Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucillee Taktéž velká gratulce ![]()
@liiida Ahojky, jak se vede? Co malá? Pořád řádí a zlobí mamku?
A tobě doporučili, ať to nějaký měsíc necháte být nebo spíš si chceš odpočnout a užíat sluníčka a pohody?
![]()
@liiida Držím palce ať je brzy lépe, cyklus se postupně určitě srovná, přestane to bolet a určitě se druhátka brzy dočkáš ![]()
@veve15 @lucillee ahoj.no dr rikala, ze cekat 3 mesice nez se srovna cyklus a brat hned dopredu listovku vitaminy. muj ze by teda rovnou za ty 3 mesice na to hupsnul, ikdyz puvodne jsme si rekli k novymu roku. ja uz na to tak nespecham, uzivam klidu, ikdyz mala porad zkousi a navic pritel pritahl z prace kote, takze mam o dalsi zabavu a nervy postarano
ovu jsem mela ted 10.7. (29DC), den po jsme se,,chranili,,(preruseno
)a 4-5DPO bez niceho. uvidime, jak to priroda zaridi
ja myslim, ze nehrozi… ![]()
@liiida Tý jo, koťátko, tak to je ze začátku jak s miminem, než si malý zvykne. ![]()
Jak říkáš, příroda to zařídí, ale bylo by to příjemné. ![]()
A co nějaká dovča? Máte v plánu nebo už jste byli?
@veve15 nevim jestli naka bude. pritel rikal, ze si tyden veme a budem na zahrade (vetsinou asi pracovat)…ale zatim to nevypada. nekam jet, to asi nehrozi, na to nejsou prasule. a co ty jak se mas? ![]()
@liiida Na zahrade taky dobre. Také nikam nepojedeme, ani nemůžu, od 6.8. jdu na tu neschopenku, jsem ráda, že se to srovnalo.
Naše malá dračice mi dává zabrat, občas z ní jdu do vývrtky
Jsem zvědavá, jak od září bude šupajdit do školky. Jinak jsem ráda, že už vedra padla a dá se normálně fungovat
A do kdy jsi ještě na rodičovské?
@veve15 nase taky zkousi, co vydrzim, ale je to lepsi nez ten mesic a pul zpet. jde taky od zari na 3 mesice do skolky na zkousku.3 ji budou az v dubnu, ale je sikovna
uz jsme bez pliny uplne. ja mam rodicak na 4 roky, pac jsem (nedo)studovala, chteli jsme to udelat pres pritele na 3 roky, ale byl v te praci teprv kratce.ted pri druhy bysme to chteli tak udelat. tem mam brouka v hlave, mela jsem to dostat uz vcera, bricho poboliva, jenze do ted nic
ale myslim, ze to dneska prijde, teplota klesa. uz se mi stalo, ze to den meskalo..no uvidime, bych se hooodne divila kdyby ![]()
@liiida no jo, dětičky nás mají pěkně omotaný
Ty si měříš teplotu vždycky? Klesnout můžu, i když si těhu, já měla 37.1 a pak 36.9 a bylo to tam!
Třeba se opravdu zadařilo. A testík doma ještě nějaký nemáš? ![]()
@veve15 nee prave ze kleslo z 36.9 na 36,6 a ms dorazila
test nemam, zatimneplanuju kupovat
zacla jsem teda uz zobat listovku, takze radsi min ty 3 mesice pockame (pokud se to nezaridi samo
)
@liiida Tak to jo, listovku ti schvaluju, ta je dobrá a pak to nechat na přírodě ![]()
Ahojky, pokud jsem tedy ještě někdo nakoukne
Jak ste na tom holky? ![]()
@Salvaje Krásný den, 20tt a uvidíme v úterý na utz, co mám v bříšku.
Nechce prďolka, vůbec otočit.
Jinak moc gratuluju. A první miminko?
@Nikeyla No vůbec, už jsem napjatá jak špagát
A co u vás? Už víte? a co TP? Já měla mít 2.1.2015, ale je prý tak o 5dní starší, takže prosinec ![]()