Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veve15 ahoj,u me nic moc
mela jsem jit 10.6. ale preobjednala jsem se na 6.6. kvuli tomu, ze jsem ted den sla i k obvodakovi pac mi dost dva vecery po sobe busilo srdce, tak pro jistotu.no a dr. mi rekla, ze to nejak nevychazi, ze je mladsi asi 6tt nebo co, ze poceti vychazi na zacatek kvetna a ne kolem 22.dubna, coz teda vubec nechapu
takze je tu prej riziko zamlklyho tehu
kdybych zacla spinit, mam jet hned do nemocnice. a co cert nechtel v sobotu jsme si uzivali casanovsky slavnosti a ja vecir zjistila, ze jsem zaspinila, takze jsme radsi hned jeli na pohotovost. dr. mi tam rekl(aspon jsem videla utz) ze je to 5+2 a delat naky zavery je brzo, ze hold musim cekat. spineni je normalni, jen kdybych zacla krvacet nebo byly krece. dostala jsem injekci magnezka au au
no a od ty soboty hnede spinim, tak nevim jestli mam radsi zavolat moji dr.
k ty mam jit az 17.6., kdy bude rozhodujici, jestli prosperuje
@liiida jejda mane, moc držím palečky, ať to dobře dopadne a miminko je v pořádku ![]()
@Ilunka Gratulace ženoooooo
@liiida Prcek bude silný a udrží se, špinění je normální, pokud nemáš vysloveně křeče, tak bych v klidu počkala a nestresovala se. ![]()
@Nikeyla
snad to bude ok…kdyz budu spinit i zitra zkusim cinknout dr, co a jak
@liiida Stejně si myslím, že po telefonu ti to neřekne žádný doktor. Mi říkal doktor, že pokud není silné krvácení, jasná krev, nebo šílené bolesti, tak je to zcela běžné. ![]()
Jiank teplo mi až tak nevadí, máme vcelku chladný byt. Jen když člověk vyleze ven, tak dostane facana.
A teď se jdu mačkat do čekárny na kožní, tam bude tuna zpocených lidí a vydýchaný vzduch, tak se teda těším, ještě když mě doktorka objedná na pravé poledne.
![]()
@Nikeyla to mi prave rekl dr na pohotovosti, ale zase moje dr, prej jak zacnu spinit, ze mam jet do nemocnice
tak ji chci proste dat jen vedet, nechala jsem si napsat i zpravu z nemocnice.tak jestli pak treba bude chtit abych se tam zaastavila driv nez toho 17.uvidim
@Salvaje A co teprve dnešní vedro?!
Fakt jsem KO!!! A to ještě není ani poledne!
@liiida Ahojda, pokud pořád špiníš, zavolala doktorovi, ať na tebe jukne. Já měla k tomu teda křeče, proto ten utrogestan. A ohledně stáří mimíska, tak mi poprvé řekl 5+3 a za 2týdny 8+3, takže stačí 1mm jinak změřit a týden je tam, takže klidně jsi mohla otěhotnět, tak jak říkáš
Uvidíš, bude to OK. ![]()
i já jsem v neděli ještě malinko zašpinila, ale asi se to fakt stává.
Já se teď vrátila z nemocnice, byla jsem na krvi a 24.6. jdu na screening utz, už se těším.
@veve15 ja bolest nemam, obcas teda trochu zaboli bricho, ale jinak nic
a to jsi byla ty, jak jsi mela pozitivni test az pozdeji? snad to prcek dozene no…o vikend me muj nenechal vzit ani tasku
ale hold pres tyden jsem tu s malou sama, je to na prd
@liiida Těhu test jsem měla pozitivní asi normálně, ale ovulku po 21dnech od ms, a hned po vysazení HA, takže doktor se řídit podle ms nemůže, tak mám jeden termín dle utz. Ale ten začátek můžou změřit opravdu trošku chybně. No taky mám doma raubířku, takže odpočinek není, ale jak jsem musela týden ležet, tak to byl mazec, ale lepší doma, než v nemocnici. No moc těžký věci netahej, to jsem pak špinila víc.
Můj doktor je suprovej, fakt pozornej a tvrdí, že radši máme přijít i dvacekrát jako poplach než pak pozdě ![]()
@veve15 tak to byla asi @veronikacek
si to pletu.
myslite, ze by byl poznat naky problem z testu? jako, ze kdyby se prestalo vyvijet, ze slabne druha carka nebo tak? ja jen ze zvedavosti udelala ted, ze mi tu jeden zbyl a mam silnejsi jak kontrolni
achjo, tyden, takova doba ![]()
@liiida už jsem to někde četla, že hcg je u každého těhu trochu jiné, ale vrchol hladiny nevím kdy je. Ale podle těhu testu nepoznáš, jak mimi prospívá či nikoliv.
Tak tam zkus zavolat a uklidníš se. Buď tě pozve dřív nebo ne. ![]()