Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
14.9.16 16:24
@venisa píše:
@Kajule21 jo to mas pravdu, ze to jisteni je prijemne ale zase zalezi jakou ma clovek naladu aby to pak nebylo spis neprijemne…

Přesně - u nás to jde automaticky samo tak ob den, ale mám pocit, že pár dní před ovulkou na muže mám snad větší chuť než jindy a to nejen za účelem plození :) Asi na tom něco bude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
14.9.16 16:26

Ahoj:-) můžu se přidat?:-)) Taky bych potřebovala radu jak na to nemyslet:-D musím přiznat, že mi to vůbec nejde… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 16:29
@Kiki24042014 píše:
@butterfly88 chce to brát s rezervou no :-) někde píšou že opolodnující soulož má být po absenci nejmíň dvou týdnů, ale já otěhotněla až na konci cyklu po 18ti souložích obden, v tu 19 :D :D :D

Nemyslela jsi dvou dnů místo týdnů? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 16:31
@butterfly88 píše:
@Kiki24042014 tak my mame pauzu 6 a vice tydnu… :-D ale za to pak ja bych byla pro to, aby to bylo klidne i nekolikrat denne, to muj ale nedava a pak teda jedeme i nekolikadeni pauzy… :-( mozna kdybych mu navrhla obden, ze by na to pristoupil… ale mimo ovulku se otehotnet neda a my jsme tu ovulaci fakt nikdy nevychytali asi, takze ted proste chci vedet, kdy ta ovulace je a jestli kdyz se budeme snazit v tu dobu, jestli to taky nevyjde…
ale jako muzu rict, ze jeden tyden po takove dobe s delanim pauz me docela opruzuje… :-( no, myslim, ze si fakt budu muset pockat na dobu, kdy budeme uz opravdu spolu na jednom miste…

Otěhotnět nemusíš nutně jen při ovulaci, ale kdykoliv během cyklu - i když při ovu je pravděpodobnost největší!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 16:35
@tejinka 200 píše:
Ahoj holky, taky se s přítelem snažíme zatím dva měsíce teď dvacátého čekám že (ne)dorazí MS ale to čekání jr zabiják:-), jak to čekání jestli jo nebo ne snasite vy?

Ahojky, vítej mezi námi :mavam: My se snažíme od 12.6. (takže jedeme 4 cyklus).Čekání je sice zabiják, ale když to nebudeš hrotit a budeš to brát v klidu a věřit, tak to bude lepší, dřív to přijde a budeš i to čekání snášet v pohodě. Hlavně se nestresovat, netestovat týden před MS a neznepokojovat se, když se hned nezadaří…Já první měsíc obrečela a ty další už byly v pohodě. Řekla jsem si, že do Vánoc budu těhotná a věřím tomu - mám na to ještě min.3měsíce, takže se aspoň nemusím stresovat :) Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 16:37
@ClauAlex píše:
Ahoj holky omlouvam se ze zase. rusim ale chtela jsem se zeptat v patek.jsem nela. hcg 30 a tehu mi.bylo potvrzeno dneska jsem sla na kontrolni hcg a dnesni. vysledky jsou ze mam pres 400 neni to.nejak.moc? Nenarostlo to nejak. hodne? Nebo.se mi to zda

Ahoj, někdo tady psal, že jsou někde na netu tabulky, jaké máš mít hodnoty v kterém týdnu, tak se zkus mrknout :) Pokud by to nebylo v normě, je možné, že můžeš mít dvojčata :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
14.9.16 16:41
@Kajule21 píše:
Otěhotnět nemusíš nutně jen při ovulaci, ale kdykoliv během cyklu - i když při ovu je pravděpodobnost největší!! :)

Nevím, ale myslím si, že není pravda :) otěhotnět by fakt melo jít jen okolo ovulace :) ale třeba se pletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 16:44
@Snilek88 píše:
Ahoj:-) můžu se přidat?:-)) Taky bych potřebovala radu jak na to nemyslet:-D musím přiznat, že mi to vůbec nejde… :-/

Vítej :mavam: Těžko radit, jak zaměstnat hlavu, ale jestli ti to aspoň tošičku pomůže, čím víc na to budeš myslet, tím hůř to půjde - třeba se hlava lekne a přestane na to myslet, aby už bylo mimčo tady :) Taky jsem byla pár let zpátky posedlá a s bývalým jsem spala jenom za účelem otěhotnění. NAŠTĚSTÍ se nezadařilo, my se rozešli (ne kvůli touze po dítěti) a dodneška děkuju nahoru, že to dopadlo jak to dopadlo.Za 10 měsíců od rozchodu už jsem byla i vdaná, otevírali jsme novou prodejnu a vše kolem svatby, takže jsem na to nějak nemyslela, navíc jsme se s manželem ještě ani nesnažili, takže nebylo co řešit…Teď si to užívám a říkám si „užívej si, dokud můžeš“,protože klidně zítra už můžeme být „tři“.Ale pravdou je, že mi strašně moc pmohla moje katářka :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 16:47
@Snilek88 píše:
Nevím, ale myslím si, že není pravda :) otěhotnět by fakt melo jít jen okolo ovulace :) ale třeba se pletu :)

Tak si přečtěte, že je spousta holek, které otěhotněli např. TĚSNĚ před MS nebo se stalo, že dokonce otěhotněla i během MS. Zrovna dneska jsem dočetla brožurku, kterou „udělalo“ e-mimino a jmenuje se to ZE SNAŽILKY TĚHULKOU - doporučuju přečíst pro více info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
14.9.16 16:49
@Kajule21 píše:
Vítej :mavam: Těžko radit, jak zaměstnat hlavu, ale jestli ti to aspoň tošičku pomůže, čím víc na to budeš myslet, tím hůř to půjde - třeba se hlava lekne a přestane na to myslet, aby už bylo mimčo tady :) Taky jsem byla pár let zpátky posedlá a s bývalým jsem spala jenom za účelem otěhotnění. NAŠTĚSTÍ se nezadařilo, my se rozešli (ne kvůli touze po dítěti) a dodneška děkuju nahoru, že to dopadlo jak to dopadlo.Za 10 měsíců od rozchodu už jsem byla i vdaná, otevírali jsme novou prodejnu a vše kolem svatby, takže jsem na to nějak nemyslela, navíc jsme se s manželem ještě ani nesnažili, takže nebylo co řešit…Teď si to užívám a říkám si „užívej si, dokud můžeš“,protože klidně zítra už můžeme být „tři“.Ale pravdou je, že mi strašně moc pmohla moje katářka :pankac: :kytka:

Je pravda, že to byla spíš řečnická otázka:-) bohužel je mi jasné, že mi nikdo neporadí:-) Ale je to zoufalé:-D je fakt, že teď kolem svatby se mi to docela vytěsnit podařilo, ale bohužel svatba není každý měsíc, že:-D No snad to nějak dopadne:-) Zatím ještě docela zvládám, protože to není zase tak dlouhá doba co se snažíme, ale moc si to neumím představit ještě za pár dalších měsíců:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 16:50

@Kajule21 děkuji to je vlastně pravda taky si řeknu do Vánoc aspoň to bude krásný dáreček:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
14.9.16 16:51
@Kajule21 píše:
Tak si přečtěte, že je spousta holek, které otěhotněli např. TĚSNĚ před MS nebo se stalo, že dokonce otěhotněla i během MS. Zrovna dneska jsem dočetla brožurku, kterou „udělalo“ e-mimino a jmenuje se to ZE SNAŽILKY TĚHULKOU - doporučuju přečíst pro více info…

Nevím, rozhodně jsem to nemyslela, tak že mám pravdu, ale vím, že nedávno jsem to řešila s vrchní sestrou na gyn-por. To že to je těsně před MS, tomu věřím, ale otázka je jestli neměli i ovulaci kolem MS, což je možné, nebo možná mají tak kvalitní cervikální hlen a spermie, že to zvládly:-) Ale jak říkám, jen jsem psala svůj názor a určitě netvrdím, že správný::-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 16:54

@Snílek88 takže jste de taky začali snažit teď? Ja čekám na dvacátého jestli (ne)nedostanu MS a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
14.9.16 16:56

@tejinka 200 No to zas ne… asi třetí cyklus, ale já je mám bohužel dost nepravidelné a dlouhé, takže je to trošku složitější:-) Takže ani přesný datum nevím jsem 11 DPO, takže čekám každou chvílí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 17:47

@Snilek88 je no tak snad už nepřijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat