Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@butterfly88 no to ja jsem nejaky 9 DC… @zoeee203 to ne mrzi ake hlavu vzhuru… ono to jednou vyjde…
@Lucínek290691 no nemuzes se tak nervovat, to vubec neni dobry… ale opravdu bud v klidu, testik je krasnej…
Tak jsem si myslela, nebo spis doufala, ze se tentokrát zadarilo
bt krasne lezla nahoru, kazdy den o trochu vys
a dnes spadla o 0.05
mrcha by mela dorazit ve ct
tak se bojim, ze zase dorazi ![]()
@venisa já vím, že bych se neměla nervovat ale jaksi tento rok stojí upa za prdlajs. Zítra to bude půl roku co umřel brácha, tak sem si říkala, že aspoň něco hezkýho třeba ten den bude ale ten první test mě strašně vyděsil, protože sem bráchu v duchu prosila ať mi pošle seshora trochu štěstí a já najdu // a našla sem ![]()
@Lucínek290691 jejda tak to mi je lito… ale braska te vyslysel a stesticko poslal… ted to bude. tezke ale chce to klid…
![]()
Holky, můžu mít dotaz? Měříte si někdo bazální teplotu? Já jsem dnes 8DPO, po ovulaci teplota stoupala a dnes teda rapidně klesla a bolí mě dost podbřišek, na ms je to ještě brzy, mám ji dostat v neděli, myslíte, že to může být uhnizďování?
@venisa právě doufám, že na mě bude dohlížet seshora a že bude všechno v pohodě
další ztrátu bych už letos nedala ![]()
@venisa tak to by za chvilju mohla byt ovulka… ![]()
@zoeee203 treba se jeste zadari a ovulka se posune…
kolikaty den ji normalne mivas?
@Lifia ano, pri uhnizdovani muze teplota klesnout…
drzim pesti… ![]()
@butterfly88 @butterfly88 moc děkuju..dám vám vědět, snad zítra začne zase stoupat ![]()
@butterfly88 No ovulku si nehlídám, ale je fakt, že moje mamka(sem z více sourozenců) když nás měla, tak u každého těhotenství měla menstruaci minimálne měsíc-2měsíce..
@Lucínek290691 urcite na tebe bude dohlizet…
@butterfly88 jo ovulka by mohla byt… snad to nejak poznam… ja totiz nic nehlidam… ![]()