Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro holčičku bych asi možná taky věděla, ale pro klučinu nějak nevim ![]()
@verkafr A nebo tim, že bych ji koupila to, co jsem sama v detstvi měla a nebo naopak neměla a chtěla ![]()
@Hopsinka26 to je taky fakt:-)no jsem zvedava co nakonec prinese jezisek ![]()
Ahoj holky ![]()
My jsme byli o víkendu na horách, malá dokonce po kouskách šlapala pěkně do kopce
Bylo krásně, tak jsme si to užili ![]()
Co k Vánocům? Od babičky a dědy dostane kočárek s miminkem, to si myslím, že bude největší nadšení
Jinak já mám zatím koupenou jen krabičku Lega Duplo (jednu sadu dostala už k narozkám) - se zvířátky. V plánu je dřevěná hračka na provázku, pak takový to, jak se posouvaj korálky na zakrouceným drátku (víte co
?), pokud nedostane k svátku, tak kouzelný kohoutek do vany, asi malý stolek a židličky do pokojíčku, ať si může kreslit
, možná sáňky… a ještě nás určitě napadne, však času dost ![]()
Ahoj holky tak sem vecer objednala prvni darek k Vanocum je to mluvici hrnec.Tak snad bude mit uspech ![]()
@Hřiběnka teda to te dost napadu.Co je ten kouzelnej kohoutek? To zni zajimave ![]()
@Hřiběnka tak jsem nasla ten kouzelny kohoutek a libi se nam take.Tak uvidime ![]()
@verkafr píše:
@Hřiběnka tak jsem nasla ten kouzelny kohoutek a libi se nam take.Tak uvidime
Jo, myslím, že to by mohlo mít úspěch u většiny dětí ![]()
@Hřiběnka Vím, co myslíš tou hračkou, náš malej si s tím „hrál“ u dětský doktorky tím stylem, že to celý vzal a zahodil, takže to asi ne
Jinak ten kohoutek zní zajímavě, juknu na to ![]()
Já jsem včera přemýšlela a napadly mě právě taky hračky do vany, drěvěný metr na zeď, hrací kostky http://www.dracik.cz/akcni-kostky/, nějaká taková houpačka http://www.dracik.cz/houpacka-7/, vkládačka se zvuky zvířat, box na hračky (jeden nám už nestačí
) a prarodiče ať si vymyslí sami něco ![]()
@Hopsinka26 mrknu na ty kostky taky me nejake napadly, ale zatim strkame vse do pusy
holky od kolika mesicu jste kopily nejake popr.jake?Ja vkladacku kupuji prave ten mlvici hrnec
jooo vidis to to je taky super napad box na hracky
prakticke veci ale me to nenapadne
Prarodice jsou s darkama napred uz maj sedaci vak a u tatru co frcela za nas ![]()
@verkafr tatrovku máme, ale ještě po nás
Ale je v perfektním stavu
Sedací vak? Taky dobrý tip, díky ![]()
Ahojte holky, moc ráda bych se k vám přidala. Máme doma už dvouletého chlapečka a po Vánocích byjsme se chtěli s manžou začít snažit o druhého prcka ![]()