Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si dámy myslím, že jsem v tom nejlepším
Včera mě tak bolel levý vaječník (poprvé tak moc) a břicho jako před MS, že jsme myslela, že se zblázním. Takže jsme na to s manžílkem raděj hupsli
I teplota roste 18.8. byla 36,4 a každý den se o 0,1°C zvyšuje
Snad to tak půjde dál
To jen tak pro zajímavost
Krásný den ![]()
Tak tohle jsem právě objevila, nevíte jestli norethisteron může způsobit falešné //?
@Kajule21 nooo to vypadá dobře, teplota stoupá, takže jste to dobře pojistili ![]()
@mrkvikva nevím, co je norethisteron, ale test teda krásný. Žádný duch, ale silná čárka ![]()
@chillli to jsou prášky na oddálení MS, ale nesmí se brát v těhotenství protože pak způsobují geneticky vady, než jsem je nasadila tak jsem zkoušela testovat a nic, test úplně bílý a po dovolené ( o 5 dní později ) jsem je vysadila a měla dorazit MS ale nedorazila tak jsem udělala TT znovu a takhle to dopadlo a právě že je čárka silná tak se ted bojím jak moc mohlo braní norethisteronu ovlivnit případné těhotenství.
@mrkvikva takže si je brala celých těch pět dní?? No počkala bych, zítra nebo v pondělí ráno zkusila test znovu a pak bych teda padila k dr. Nestrachuj se předčasně a zbytečně. určitě to bude vše v pořádku ![]()
Hlavně přeji, ať to je opravdu těhu ![]()
Byla bys další, která rozjede tady tu vlnu ![]()
Já mám už 15 dní zpoždění a test nic ![]()
@chillli jj brala
nenapadlo mě, že bych mohla být těhotná, na testu předtím nic nebylo, příznaky žádny až dnes mě začaly bolet prsa a pálit žáha, tak jsem myslela že to dostanu a v poledne mě napadlo si udělat ten test takže ani není z ranní moči. O mimčo jsme se snažili dlouho takže bych byla moc ráda kdyby to fakt těhu bylo, jenže zrovna ted je to o strach, zítra zkusím clear blue a uvidíme, víc testů už doma nemám
a ty jsi byla na krvi? Když test nic neukázal? ![]()
@mrkvikva nebyla, nemám ani žádné příznaky nic. Bazální teplota stále kolem 36,7-36,8 takže to asi ani těhotenství nebude. Prostě si opět cyklus dělá co chce ![]()
@chillli a míváš různě dlouhy cykly? 15 dní je přece jen dost ![]()
@mrkvikva no blbnou mi takhle od ledna cca, ale 15 dní jsem zpoždění ještě neměla… ani se necítím, že by měla ms přijít… vždy jsem nafouknutá, mám křeče v podbříšku a teď nic ![]()
@chillli ja mela minuly cyklus taky zpozdeni 14 dni
ale nakonec proto, ze ovu byla zrejme v den, kdy mela prijit ms
kdys mela ovu?
teda ty cykly si delaji co chtějí