Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
6.9.16 20:27

@mishule9 ahoj, jo je to mozne, ze jsi me videla v diskuzi pred cca dvema lety… tenktat jsem se snazila ale vztah nedopadl dobre a sli jsme od sebe a nastesti se tenkrat nezadarilo… ja poznala pak nejuzasnejsiho chlapa se kterym se ted snazime o mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.9.16 20:35

Zajímaví ze jak jde psal ze jsem to dostala spojení výtok tak ted jde šla na záchod a nic menzes nikde jde u toho jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.9.16 20:55
@Terka24 píše:
@Jany-S neřekla jsem, že popíráš :) kdyby jsi viděla osobně testy tak vidíš, bylo to hodně slabé a dlouho a taky se mi to nezdálo, proto jsem dávala fota a dala i poslední foto… krvácela jsem jen dva dny, silně a teď nic, bolesti odešly, ale je mi zle, nechutná mi kafe a cigára, což je dobře :D test dnes ráno pro kontrolu bílý jako sníh, takže nejdu ani k dr. to by nemělo být mimodložní, ne? by se dle mého stále ukazovala ta slabá čárka…?? včera jsme to s přítelem zapili…a jedeme znova… nejsem jediná komu se tohle stalo a bereme to dobře, jelikož odešel plod, který by tejně nejspíš nebyl v pořádku

tak to opravdu vypadalo spíš na biochemko, ale je dobře, že to bereš s nadhledem, je lepší, že když je to neprosperující těhu, tělo to pozná a samo vyloučí s MS, takže určitě další cyklus to klapne, tak držím palce, ať se nám to povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.9.16 21:05

@Terka24 už jsi někdy podstupovala konizaci čípku? v loni v lednu jsem měla taky špatný výsledky z cytolky a nakonec jsem měla dysplazii III. stádia, tudíž rakovinotvorné, takže to nenech ladem a koukej mazat na další kontrolu, jestli tam bude nález, budeš muset tohle podstoupit a rekonvalescence je 6 neděl a více :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.9.16 21:15

Ahoj holky, tak jsem se sem konečně zase dostala ;) od pondělka nestíhám, uzávěrka a včera jsme s manželem měli důležitou chvilku :srdce: tak ani nestíhám na všechno reagovat a odepisovat :roll: ale koukám, jak se to tu rozjelo..ještě nedávno nás tu bylo pár a teď je tu pořádná skupina snažilek :potlesk: tak všem držím palce a dalším těhulím gratuluju, tak doufám, že je teď řada na nás?? :dance:
je tu někdo kdo má teď testovat?? :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.9.16 07:10

@venisa Tak to je dobre, ze mimi pockalo na toho praveho :kytka: Verim v to, ze tohle je nekde zhury dano a nedeje se nahodou, vedelo, ze ma jeste pockat a bude se mit lepe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
7.9.16 07:32

Testovani ve 4 rano a preci jen tam je!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
7.9.16 07:34

@mishule9 Kéž by… Ale moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
7.9.16 07:47

Ahojky holky, tak jak jsem včera psala, byla jsem 8dpo a bazální teplota rapidně klesla a do toho silné bolesti podbřišku, dneska jako když utne, jen bolí prsa a teplota opět vyskočila nahoru, tak snad se tam bude držet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
7.9.16 07:49

@JuliF no vidiiiiiiš :-)je to tam gratulace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
7.9.16 07:53

@Lucínek290691 Děkuji, budu volat k DR… :) :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
7.9.16 07:56

Mám z tebe radost :-) @JuliF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
7.9.16 07:58

Ahoj holky :-). Asi už vás tady budu rozčilovat ale mám ještě jednoho maxe a jednu 25 a chvi vidět dálnice :-) pak už dám pokoj slibuju :-).dnešní max :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
7.9.16 08:00

@Lucínek290691 tak o tom se nedá pochybovat :-) Moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
7.9.16 08:03

@Lucínek290691 Tak mě objednala až na příští týden :(