Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
6.9.16 12:03

@Lucínek290691 ja si myslím ze je to tam :potlesk: Krásný ja už mam zpožděnou o dva dny brisko malinko bolí ale nemusela by dorazit a byla bych stasna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
6.9.16 12:09

@Tornado l budu držet pěsti ať nedorazí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
6.9.16 12:15

@butterfly88 my tomu nechavame uplne volny prubeh… takze nic nehlidam a sexujeme kdy chceme a tak nejak nic neresime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
6.9.16 12:36

@Lucínek290691 Krásné mimi!!! :srdce: :srdce: :srdce:  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
6.9.16 12:41

@venisa no, tak to pak jo… ;-) Asi bych to tak neresila, kdybysme spolu byli, ale ted, kdyz jsem si spocitala, ze se vidime 8tydnu roce a paj, ze to vetsinou vyjde na MS, tak kdyz ki svitla nadeje, ze by ted v srpnu mohl dojet i mimo MS, tak ze zkusim aspon ty ovu testy a dopadlo to, jak to dopadlo. Ovu byla uplne jinak nez jsem si myslela, ke vsemu to mozna vyslo, ale proste se neuhnizdilo vajicko (ale to jenjen moje vysvetleni toho, co se mi ted delo)… tak kdyz he zas pryc, tak proc trochu nepoznat ten svuj cyklus „bliz“ se vsim vsudy. ;-)
a jak dlouho uz to takhle zkousite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.16 12:50
@Lucínek290691 píše:
Dobré ráno holky. Kdybyste tak věděly, jak sem se dneska ráno strašně vyděsila, úplně sem myslela, že se zblázním :(. Ráno šel můj do práce, a mě se chtělo čurat, tak sem si řekla, že už udělám test (5.00) jinak dělám až o půl osmé, kuknu na něj a tam strašně slabá čárka :( no co vám budu povídat byla sem úplně v pr… :( pardon za slovník. Ale zase sem si řekla, že sem v noci dost pila a chodila na záchod a že je to třeba tím :(. Tak sem zkusila o půl osmé druhý i když my bylo jasné, že nebude první ranní a naštěstí ta čárka byla silnější. Málem mě odvezly. Pardon za román, muselo to ze mě ven jinak bych se zbláznila. Pro porovnání přidávám fotku z neděle(horní) a z dneška (spodní). Co myslíte zesílil?

Ano zesílil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.9.16 12:51

@butterfly88 my se snazime uz od prosicne… Doktor zatim nic nerikal jen mam prijit jak mi to zas nedorazi a nebo to bude takove jake to bylo ted… Kontryhel jsem pila bez ucinku nekolik cyklu a i gynex jsem zkousela… Asi zkusim koupit znovu gynex a tinkturu z kontryhelu protoze uz nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.16 12:56
@Lifia píše:
Holky, můžu mít dotaz? Měříte si někdo bazální teplotu? Já jsem dnes 8DPO, po ovulaci teplota stoupala a dnes teda rapidně klesla a bolí mě dost podbřišek, na ms je to ještě brzy, mám ji dostat v neděli, myslíte, že to může být uhnizďování?

Buď v klidu 7-10 den (někdy už i 5-12) může být jednodenní pokles a pak by měla teplota zase hezky stoupat - já jsem to měla minulý cyklus taky tak :) Byla jsem šťastná jako blecha, když zase začala stoupat (mírně kolísat ti kidně může) a v sobotu jsem to dostala :nevim: :zed: Klidně to uhnizďování může být, kdo ví :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.16 13:01
@JuliF píše:
@Kajule21 Zatím chodím rok k novému doktorovi a půl roku beru léky na podporu vajíček a tak.. Oba jsme zdraví, ale asi si nejsme souzeni nebo nevím

Noo, tak to je mi líto :? Neber to jako odstrašující případ, spíš jen jako, že naděje je vždycky. Mamčin bratránek se s přítelkyní snažili 9 let, přičemž byli 8× na umělém oplodnění a až ten poslední, osmý, pokus vyšel…A teď mají 37 denní překrásnou holčičku :srdce: Oba byli zdraví, jeho spolužačka byla embrioložka, která se jim o to starala a nic…Celých dlouhých 9 let…Ale stojí to za to!! :) Hlavu vzhůru!!Povede se to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
6.9.16 13:02

Ahojte tak ms jsem mela 3.9 a 4,9 pouze dva dny byla slabsi a tmava :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.16 13:03
@LennyKikki píše:
Ahoj ženy, tak jsem se vrátila na místo činu po 7,5 letech… Snažila jsem se tu o první a nyní se s přítelem začínáme snažit o druhé… nešlo mi se přihlásit pod starým nickem, ale stejně tu asi nebude žádná ze snažilek, co se snažila tenkrát se mnou.. Doufám, že mě mezi sebe vezmete… Krásný den a snažilky ať se daří :srdce:

Ahoj, vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.16 13:05
@Lucínek290691 píše:
@chillli díky :-) před chvilkou sem zkusila 25 test a čekala sem, že bude čárka míň znatelná a ona je výraznější než na 10 maxovi :-)

25 test? 8o 8o Tolik? 8o No už tam ty dvě čárky máš, tak už neblázni, přestaň testovat a zavolej na gyndu… :kytka: Nebo chceš snad testovat každý den až do porodu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
6.9.16 13:07

@Kajule21 Já tajně doufám, že už teď by tam ta čárka mohla být… Ale mamka mi říká, ať ještě počkám.. Také se bojím, že tam nic nebude.. Když tam nebylo nic po celou dlouhou dobu.. Ale takhle „dlouhé“ opoždění jsem ještě neměla. No což, uvidíme.. A bratránkovi gratuluji k holčičce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.9.16 13:09

@Lucínek290691 byla bych rada kdyby nedorazila ale myslim si ze dorazí ale uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
6.9.16 13:10

@butterfly88 my se ted snazime treti mesic… musim rict, ze jsem treba cekala ze se podari hned ale ted si z toho nic nedelam a verim, ze se do konce roku podari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí