Snažilky duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
17.4.20 21:27

@Rachel_cz juu tak ty zachvili muzes cekat pozitivni test :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.4.20 22:31

@Ja.nu.l93 Doufám v to, ale jsem realista, bylo by to až moc růžový na to, aby to vyšlo poprvé 😊 Mám kdyžtak zamražený další 4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.20 09:46

Ahoj, mám minulý měsíc po biochemickém, teď to vypadá nadějně, akorát se dost bojím aby test neslábl, připadám si jak blázen :nevim:, každý ráno test, mám vlastně dnes první den zpoždění, má to někdo podobné, nebo nějakou radu, jak se dát trošku do klidu, v předchozím měsíci test nesilil, teď je to jiné…přikládám dnešní a včerejší test

• Citovat
  • Upravit
35
18.4.20 17:31

@Rachel_cz Uvidíš,že výjde musíš věřit, kdy chceš testovat? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.20 17:58
@Anonymní píše:
Ahoj, mám minulý měsíc po biochemickém, teď to vypadá nadějně, akorát se dost bojím aby test neslábl, připadám si jak blázen :nevim:, každý ráno test, mám vlastně dnes první den zpoždění, má to někdo podobné, nebo nějakou radu, jak se dát trošku do klidu, v předchozím měsíci test nesilil, teď je to jiné…přikládám dnešní a včerejší test

Měla jsem to stejně, a proto jsem si slíbila, že testovat nebudu, jeden test a hotovo, prostě věřit, že to bude ok. A je to ok :srdce: Máš krásné čárky, tak možná vypni emimino a užívej si těhotenství :) :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21.4.20 08:52

Dušík

Ahoj holky.
Od srpna 2019 se s přítelem snažíme o miminko. Zatím to bylo neúspěšné, každopádně dnes dělané testy viz. foto. Dr. Max viditelný dušík a Pregnant 10 nic… Co si o tom myslíte? Mám dva dny do MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 11:20
@Andrejkaa17 píše:
Ahoj holky.
Od srpna 2019 se s přítelem snažíme o miminko. Zatím to bylo neúspěšné, každopádně dnes dělané testy viz. foto. Dr. Max viditelný dušík a Pregnant 10 nic… Co si o tom myslíte? Mám dva dny do MS.

Já měla 4 dny před MS podobného a teď takhle…budu držet pěsti ať to dopadne

• Citovat
  • Upravit
21.4.20 12:04

Ja ho prave delala 3 dny pres MS, tak uvidime, jak se vybravni nebo nevybarvi dale. Uz aby to tam bylo :srdce: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 14:14

Čaj báby radnické

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat pili jste některá čaj báby radnické a když jste ho přestaly pít kvůli pozitivnímu testu a následně jsem dostala menstruaci za dva dny. Ptám se kvůli tomu zda ještě můžu být těhotná pořád mám bolesti u pupíku na pravé straně, když jsem ho zase začala pít tak menses už skoro zmizel a test jsem zatím nezkoušela po tom… Máte někdo s tím zkušenosti. Děkuji ;) ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
59
21.4.20 14:18
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat pili jste některá čaj báby radnické a když jste ho přestaly pít kvůli pozitivnímu testu a následně jsem dostala menstruaci za dva dny. Ptám se kvůli tomu zda ještě můžu být těhotná pořád mám bolesti u pupíku na pravé straně, když jsem ho zase začala pít tak menses už skoro zmizel a test jsem zatím nezkoušela po tom… Máte někdo s tím zkušenosti. Děkuji ;) ;) ;) ;)

To by mě taky zajímalo, mám ho v košíku v jednom e-shopu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.4.20 20:10

Zdravím Vás a pridávám se. My se snažíme 2 měsíc tak snad to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
21.4.20 21:02

Zdravím také se přidávám mám cca 1 nebo 2 dny do MS a na testících od 8.dpo dušíky tak potichu doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 08:42

Pozitivní?

Ahoj, vidíte tam pidi ducha jako já? Při teda důkladném pohledu :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 10:59
@Anonymní píše:
Ahoj, vidíte tam pidi ducha jako já? Při teda důkladném pohledu :D

Já teda nevidím, ideálně zkusit za dva dny…já měla 4 dny před MS ducha a teď mám 5 dnu zpoždění a už je to viditelné pořádně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 14:24
@Anonymní píše:
Já teda nevidím, ideálně zkusit za dva dny…já měla 4 dny před MS ducha a teď mám 5 dnu zpoždění a už je to viditelné pořádně…

Krásné čárky, gratuluji ❤️️ já mám do ms dva dny tak už moc nedoufám :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí