Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@butterfly88 píše:
@JuliF ale prosím tě! Co by tady jiné za to daly, najít ty krásné //…
Třebá já ![]()
@EvkaV no já sem to měla jakž takž pravidelné, ale co sme se začaly snažit, tak děs a hrůza
určo se zadaří ![]()
@EvkaV od nového roku, poslední cyklus sem brala femibion 1 tak nevím jestly nepomohl i on:-)
Děkuji Vám holky.. Ráno zavolám k DR. Sice tam je jiný, ale sestřička furt stejná.. Mohla by mě vzít alespoň na krev
![]()
@Lucínek290691 na ten jsem slyšela celkem chválu a pak ještě na kontryhelový čaj
chjo, moc ti to přeju ![]()
@EvkaV ten sem pila taky 1× denně, víckrát za den sem se k němu nedostala:-). díky snad bude všechno ok ![]()
@JuliF moc gratuluji, zdali se mi to vic jak nadejne
z chlapa si nic nedelej, ten to musi stravit, penize byly, jsou a budou, brzy mu to dojde a snese ti modre z nebe ![]()
Pekny vecer vsem! Jen bych se chtela poradit jestli si uz udelat test nebo jeste pockat. Posledni menstruaci jsem mela 27-31.7.,od te doby jsme byli s manzelem hodne aktivni. Nikdy nemam MS na den presne ale uz me par dni poboliva bricho jak pred MS, ale porad nic. Semtam me pichne v podbrisku, na leve nekdy prave strane.Od nedele jsem jakoby nachlazena, unavena, boli me zada a mam rymu jak tram ale bez teploty. 23.8.jsem byla na gyn.na preventivce a vse ok, na UZ nic zvlastniho. Moc dekuji za jakoukoli odpoved
.
@venisa cauky, neni mozne, ze jsem te videla v diskuzi cca dva roky zpet?
tam jste se snazili uz asi pul roku myslim, ze? Jak to tehda dopadlo, zda se tedy mohu zeptat?
@kacenka87 tezko rici, pokud nevis termin ovulace
jak mivas dlouhe cykly obvykle? Test zkusit samozrejme muzes, ale pokud nevis, kolik dni po ovu jsi, tezko rici, zda i kdyby jsi byla tehu by to test ukazal
nejlepsi testovat v den ocekavane menstruace..
@kacenka87 A v jak míváš dlouho cyklus? Třeba nejdelší a nejkratší cykly bývají jak dlouhé?
@Lucínek290691 tak to gratuluju
trochu jsi mě uklidnila, poslední půlrok se mi moje tělo prostřednictvím „mateřských“ hormonů očividně snaží říci, že už na to mám nejvyšší čas
jen aby se ještě zadařilo