Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
21.8.16 13:00
@EllEff píše:
Díky za milé přijetí holky :)
Já jsem v květnu vysadila prášky a ted čekám až se mi srovná cyklus…tak jsem ráda, že tu můžu být s vámi aby mi to rychleji uteklo :)

Je fajn nebýt v tom sama a mít někoho (nás :) ) s vědomím, ze jsme na tom všechny stejně :) Ale byla tady zahájená vlna těhotnění, tak jsem zvědavá, která je na řadě tentokrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.8.16 13:03

Tak doufám, že se to nachytá i na mě :)
Nečekám zázrak, že by se to povedlo hned, takže nestresuju :) Zatím ani nevím jak dlouhý mám cyklus nic- má to po antikoncepci tak rozházený že by se v tom ani p… nevyznalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
21.8.16 14:40

@Terka24 tak to je zajímavé :think: už jsem se setkala, kdy holky mívali po vysazení HA různé problémy s cykly, ale takhle?? :think:
Zkus sem dát nějaký test, abysme viděli, jak jsi na tom..každopádně pokud je to těhu, tak budu držet palce, ať čárka sílí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
21.8.16 14:41

@mrkvikva chápu, ale mysli pozitivně a žádné neduhy si nepřipouštěj, věř tomu, že mimi k tobě chce, tak se o něj hezky starej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
21.8.16 14:42
@EllEff píše:
Díky za milé přijetí holky :)
Já jsem v květnu vysadila prášky a ted čekám až se mi srovná cyklus…tak jsem ráda, že tu můžu být s vámi aby mi to rychleji uteklo :)

Určitě..ono to čekání aspoň uteče a tady aspoň pochytíš rady, zkušenosti, takže až se pak do toho vrhneš, budeš na to lépe připravená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
21.8.16 14:43

@EllEff a kdy máš asi tak v plánu začít se snažením? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 16:21

@Kajule21 budu tomu věřit :kytka: nějak mi to došlo až teď až jsi to napsala, že je vlastně v bříšku :srdce: zítra chci zajít na krev a zjistit jestli je to jisty a jaká je hodnota HCG, jsem hrozně netrpělivá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.8.16 16:53
@mrkvikva píše:
@Kajule21 budu tomu věřit :kytka: nějak mi to došlo až teď až jsi to napsala, že je vlastně v bříšku :srdce: zítra chci zajít na krev a zjistit jestli je to jisty a jaká je hodnota HCG, jsem hrozně netrpělivá :D

To je jasné :) Taky bych byla netrpělivá. Zase písni, jak jsi dopadla ju? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 16:58

@Kajule21 určitě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 20:50

Ahoj

Ahoj děvčata, mohu se přidat do vaší diskuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
21.8.16 20:56

@Andrejka 12 určitě..vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 21:04

Má zkušenost

Jsem tu nová a ráda bych se podělila o svoje trápení s váma. Zde je můj příběh. Snažím se o mimi téměř 2 roky, ale intenzivně 1 rok. Měla jsem problém s ovulací, tak jsem brala clostík. První cyklus nic, ve druhém se zadařilo. Ovulace byla ukázková dle testů. Bazální teplotu neměřím, chodím na směny, takže to nelze vždy ve stejnou dobu.Jsem tedy odkázaná pouze na testy.Ve druhém cyklu jsem otěhotněla. Byl to blažený pocit, pocit štěstí atd.Ale bohužel v 5tt ZT. Nejprve podezření na mimoděložní. Byla jsem hospitalizována do nemocnice. Provedena laparoskopie a kyretáž. To vše proběhlo 18.5.2016.Bylo mně oznámeno, že bylo nalezeno ložisko endometriozy, ale mimoděložní těhotenství vyvráceno. Domů jsem šla po týdnu a za dva dny jsem tam byla žpět. Zánět děložní sliznice a prasklá cysta. Neskutečné bolesti.Dnes už je však vše v pořádku. Po druhé menzes jsem začala opět testovat. A super. Ovulace proběhla 8.8.2016.Jenže se nezadařilo. Jsem už 4 měsíc na neschopence a v září už bych se měla vrátit do práce. Tak jsem strašně doufala, že to hned dopadne. Doktor říkal, že je ta nejlepší doba, že tělo je pěkně nastartované a pročištěné. Dnes bych měla dostat menzes, Zatím nedošla, ale bolesti už se ozývají. Cykly mám dlouhé cca 30 dní. Při prvním těhotenství jsem už cítila prsa, teď vůbec nic.Moc mě to mrzí a jsem z teho smutná. Přeci jen už mám věk(39) a děti ještě nemám. Doufám, že jsem se tu hned naporvé moc nerozepsala a neviděsila vás. Ale potřebuji se trochu vypovídat a přečíst si i jiné osudy žen. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
21.8.16 21:15

@Andrejka 12 Ahoj kočko :mavam:
Na začátek k tvému ujištění, nikoho tu nevyděsíš, každá máme svůj příběh a důvod proč tu jsme. Některé z nás (a to nemyslím jen holky na této diskuzi) mají silné příběhy, jiné mají nulové zkušenosti a potřebují poradit..Bohužel i já co se tu už ten rok pohybuji jsem zažila několik holek, které si prošli ZT nebo SP, bohužel přijde mi to víc časté než, že většina otěhotní :think: Nevím čím to je způsobené, ale všechny tu věříme v dobrý konec, tak budu držet palce i tobě :palec:
Já mám během jednoho roku za sebou 2× ZT v 6+tt, pokaždé odstraněno revizí, takže zkoušíme po třetí a věříme, že se zadaří :palec: Víme, že jsme oba v pořádku, ale konkrétně genetiku vyřešenou nemáme. Poprvé jsme podstoupily IVF a podruhé jsem otěhotněla přirozeně.
Chápu, že už máš věk a tlačí tě čas, a uvažovala jsi o nějakých možnostech? nebo užíváš něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 21:22

Jany-S@ děkuji za přivítání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
21.8.16 21:28

@Jany-S taaak u mě se to asi blíží :roll: teď jsem byla na WC a na papíru hooodne svetloulinka růžová kapka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí