Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Buď ráda aspoň už tam něco uvidíš a nebudeš stresovat tak jak já včera
nějak to tu bkbne. JuliF
Příspěvek upraven 07.09.16 v 08:07
@JuliF je to proste tam!
fakt moc gratuluju!
a je lepsi tam jit pozdeji nez moc brzo, vzdyt by tam jeste nesel videt ani gestacni vacek… ![]()
@mishule9 nekdo nade mnou drzel ochrannou ruku… ale jeste ze tak…
@butterfly88 Já vím, ale já chtěla alespoň na krev.. Aby mi potvrdili, že test nekecá
furt tomu nemůžu uvěřit.. A děkuji!
![]()
Dobré ráno všem… jé holky já vidím ty vaše testíky, tak Vám normálně závidím.. ale asi nejsem jediná co? Já mám smůlu… muže pracovně v zahraničí, a po vysazení prášků ani nevím kdy to dostanu a tak..:-(
@LennyKikki ne nejsi jedina kdo „zavidi“ pozitivni testiky…
ale ja verim tomu, ze do konce roku se taky pochlubim //
ja mam nastesti po vysazeni prasku ms pravidelne…
@venisa No já vysadila tenhle týden, takže si ještě nějakou chvilku počkám… první dítě trvalo rok… pak jsem byla mimoděložně a přišla o pravý vejcovod. Mám za sebou bohužel i jeden potrat, protože dítko přišlo v nesprávný čas:-( přítel se na mě vykašlal a já bych zůstala s dvěma děckama sama ![]()
Tak doufám, že mi to příroda odpustí a teď když mám přítele, se kterým si miminko přejeme oba to vyjde.
@LennyKikki no taky dobre zkusenosti…
tak snad priroda nebude kruta a budete se za chvilku s pritelem radovat z miminka…
to my se snazime o prvni a ted jedeme treti mesic…
@venisa Tak držím palečky… Aby to vyšlo…Já vzpomnínám na sebe co jsem vše dělala, abych otěhotněla a taky jsem chodila sem na diskusi… Tentokrát to bude volnější, aby se mi nezablokovala psychika… protože to je fakt svinstvo
@Jany-S ještě ne, výsledky mám špatné už rok.. teď mám nového dr. a ten řekl, že udělá nějaké vězší vyštření. Má to nějaký vliv na případné otěhotnění teď? Aby nebyly nějaké problémy, jestli se dá případně léčit po porodu…? Zatím to není tak zlé dle dr.