Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S jako už mě to začíná štvát. Buď ať dojde MS nebo dítě!!!
![]()
@chillli asi to mas spocitane dobre tu ovulku
tak si musis jeste chvilku poclat, než budes moci testovat ![]()
drzim palecky
@chillli viď??
taky si říkám, že je to divné, proč když je to negativní, je teplota furt nahoře?? Vím, že MS mi přijde až když teplota klesne pod 36,4 C..ale jsem na 36,8 C ![]()
Mě dneska asi dvakrát píchlo v podbřišku a teplota klesla na 36,6… Tak že by? ![]()
Hezký den dámy
Udělal se někomu duch na testu a pak přišla MS? dva dny začíná být viditelnější, pěkně mě bolí břicho a pocit stejně jako před MS s rozdílem jen občasných křečí. Měla jsem MS teď dvakrát do měsíce, třikrát za sebou po vysazní HA a od té poslední je to už asi 29 dní, normálně po 24 dnech i bez HA. Tak jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
@Terka24 ty jsi krátce po vysazení HA? může to být ještě neupravením cyklu, ale jsou případy, kdy normálně chodí MS a přitom je holka v tom, takže možné je všechno, ale takhle ti neřeknu, neznám tvůj cyklus, kdy byla ovu, jestli měříš BT, jestli víš, kdy měla přijít MS.. ![]()
@Jany-S u prvního jsem otěhotněla měsíc po vysazená HA, teď jsem brala nějakou blbou a MS byla po 18 dnech i přes HA…takže fajn, vzhledem k rodinné diagnoze jsme se s přítelem rozhodli o momčo. Jeho první. Ty MS po dvou týdnech jsem brala pozzitivně, tělo se aspoň pročistilo od prášků. Teď skáčou duchové a sílí, je ale těžké odhadnout po vysazení HA jak teď bude vypadat cyklus, takže testuju s pocitem že jsem v tom, ale to má občas každý
tři dny pomalinku sílí proužek, ale stalo se mi i že přišla MS, doktor říkal, že jsem těhotná mohla být ale nebylo něco v pořádku, takže přišla MS a proto vyšel i slabý test, takže neplašíme a čekáme na zesilování čárky nebo na příhod MD, popravdě na MS se necítím, ale to se ještě uvidí. Duchové sílí, tak testuju denně a sleduju jestli zmizí, nebo ne.
@Jany-S @Kajule21 @chillli díky moc holky, bohužel zatím vyhrává strach nad radostí, ale snad bude líp, zajímavy, že žádný duch se neukázal ale rovnou silny //
Díky za milé přijetí holky ![]()
Já jsem v květnu vysadila prášky a ted čekám až se mi srovná cyklus…tak jsem ráda, že tu můžu být s vámi aby mi to rychleji uteklo ![]()
@mrkvikva píše:
@Jany-S @Kajule21 @chillli díky moc holky, bohužel zatím vyhrává strach nad radostí, ale snad bude líp, zajímavy, že žádný duch se neukázal ale rovnou silny //
Nemysli negativně nebo si to přivoláš
Věř tomu, ze je všechno pořádku a užívej si to
Musí to být nádherný pocit najít // na testu a vědět, ze je u tebe v bříšku ![]()