Snažilky 2016

• Fotoalbum (772)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
2.9.16 12:44
@Jany-S píše:
@Kajule21 ještě nepanikař..nic není ještě ztraceno..navíc, mohlo se stát, že se pinďa uhnizďoval později, takže na testu ještě nemusí nic být vidět, tak netruchli a udělej si test za 2 dny ještě ;) a kdy máš dostat MS? ono správně se má testovat až v den očekávané MS :palec: takže to ještě nevzdávej :srdce:

Děkuju za podporu :hug: MS jsem podle OvuView měla dostat dnes, podle FF zítra. Ale na MS se teda rozhodně necítím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.9.16 13:02

@Kajule21 tak vyzkousej test jeste v nedeli, je opravdu brzo, kdyz teprve mela dorazit ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.9.16 13:33
@wwwinky píše:
@Kajule21 tak vyzkousej test jeste v nedeli, je opravdu brzo, kdyz teprve mela dorazit ms

Uvidíme - možná to vyzkouším :think: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.16 13:49

@Kajule21 Tak procitam diskuzi a taky drzim pesti… Treba je fakt jen brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.9.16 15:00
@Koukala píše:
@Kajule21 Tak procitam diskuzi a taky drzim pesti… Treba je fakt jen brzo :)

Děkuji :hug: Snad máte všechny pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
2.9.16 15:02

mimi

Holky tak jsem tu zas… A neustále se tedy snažíme.. Mám problém.. Jsem před MS.. cca dva dny ještě, ale mám takový bílý drolivý výtok.. Upozorňuji, že na ně netrpím, takže netuším co to je.. Píchá mi v břiše, jakože u vaječníků a mám hrozně nateklé bradavky a zvětšené dvorce… Bojím se dělat si tedy test, protože je ještě brzo.. Ale beru léky na podporu vajíček a na kontrole mi řekl, dneska na to skočte, tak snad se ten den zadařilo a po dvou letech se dočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.9.16 15:25

Holky děkuji moc za povzbuzení a za rady :) ještě zkusím test v pondělí, protože je mi pořád špatně od žaludku a nemám vůbec chuť na jídlo. Když to nevyjde, tak už se asi fakt objednám k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.9.16 15:31
@JuliF píše:
Holky tak jsem tu zas… A neustále se tedy snažíme.. Mám problém.. Jsem před MS.. cca dva dny ještě, ale mám takový bílý drolivý výtok.. Upozorňuji, že na ně netrpím, takže netuším co to je.. Píchá mi v břiše, jakože u vaječníků a mám hrozně nateklé bradavky a zvětšené dvorce… Bojím se dělat si tedy test, protože je ještě brzo.. Ale beru léky na podporu vajíček a na kontrole mi řekl, dneska na to skočte, tak snad se ten den zadařilo a po dvou letech se dočkám…

Tak to gratuluju :) Třeba se opravdu povedlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.9.16 15:32

No a já už na testování z vysoka víte co, protože začínám lehce špinit… :( :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
2.9.16 15:33

@Kajule21 Kdyby ano, byla bych nejšťastnější matka na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
2.9.16 15:34

@Kajule21 Tak to mě mrzí.. Ale to nic neznamená.. To jsem měla předloni.. Ale bohužel jsme o to v 6 týdnu přišli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.9.16 16:23
@JuliF píše:
@Kajule21 Tak to mě mrzí.. Ale to nic neznamená.. To jsem měla předloni.. Ale bohužel jsme o to v 6 týdnu přišli :(

To bysme byli všechny nejšťastnější matky na světě, kdyby se povedlo :dance: No, nějak se mi nechce věřit, že bych zrovna já byla těhu i kdyby přišla MS…No nic no-tak hurá do dalšího kola snažení :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
2.9.16 16:26

Ahoj holky, chodím do Car, ovulace pouze na pravé straně, kde neni vejcovod. Levý vaječník nereaguje na stimulaci clostilbegytem a levý vejcovod si není schopný přetáhnout vajíčko zprava. Tentokrat na pravém vaječníků 12DC dva 20mm folikuly, takze IUI nic ale píchly mi pregnyl 5000j. Nevíte proč se píchá když normálně ovuluju? Noo a čárka na TT zmizela 30.8 a teď mi je už dva dny na zvracení, včera mě doubalo v břiše, cejtim jen kouř z cigaret a zvedá se mi žaludek a na TT zas slaboučká čárka. Stalo se vám to někomu? Jak vejcovod tak vaječník vlevo by neměly bejt funkční takže to přikládám zahadnemu zbytkovemu pregnylu :think: Čárka je teda úplně slaboucká, nevím jestli ji uvidíte ale já i ségra ji vidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
2.9.16 16:32

@Kájušinda Já tam zatím nic nevidím, ale zkuste pozítří.. Měla by být silnější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.16 16:32

@Kajule21 ach jo :think: u me uz to bude zitra tyden co jsem zacala spinit a nevypada to ze by chtela ta mrcha prijit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí