Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 tak jsme se tu krasne sesly…
hlavni je, ze ted mame nejlepsi chlapi… ![]()
@Lucínek290691 píše:
Je to tam!!! Prý sem 100% těhotná ale zatím je to ještě malé, proto nic neviděl HCG 346Jupííííííí
Obrovskaaa gratulaceeee
![]()
@Kajule21 cauky, to jsi psala ty o te kartarce? Ja ted byla u dvou, poprve ze zabavy a nestacila valit oci jak dokazou kohokoliv vystihnout, predurcit.. Bavili jsme se i o miminku a obe shodne mi tvrdily, ze vidi otehotneni se spravnym koncem zari rijen pristiho roku, samozrejme ja bych chtela vse hned, jsem nedockavec, tak jsem zvedava
prijde mi na hlavu postavene, ze clovek bere leta prasky, huntuje si s tim telo a pak bez prasku stejnak neni zadny vysledek ![]()
@LennyKikki taky to tu holkam zavidim…
ale vim, ze ja mam zatim smulu minimalne do Vanoc… Taky mam pritele v zahranici, jezdi uplne minimalne, plodny dny jsem sledovala max podle bolesti v podbrisku a stejne jsem zjistila, ze je ovulace nakonec uplne v jiny den.
Ted jsem teda zacala s merenim, ale to kvuli tomu, ze se mi zblaznil cyklus, tak abych se mela o cem bavit s doktorem a mela neco v rukach. Jinak nase snazeni je takove, ze zkousime kdykoliv prijede, pokud neni MS, at jsou plodny nebo nejsou plodny dny.
uzivame si to…
tak doufam, ze se vam vsem zadari do konce tohoto roku, me uz to s jistotou ceka nejdriv az pristi rok…
@butterfly88 No kdyz to vezmu od zacatku tohoto roku tak nejkratsi byl zatim 28 dni a nejdelsi 42 nekdy pred prazdninami. Ted mam uz 43.den takze asi jeste pockam..
@butterfly88 tak to jsme na tom podobně viď? Mě taky jezdí domu jen o víkend a někdy ani to ne.. Bude to dřina, ale tak snad bude víc plodnej
Třeba jim to tam líp uzraje
No já měla potíže se spodkem, pořád mě bolí ale nikdo neví proč, všechna vyšetření jsou v pořádku ani na uz nic není, tak doufám, že to bylo tou HA a že to teď přestane a bude dobře… možná už se tělo chtělo pročistit, rok a půl jsem to neměla. Já si holka taky nemyslím, že by se nám to podařilo do konce roku… bylo by fajn dát mu to jako dárek k vánocům, ale počítám že tak příští rok v létě… ![]()
@LennyKikki ja to mam trochu komplikovanejsi… letos i s Vanoci tu bude dohromady 8tydnu…
ted prijede po 6tydnech 30.9. a odjede 4.10. rano. A to bude bzd tesne pred MS nebo primo na ni… pak prijede mozna ns vikend v listopadu a pak reda na Vanoce a to taky nevim, jestli neprijede az po ovulaci a neodjede pred dalsi ovulaci.
takze my to mame takhle vesely…
a bolest spodku… neni to panevni dno? Nekdy to bolu jakoby vevnitr, kdyz jsou svaly panevniho dna stazeny… ![]()
@kacenka87 tak to bych rozhodne jeste pockala… ja takhle dlouhy cykly nikdy nemela, ale holky tu nektere psaly, ze maji nepravidelny cykly a i kolem 50dnu. Takze bych jeste tyden pockala, abys pak nebyla zklamana z negativniho vysledku. Jinak bych ale takovy vykyvy cyklu tdda resila s doktorem…
Tak se to v praci pomalu ale jiste krati… jeste dve a pul hodiny…
snad to rychle utece…
Ajojky děvčata tak iz mam zpožděnou o 2dny včera jen mali jnedy výrok jako kdyby mela dorazit MS a nic a dneska ubec nic jsem rada ale snad je vše ok uz jsem z toho mého těla vyděšená někdy..