Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ja.nu.l93 Doufám v to, ale jsem realista, bylo by to až moc růžový na to, aby to vyšlo poprvé 😊 Mám kdyžtak zamražený další 4 ![]()
Ahoj, mám minulý měsíc po biochemickém, teď to vypadá nadějně, akorát se dost bojím aby test neslábl, připadám si jak blázen
, každý ráno test, mám vlastně dnes první den zpoždění, má to někdo podobné, nebo nějakou radu, jak se dát trošku do klidu, v předchozím měsíci test nesilil, teď je to jiné…přikládám dnešní a včerejší test
@Anonymní píše:
Ahoj, mám minulý měsíc po biochemickém, teď to vypadá nadějně, akorát se dost bojím aby test neslábl, připadám si jak blázen, každý ráno test, mám vlastně dnes první den zpoždění, má to někdo podobné, nebo nějakou radu, jak se dát trošku do klidu, v předchozím měsíci test nesilil, teď je to jiné…přikládám dnešní a včerejší test
Měla jsem to stejně, a proto jsem si slíbila, že testovat nebudu, jeden test a hotovo, prostě věřit, že to bude ok. A je to ok
Máš krásné čárky, tak možná vypni emimino a užívej si těhotenství
![]()
Ahoj holky.
Od srpna 2019 se s přítelem snažíme o miminko. Zatím to bylo neúspěšné, každopádně dnes dělané testy viz. foto. Dr. Max viditelný dušík a Pregnant 10 nic… Co si o tom myslíte? Mám dva dny do MS.
@Andrejkaa17 píše:
Ahoj holky.
Od srpna 2019 se s přítelem snažíme o miminko. Zatím to bylo neúspěšné, každopádně dnes dělané testy viz. foto. Dr. Max viditelný dušík a Pregnant 10 nic… Co si o tom myslíte? Mám dva dny do MS.
Já měla 4 dny před MS podobného a teď takhle…budu držet pěsti ať to dopadne
Ja ho prave delala 3 dny pres MS, tak uvidime, jak se vybravni nebo nevybarvi dale. Uz aby to tam bylo
![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat pili jste některá čaj báby radnické a když jste ho přestaly pít kvůli pozitivnímu testu a následně jsem dostala menstruaci za dva dny. Ptám se kvůli tomu zda ještě můžu být těhotná pořád mám bolesti u pupíku na pravé straně, když jsem ho zase začala pít tak menses už skoro zmizel a test jsem zatím nezkoušela po tom… Máte někdo s tím zkušenosti. Děkuji
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat pili jste některá čaj báby radnické a když jste ho přestaly pít kvůli pozitivnímu testu a následně jsem dostala menstruaci za dva dny. Ptám se kvůli tomu zda ještě můžu být těhotná pořád mám bolesti u pupíku na pravé straně, když jsem ho zase začala pít tak menses už skoro zmizel a test jsem zatím nezkoušela po tom… Máte někdo s tím zkušenosti. Děkuji![]()
![]()
![]()
To by mě taky zajímalo, mám ho v košíku v jednom e-shopu 😁
Zdravím Vás a pridávám se. My se snažíme 2 měsíc tak snad to vyjde ![]()
Zdravím také se přidávám mám cca 1 nebo 2 dny do MS a na testících od 8.dpo dušíky tak potichu doufám ![]()
Ahoj, vidíte tam pidi ducha jako já? Při teda důkladném pohledu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, vidíte tam pidi ducha jako já? Při teda důkladném pohledu
Já teda nevidím, ideálně zkusit za dva dny…já měla 4 dny před MS ducha a teď mám 5 dnu zpoždění a už je to viditelné pořádně…
@Anonymní píše:
Já teda nevidím, ideálně zkusit za dva dny…já měla 4 dny před MS ducha a teď mám 5 dnu zpoždění a už je to viditelné pořádně…
Krásné čárky, gratuluji ❤️️ já mám do ms dva dny tak už moc nedoufám ![]()