Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lifia Nic jiného mi nezbývá
Ale každý měsíc je jen zklamání nic jiného.. :/
Právě dneska mela prijit a jeďte nic test si dělat nechci vždy jsem zklamaná
@Jany-S neřekla jsem, že popíráš
kdyby jsi viděla osobně testy tak vidíš, bylo to hodně slabé a dlouho a taky se mi to nezdálo, proto jsem dávala fota a dala i poslední foto… krvácela jsem jen dva dny, silně a teď nic, bolesti odešly, ale je mi zle, nechutná mi kafe a cigára, což je dobře
test dnes ráno pro kontrolu bílý jako sníh, takže nejdu ani k dr. to by nemělo být mimodložní, ne? by se dle mého stále ukazovala ta slabá čárka…?? včera jsme to s přítelem zapili…a jedeme znova… nejsem jediná komu se tohle stalo a bereme to dobře, jelikož odešel plod, který by tejně nejspíš nebyl v pořádku
@Terka24 Přesně tohle jsem měla já na začátku roku.. A loni to bohužel odešlo v 7 týdnu.. ![]()
@Tornado l Protože už se dva roky snažíme a další dva roky se mi čekat nechce ![]()
@JuliF píše:
@Tornado l Protože už se dva roky snažíme a další dva roky se mi čekat nechce
A uz jste to i nějak řešili? 2 roky uz je dost dlouhá doba ![]()
Dobre rano devcata… dalsi pracovni den pred nama… tak snad to utece rychle…
Dobré ráno holky. Kdybyste tak věděly, jak sem se dneska ráno strašně vyděsila, úplně sem myslela, že se zblázním
. Ráno šel můj do práce, a mě se chtělo čurat, tak sem si řekla, že už udělám test (5.00) jinak dělám až o půl osmé, kuknu na něj a tam strašně slabá čárka
no co vám budu povídat byla sem úplně v pr…
pardon za slovník. Ale zase sem si řekla, že sem v noci dost pila a chodila na záchod a že je to třeba tím
. Tak sem zkusila o půl osmé druhý i když my bylo jasné, že nebude první ranní a naštěstí ta čárka byla silnější. Málem mě odvezly. Pardon za román, muselo to ze mě ven jinak bych se zbláznila. Pro porovnání přidávám fotku z neděle(horní) a z dneška (spodní). Co myslíte zesílil?
@venisa dobre rano i tobe! Tak, tak… At to dneska rychle utece…
pr me dneska teda v podstate 1DC…
@zoeee203 to me mrzi, taky mam dneska zase 1DC, tak drzim pesti, aby to tento cyklus uz vyslo. ![]()