v appce nebylo „prázdné místo“… :nevim:

ono by se prd stalo, kdybys netestovala, holt bys teplotu zapsala stejnou, jako následující den, ale myslím, že tam ještě šance je a ne malá, tak to ještě nevzdávej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
3.9.16 17:16

@Kajule21 hele u nas mají od drogerie přes jídlo a barvy po psi žrádlo a hračky v jednom a dokonce i krájené salámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 17:17

@Kajule21 vůbec nevadí..zátěžový test..když to má být prosperující těhu, tak takové těhu vydrží vše..a navíc, je to teprve v začátku, takže si klidně skleničku dej..nic se nestane ;) běž se bavit a vypusť to z hlavy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 17:18

@Kajule21 vůbec nevadí..zátěžový test..když to má být prosperující těhu, tak takové těhu vydrží vše..a navíc, je to teprve v začátku, takže si klidně skleničku dej..nic se nestane ;) běž se bavit a vypusť to z hlavy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 17:20
@JuliF píše:
@Jany-S Ahojky, děkuji :kytka: Včera jsem šla do lékárny a jako na truc měli zavříno.. Dneska teču, jak slimák :lol: :lol: :lol: :lol: Ale MS furt nikde.. Přitom, vždy prvního ráno vstanu a je tu.. Ještě počkám, abych to zase zbytečně neoplakala :(

určitě..dej pak vědět..držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 17:21

@Lucínek290691 ahojky, já myslím, že se radovat můžeš. tohle není duch, ale krásná a jasná čárka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
3.9.16 17:23

@Jany-S k dr.mam přijít jen když nebude ms na konci týdne. Dnes trochu krvacim ale bez bolesti. Duch byl přes týden na každém testu a v lékárně jiný než mamatest neměli. A Teda mne falešné pozitivní testy ještě nevylezly…u malého sem kupovala jedine. 14 dní zpoždění MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 17:25
@katrih píše:
Holky, máte někdo zkušenosti s podpůrnými vitamíny i pro chlapa, chtěla bych vyzkoušet ještě tohle než se vrhneme do kolotoče vyšetření :) já slyšela jen o vitamínu E pro chlapa a já už asi půl roku piju kontryhelový čaj

Ahojky :mavam: podpůrných doplňků pro muže je spousta, jen si vybrat..určitě pro chlapa je za začátku dobrý Selzink, kotvičník, Maca kořen (ten ze zkušenosti doporučuju, ale cena je hrozná :? ), Fertiprona pro něho i pro ní, je to fakt hodně, záleží co vám bude vyhovovat víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 17:27

@Lucínek290691 a proč si nevezmeš marodní? myslím, že ti doktor aspoň na pár měsíců může nechat doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 17:32

@Terka24 já to nechci nijak bojkotovat, to určitě ne, ale přijde mi, že pokud je to fakt těhu, tak čárky// už by měli být vidět i na tom mamatestu..a to myslím fakt pořádný rudý // čáry :nevim:
Moc ti přeju, aby to bylo těhu se vším všudy, ale nějak se mi to nejeví mnoo..promiň, toť můj názor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.9.16 18:38

@Jany-S Určitě dám vědět, děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.9.16 19:08

@Jany-S

Pravě ten pregnyl taky nechápu, ale říkala jsem si že v Iscare asi budou vědět co dělaj ale zarazilo mě to :-) jj taky už jen 2 měsíce a budou penízky a půjdem na to, je to asi lepší než zkoušet IUI a zbytečně furt čekat jestli to bude vlevo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.9.16 19:37

@butterfly88 aha… No ja jsem na to spechala kvuli praskum ktere se nesmi brat v tehotenstvi no a stejne je raci neberu kdyby najodou :lol: no taky to mam o vikendu nabite (stavime) ale i tak na to myslim a zaroven se bojim at to neni nic hrozneho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
3.9.16 19:45

@Koukala tak já byla na návštěvě u sestry a ta má dva syny. Takže možná to nebyl úplně nejlepší nápad, jak na to pořád nemyslet, když jsem ty dva čertíky měla neustále před sebou. :D a ať díky tomu sílícímu špinění (ale na tampon to stále není) si říkám, že MS prostě přijde, tak je mi už 2 den špatně, chuť k jídlu žádná a když je, tak se na jídlo stejně nemůžu ani podívat a ještě jiné věci se mi dějí. Takže už si vsigerovávám asi úplně všechno.. Musím zítra pro test, ať už mám čistou hlavu a v týdnu jdu k doktorovi, ať je na testu cokoliv, zítra to bude týden jen špinění a to se mi v životě nestalo. :(
Tak držím pěsti ať to už vyjde a dám pak vědět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 20:17

@Kájušinda tak pokud chodíš do Iscare, tak pak chápu, proč ti nasadily pregnyl, obyčejný gyndař ti tohle nenapíše, většinou odeslají rovnou do CARů, takže pak to dává smysl :roll: já netvrdím, že IUI je zbytečná, jsou případy, kdy to pomůže, ale ani IVF ti nedá 100% jistotu, že se to povede :nevim: ale ve tvém případě by ti měli říct nejvhodnější variantu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí