Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K prijmeni bych volila Zuzanu, ani nemusim dlouho rozmyslet. Kristyna Klikova mi zni spatne kvuli KRI - KLI - moc podobne…
já mám taky šatičky svoje vysněné,ale přibrala jsem ty dvě kila za 14dní. jak jsem doma na rizikovce, tak to jde samo
no uvidime .. já to mám 12.11. takže ještě přibrat určitě můžu
tak snad mi ty šaty kdyžtak nějak nastavěj ![]()
Ivus ted nezavisle na svem jmenu… Kristýna je strašně tvrdé jméno. A taky mi to příjde podobné jako Karolína. Zuzana je moc hezký jméno, ikdyž já jsem ho v mládí nesnášela
Ale ted, když slyším jak holky mluví na svoje potomky Zuzi, Zuzanko.. tak mi to příjde moc hezký.. a k Vašemu přijímení to jde super ![]()
No měřili me v botech
fakt mám břicho jako blázen.. kazdej mi rika tak 6 mesic
pritom jsem celkem štíhla holka.. ikdyz ted teda uz ne
kalhoty uz nosím rozepnutý ![]()
Ivus, ja bych taky volila Zuzanu…souhlasim se Zuzi, ze Kristyna je moc tvrde jmeno a je tam moc K K:-)
Daajik píše:
Ivus, ja bych taky volila Zuzanu…souhlasim se Zuzi, ze Kristyna je moc tvrde jmeno a je tam moc K K:-)
holky, tak supr, tak stitna i jatra jsou v norme. Euthyrox dal brat normalne, hlavne, ze se davkovani nezvysilo a jatra taky ok, minule jsem mela bilirubin zvyseny, tak jsem si to upravila vitaminama
utikam na jogu ![]()
Daajičku, gratulka k dobrým výsledkům… to je super… ![]()
Dost vážně taky přemýšlím nad Zuzankou…už jen z důvodu, že moji babičce, co před rokem se Kristýna vůbec nelíbilo… a dalším důvodem je, že by si je asi pak docela pletly, stačí že Karolínku si pletou s Kačenou (to je dcera od manželovýho bratrance, je o 6 neděl mladší než Karolí)… No uvidíme… ![]()
A co vám holky ještě na tu veselku chybí? A jaké budou ty vaše vysněné šatečky? A kolik bude lidí, povídejte, přehánějte… ![]()
No my budeme mit jen 30 lidi, malinka svatbicka, saticky budu mit taky krasne, anticky styl, zadne prezdobene, tak to snad bude fajn a v klidecku
a co chybi radeji nevzpominat, ja ani nevim
radsi ![]()
Holciny, ta joga, to je bomba, se citim moc dobre ![]()
Ja jsem dostala takovou hodne dobrou knizku, uz nevim, jak se presne jmenovala, ale byla o svatebnich pripravach a byla rozdelena do nekolika kapitol, spousta rad, tipu, aby se na neco nezapomnelo a tak…a na www.beremese.cz muzete taky najit spoustu napadu, tipu na cokoliv…mj.taky je tam svatebni planovac a tam si taky muzete skrtat,co mate jiz zarizeno, pripadne zjistit,co jeste rychle zaridit ![]()