Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pegi10 píše:
@Maminka63 21.3 já doufám že uz to vse vyjde
A nevíš kdy proběhla ovulace? Máš to nádherné a mám to podobně.
@Maminka63 super tak gratuluji
ovu nevím kdy byla presne ale podle výtoku si myslím 27.3 jestli je to takhle brzy možné no netuším
ja hlavně po té revizy to je vsechno jinne žádne bolesti ani pred ms a ani o ovulaci.. a práve ted me bolí dosti v podbrisku stejne jako v prosinci
tak jsem to zkusila ![]()
@Ja.nu.l93 8 měsíců?! Buď v klidu, my tři roky a jsou tu holky, které se snaží ještě déle.
Mojí kolegyni z práce to trvalo 10 let…
Dobré ráno ženy ![]()
my se s přítelem snažíme o první miminko od začátku roku. Už už to vypadalo, že by něco mohlo být, MS nedorazila 50 dní
testy ale negativní a pak přišlo slabé špinění a teď už klasická MS jak ji znám… tak alespoň víme, na čem jsme a můžeme zkoušet dál. Jinak užívám jen kyselinu listovou.
Přeji všem hezký den ![]()
@Pegi10 píše:
Holky dva dny do ms vim ze se pred tim testovat nema ale v lednu jsme byly na revizy samovolny potrat tak na docisteni a tenhle mesic jsme se zacli snazit co by jste rekli na foto
To vypadá super, myslim, že je to tam
![]()
@Rachel_cz já vím, že to ještě není zase taková doba, že to je zatím krátce. Ale víš jak to je, člověk každý měsíc čeká a ono nic.
jak to ta vlastně je pak? když se po roce nezadaří? tyjo, ale tři roky..nebo i déle a pak si řekni nebudu na to myslet, vždyť to nejde
Teď jsem si objednala i čaj od Mojžíšové tak uvidím jestli to k něčemu bude ![]()
Zdravím
tak se taky přidám
Snažíme se půl roku teprve
Mam uz druhý měsíc brát duphaston tak doufám že to vyjde
Plodné dny jen podle kalkulačky(ovu by mela být dnes 17.4.) ale ovu proběhla zřejmě 13.4. podle slabého krvácení a slabého pobolívání podbřišku
Nějak se v tom nevyznám
Uvidím 19.4. mám začít brát zase duphaston 2× denně a deset dní
Tak se snad podaří
@Ja.nu.l93 já si už v tomhle na zklamání zvykla, takže to nějak neprožívám. Teď jsem den po ET, tak se uvidí.
Po roce ti udělají vyšetření, gynekologické, krev, chlap sperma a taky krev a pak se uvidí.
@Rachel_cz nejhorší je, že můj chlap o tom spermiogramu nechce ani slyšet a striktně ho odmítá
já si spíše myslím, že tam bude problém ve mě. dlouho jsem brala i antikoncepci. ![]()
@Ja.nu.l93 proč mu to vadí, vždyť je to normalni. Můj se bál, že to bude v něm a proto se mu tam asi moc nechtělo. Řekla jsem mu o tom, že ho tam boi chtít vidět a řekl, že když je to potreba, tak je to to nejmenší, co pro to může udělat. No chyba nebyla v něm ani ve mě, jsme ok, ale prostě z nejakyho důvodu se nedařilo. Ty budeš muset podstoupit daleko víc a i bolestivejsich věcí, tak ať se panáček vzpamatuje a nedělá problémy. Můj manžel tam byl teď po čtvrté. Jednou prvně na vyšetření spermio, pak třikrát na odběru kvůli inseminaci a teď naposled kvuli ivf.
@Rachel_cz Přesně, můj přítel to taký dlouho odkládal protože se bál že mu řeknou že je neplodný. Nakonec tam mini problém je ale ne ten hlavní, ten bude u mě. Kromě tohohle a pár naberu krve ho nic nečeká, tak ať se pochlapí
@Ja.nu.l93
Ahojky, tak se mezi Vás přidávám. Po zamlklém těhotenství v říjnu a následné revizi s komplikacemi a hrozící další revizí, se mi v prosinci MS vrátila a cykly probíhají. Teď se mi cykly hodně prodlužují, poslední cyklus 40dni. Aktuálně se s manželem snažíme třetí měsíc. Aktuálně jsem 22 DC, užívám od začátku cyklu fertipronu pro podporu těhotenství, kyselinu listovou z DM a piji bylinkový čaj. Dnes jsem byla na kontrole na gyndě, měla jsem obavy, co mi můj pan doktor řekne na všechny mé přípravky, které užívám a řekl, ať je beru klidně dál. Říkal, že je vše naprosto skvěle připraveno pro otěhotnění tak uvidíme, zda to vyjde, díval se na mám hodně folikulů tak si moc s manželem přejeme, aby nám to už vyšlo. Tento měsíc se to snažím co nejméně řešit, sex si dopřáváme podle chuti a ne podle toho, kdy to naplánuju dle ovu, tu testuju OVU testy. ![]()
@Rachel_cz ja ti nevím asi se stydí nebo nevím
jako tak určitě pokud to bude potřeba a nepodaří se to do toho roku, tak půjde bez řečí. To je stejně šílené, že jste oba v pořádku a i tak se nedaří
můžu se tě zeptat co to je to ET? já jsem asi blbá
,ale nevím to ![]()
@Ja.nu.l93 ET je embryo transfer. Vajíčko oplodnili venku a pak vložili 😎