Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky tak hlasim se z kontroly… Sliznice nebyla nejak vysoka takze mimi ne a slabou ms prisoudil k tomu ze se mi nevytvorilo zlute telisko a ani minuly mesic nebylo
nevite cim ho podporit? Teda jestli to nejak jde
@Kajule21 Zatím chodím rok k novému doktorovi a půl roku beru léky na podporu vajíček a tak.. Oba jsme zdraví, ale asi si nejsme souzeni nebo nevím
Ahoj, tak po krvácení další pecka, cytologie opět špátná..takže za 4 měs zas…:(
Ahoj ženy, tak jsem se vrátila na místo činu po 7,5 letech… Snažila jsem se tu o první a nyní se s přítelem začínáme snažit o druhé… nešlo mi se přihlásit pod starým nickem, ale stejně tu asi nebude žádná ze snažilek, co se snažila tenkrát se mnou.. Doufám, že mě mezi sebe vezmete… Krásný den a snažilky ať se daří ![]()
@chillli díky
před chvilkou sem zkusila 25 test a čekala sem, že bude čárka míň znatelná a ona je výraznější než na 10 maxovi ![]()
@Koukala ahoj, tak to me mrzi… taky jsem nakonec zase na zacatku, ale ted jedu fakt se vsim-mereni bazalni teploty+ovu testy, abych poznala, jestli cyklus jede jak ma, jestli neni problem uz tady. A vy se snazite jak dlouho? Jinak tady na emiminu holky radi vylizene na povzbuzeni ovulacw kontryhelovy cas a mam doma vypsane dalsi pripravky, ale vylozene na ovulaci. Doktor nic neporadil?
@venisa ty jo, tak vy se s pritelem asi vidite casteji jak ja s mym. Ja si prave rikala, ze vim, kdy mam ovulaci, ze to citim… A jak jsem byla ted v srpnu prekvpena, kdyz byla ovulace o nekolik dni pozdeji.
ted to chci do Vanoc sledovat prave pres ovu testy a bazalni teplotu. Tak snad to vyjde, jestli se teda ted snazite. ![]()
@Terka24 to me moc mrzi. ![]()
A co presne vyslo blbe? Snad to bude vse brzo v poradku. ![]()
Drzim pesti!!!