Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
11.6.14 09:35

@a-šmudlinka Že jo, souhlas, taky to chci vědět i kvůli kočárku, máme super růžovo bílej a kdyby to byl klučík, tak chci jinej :))))))))))))))) No minule mi doktor pohlaví už řekl, protože naše celebrita se roztáhla přesně jak doktor potřeboval a kávové zrnko jsem viděla i já. :) 'prostě pindík už by ji dorůst nemohl :lol: Tak třeba budeme mít štěstí i teď! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
11.6.14 09:39

@veve15 uvidíte. Snad se ukáže já počkám do toho dvacátého ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
11.6.14 09:47

@a-šmudlinka no ja si zase rikam, jestli je neco spatne, tak jednim dnem se nic nezmeni, pac uz 6.6. mi rikala, ze je mladsi a je riziko ZT :nevim: @veve15 bricho boli jen sem tam, nic extremniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
11.6.14 09:51

@liiida jistě. Určitě to je na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.6.14 10:06

@liiida JEstli nemáš vyloženě křeče a špiníš jen hnědě nebo je tam i jasná krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
11.6.14 10:11

@veve15 ne prave jen hnede, tak na jednu intimku a krece nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
11.6.14 11:24

@liiida já taky neměla jasnou krev ale to tě tady strašim. já vlastně pomalu ani nespinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.6.14 12:05

@liiida Ono ty začátky jsou buď a nebo!!! Doktoři nic nezaručí a tělo si poradí. Taky nevím, co bude toho 24.6., už nemám žádný příznaky těhu, jen malinko, ale opravdu malinko prsa na dotek.Ani ten utrogestan nezachrání těhu, pokud není něco v pořádku. Tak zkus odpočívat, já fakt špinila po námaze. Kup si céčko nebo ten ascorutin. A kdyžtak zítra nebo pozítří zajdi k doktorovi, když to bude pořád špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
11.6.14 12:40

@veve15 já nemám do dnes krom prsou x Žádné příznaky ;-) a to jen trochu po stranách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.6.14 12:59

@a-šmudlinka Aha, tak to je asi normální :) Já trochu asi blbnu, že by hormony? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
11.6.14 13:07

@veve15 me taky nic neni, jen trosku citlivy bradavky a bricho pne poboliva, jen kdyz dyl stojim nebo delam.no v sobotu jsem byla od rana na nohou, zahrada, slavnosti, v nedeli zahrada, ale to me kuba nic nenechal delat, to jsem jen povlikala postele a otrela prach a okna. v pondeli od rana s kocarem na krev, pak teda relax u mamy a vecer zpet domu. na prd, ze od zastavky k baraku mame blbej kopec, takze s tim kocarem ve vedru :zed: no a v utery nic klid, jen jsem zametla, vyprala, udelala obed.to jsem nespinila a pak odpoledne jsem musela na zahradu na otocku zalit. takze zas s kocarem, pac uz u sebe nemam prachy :D a to jsem pak zaspinila. takze asi fakt jen po vetsi namaze.se teda modlim, at uz prijdou ty bourky a zaleje se samo :D nebo budu muset zavolat dedovi, at vecer zaleje,,ze jsme,,nemocny,,.on uz chudak taky nic moc nemuze, tak ho nechci s tim otravovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
11.6.14 13:09

Jinak este dva tydny zpet, kdyz jsme jeli autem, tak mi z toho bylo docela na :poblion: a o vikendu nic. tak nevim jestli mi vadi jen dedovo auto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
11.6.14 13:28

@liiida půjdeš zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
11.6.14 13:29

@veve15 no je to normální :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.6.14 13:35

@liiida Takže být v klidu, to počasí teď tomu moc nenahrává, taky chodíme zalévat našim zahradu, jsou na dovče, ale manžel tahá konve a já zalejvám hadicí :))))))))) Tu udržím!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí