Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
7.9.16 12:08

@Kajule21 tak jsme se tu krasne sesly… :lol: hlavni je, ze ted mame nejlepsi chlapi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.9.16 12:12
@Lucínek290691 píše:
Je to tam!!! Prý sem 100% těhotná ale zatím je to ještě malé, proto nic neviděl HCG 346 :DDDDD Jupííííííí :dance:

Obrovskaaa gratulaceeee :potlesk: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
7.9.16 12:16

@mishule9 děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.9.16 12:30

@Kajule21 cauky, to jsi psala ty o te kartarce? Ja ted byla u dvou, poprve ze zabavy a nestacila valit oci jak dokazou kohokoliv vystihnout, predurcit.. Bavili jsme se i o miminku a obe shodne mi tvrdily, ze vidi otehotneni se spravnym koncem zari rijen pristiho roku, samozrejme ja bych chtela vse hned, jsem nedockavec, tak jsem zvedava :lol: prijde mi na hlavu postavene, ze clovek bere leta prasky, huntuje si s tim telo a pak bez prasku stejnak neni zadny vysledek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
7.9.16 12:38

@LennyKikki taky to tu holkam zavidim… ;-) :-( ale vim, ze ja mam zatim smulu minimalne do Vanoc… Taky mam pritele v zahranici, jezdi uplne minimalne, plodny dny jsem sledovala max podle bolesti v podbrisku a stejne jsem zjistila, ze je ovulace nakonec uplne v jiny den. :-D Ted jsem teda zacala s merenim, ale to kvuli tomu, ze se mi zblaznil cyklus, tak abych se mela o cem bavit s doktorem a mela neco v rukach. Jinak nase snazeni je takove, ze zkousime kdykoliv prijede, pokud neni MS, at jsou plodny nebo nejsou plodny dny. :-D uzivame si to…
tak doufam, ze se vam vsem zadari do konce tohoto roku, me uz to s jistotou ceka nejdriv az pristi rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
7.9.16 13:03

@butterfly88 No kdyz to vezmu od zacatku tohoto roku tak nejkratsi byl zatim 28 dni a nejdelsi 42 nekdy pred prazdninami. Ted mam uz 43.den takze asi jeste pockam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
7.9.16 13:41

@butterfly88 tak to jsme na tom podobně viď? Mě taky jezdí domu jen o víkend a někdy ani to ne.. Bude to dřina, ale tak snad bude víc plodnej :D Třeba jim to tam líp uzraje :-) No já měla potíže se spodkem, pořád mě bolí ale nikdo neví proč, všechna vyšetření jsou v pořádku ani na uz nic není, tak doufám, že to bylo tou HA a že to teď přestane a bude dobře… možná už se tělo chtělo pročistit, rok a půl jsem to neměla. Já si holka taky nemyslím, že by se nám to podařilo do konce roku… bylo by fajn dát mu to jako dárek k vánocům, ale počítám že tak příští rok v létě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
7.9.16 14:20

@LennyKikki ja to mam trochu komplikovanejsi… letos i s Vanoci tu bude dohromady 8tydnu… ;-) ted prijede po 6tydnech 30.9. a odjede 4.10. rano. A to bude bzd tesne pred MS nebo primo na ni… pak prijede mozna ns vikend v listopadu a pak reda na Vanoce a to taky nevim, jestli neprijede az po ovulaci a neodjede pred dalsi ovulaci. :-D takze my to mame takhle vesely…
a bolest spodku… neni to panevni dno? Nekdy to bolu jakoby vevnitr, kdyz jsou svaly panevniho dna stazeny… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
7.9.16 14:23

@kacenka87 tak to bych rozhodne jeste pockala… ja takhle dlouhy cykly nikdy nemela, ale holky tu nektere psaly, ze maji nepravidelny cykly a i kolem 50dnu. Takze bych jeste tyden pockala, abys pak nebyla zklamana z negativniho vysledku. Jinak bych ale takovy vykyvy cyklu tdda resila s doktorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.9.16 14:32

Tak se to v praci pomalu ale jiste krati… jeste dve a pul hodiny… :roll: snad to rychle utece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
7.9.16 14:38

Ajojky děvčata tak iz mam zpožděnou o 2dny včera jen mali jnedy výrok jako kdyby mela dorazit MS a nic a dneska ubec nic jsem rada ale snad je vše ok uz jsem z toho mého těla vyděšená někdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
7.9.16 14:42

@Lucínek290691 gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
7.9.16 14:44

@Tornado l díky :-)snad to bude ok :-)