Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak hlasim, ze jak mel muj prisernou reakci. Dnes prisel z nocni a vzbudil me hlazenim po brise
tak snad uz to bude jen dobre a tesit se budeme spolecne
Poprve v zivote jsem se pozvracela venku. Hnijici jablka.. To vazne neni to prave orechove
@JuliF píše:
Poprve v zivote jsem se pozvracela venku. Hnijici jablka.. To vazne neni to prave orechove
Zvykej si ![]()
@venisa Ten jakoby věděl, že se se mnou něco děje, vždy po mě skákal a lez mi až na hlavu.. Máme staffbulla…
Takže cca 20 kilíček má. A teď je nežnej, opatrnej, furt se chodí tulit a hlavu mi pokládá na břicho a z druhé strany kočka
![]()
Teď tak nějak dotaz pro všechny.. Co kafe? Můžu ho pít? Všude píšou, že ne. Ale já bez něj být nemůžu. Páč bych jinak celý den
![]()
@JuliF ono se rika, ze ty zvirata to vyciti… takze asi vedi, ze je neco jinak… no s tim kafem bych to nevidela cerne… kdyz to nebudes pit na litry, tak bych rekla, ze to vadit nebude… segra pak pila bezkofejnove kafe…
@venisa No, já si dám tak jedno denně. Takže to zase tolik hrozné není. Si myslím.. ![]()
@JuliF jednoho kafe denne se bat nemusis… to ja piju tak dve az tri denne nekdy klidne ctyri…
@venisa Tak to já taky, když jsem byla v práci.. Teď doma ani tolik ne