Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@liiida No ono to totiž podle tý MS asi právě sedět má. Já vím, kdy bylo přesně početí i ovulace, ale mimino sedí dle poslední MS. Vůbec se v těch jejich výpočtech nevyznám. No hlavně teď už stejně asi nic nevykoumáš, teď je důležité se dát dokupy a začít na novo. ![]()
@liiida Taky nevim, jestli bych v tak hnusne chvili dokazala byt asertivni a odmitnout ten zakrok. Tezko rict, zkus se tim netrápit vic nez je nutne…ja jsem hodne racionalni a silna, ale i „jen“ ten spontanni potrat me tak rozsekal, nikdy bych neverila, ze me to tak moc sebere…premyslela jsem co jsem zvorala, porad se mi to honilo hlavou a trapila jsem se tim…brecela jsem pri dalsi MS a prala si, aby se to nestalo, potom jsem se v duchu rozloucila a jdu dal a dal doufam, ze se druhatko brzy podari. Ty jejich podelany tabulky a propocty, nase mamy to mely v necem snazsi, nemuseli resit co znamena, ze jim jednou dr. z utz rekne, ze mimino ma velkou hlavu, jindy zas kratky nohy
Kazda jsme jina a kazda vime nejlíp, bohuzel v dnesni dobe je to uz postavene tak extremne, ze doktori napr. bezduvodne brzy vyvolaji porod, ten je komplikovany, hnusny a jeste zene vsugeruji, ze ji i diteti zachranili zivot. ![]()
@lucillee presne,nekdyz se resi vse az moc a je to spis ke skode nez uzitku. dekuju holky.ted to nechame plavat.mala pujde v zari do skolky.tak uvidime, jestli na to pak este popadne nebo to nechame na pozdeji…preju hodne zdravi!
@liiida Ahojky, moc mě to mrzí, těžko se na tohle reaguje, je to děsný.
Možná ti ještě mohli dát 2-3dny a pak se rozhodnout, pokud tě to nějak neohrožovalo vevnitř.
Drž se!
@liiida zlato trochu tě uklidnim. To že mimi rostlo neznamená že je v pořádku. Embryo roste i bez srdeční akce a opravdu oni poznají i podle ultrazvuku a vyšetření cipku zda jde o. potrat který se neuskuteční úplně proto ta kyretaz a zánět dělohy já ho diky čekání měla a nikdy víc. Ten strach ze zánět způsobí ze už mimi nedonosim fuj hrozny pocit. Já během týdne byla dvakrát na revizi diky tomu zánětu. Velká zátěž pro tělo. Jsem ráda, že jsi v rámci možností v pořádku a hned po první ms na to skočte. Tobě otěhotnět naštěstí nedělá problém ![]()
@liiida Já mám stejnou zkušenost jako ty z února. Taktéž my doktor řekl, že srdíčko přestalo tlouct v 7tt a hned jsem šla na kyretáž. Když mi to řekl, vůbec jsem nevěděla co mám dělat. Navíc další 4 kamarádky kolem mě jsou těhotné a to to 2 z nich nechtěně. Tak teď jen můžu sledovat jak jim krásně rostou bříška. Samozřejmě jim to ale přeji. I já měla už od začátku zvláštní pocit, že něco není v pořádku. ![]()
Holky mě dnes tak bolí vaječníky, vystřelujeme mě bolest až nahoru, jakkdyby to byla žáha, jen je to píchání. No hrůza ![]()
@ivulunka to je hnus, kdyz vidis, ze jiny si toho zazraku nevazi
jenze nam neprestalo bit, jen este jsme ho nevideli…takze tu mohla byt moznost, ze za par dni by treba bylo ![]()
@liiida Aha, tak to jo. Já myslela, že přestalo bít. No teď už si to člověk nesmí připouštět, ale vím, že to jde hodně těžko.
@ivulunka prave…v okoli znamy meli prave taky az pozdeji
kdyz bylo mladsi a pak to normalne dohnali.ted uz s tim nic neudelam
pro priste…
No držím palce, aby nám to oběma co nejdřív vyšlo. To čekání, kdy se to povede a hlavně jestli vůbec je šílené ![]()
@ivulunka nam to prave ted vyslo na poprve, jsem tomu nemohla uverit.ja bych mela cekat do 24.7. je konec sestinedeli…ale s pritelem jsme se o tom este nebavili, nak nemam odvahu
nejdriv jsem si rikala, ze se na to vyprdnu, mala pujde do skolky na zkousku, treba si najit nakej privydelek, ale to prazdno a predstava, cekat treba dva roky je silena…ted ze znamych jsou tri tehule, takze to je taky na psychiku. navic u kamaradky byla jeji segra co ma 8 mesicniho chlapecka a v pokoji zdrhal kam nemel, tak jsem rekla mymu a ho veme ne a da jinam. k mymu prekvapeni si ho fakt vzal, delal s nim kravinky a houpal na kline.to jsem fakt mela na krajicku
prej:slusi mi to vid? a to on na cizi deti vubec neni…tak nevim jestli to byl nakej naznak ![]()