Snažilky leden 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2675
7.10.14 15:59

Pro holčičku bych asi možná taky věděla, ale pro klučinu nějak nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
7.10.14 16:07

@Hopsinka26 to bude tim ze pro holcicky je vic veci.Teda podle me jo 8o

• Citovat
  • Upravit
2675
7.10.14 17:24

@verkafr A nebo tim, že bych ji koupila to, co jsem sama v detstvi měla a nebo naopak neměla a chtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
7.10.14 17:39

@Hopsinka26 to je taky fakt:-)no jsem zvedava co nakonec prinese jezisek :D

• Citovat
  • Upravit
14030
8.10.14 09:00

Ahoj holky :)
My jsme byli o víkendu na horách, malá dokonce po kouskách šlapala pěkně do kopce :lol: Bylo krásně, tak jsme si to užili :-)
Co k Vánocům? Od babičky a dědy dostane kočárek s miminkem, to si myslím, že bude největší nadšení :P Jinak já mám zatím koupenou jen krabičku Lega Duplo (jednu sadu dostala už k narozkám) - se zvířátky. V plánu je dřevěná hračka na provázku, pak takový to, jak se posouvaj korálky na zakrouceným drátku (víte co :-D?), pokud nedostane k svátku, tak kouzelný kohoutek do vany, asi malý stolek a židličky do pokojíčku, ať si může kreslit :), možná sáňky… a ještě nás určitě napadne, však času dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
8.10.14 09:01

Ahoj holky tak sem vecer objednala prvni darek k Vanocum je to mluvici hrnec.Tak snad bude mit uspech :D

• Citovat
  • Upravit
verkafr
8.10.14 09:05

@Hřiběnka teda to te dost napadu.Co je ten kouzelnej kohoutek? To zni zajimave 8o

• Citovat
  • Upravit
verkafr
8.10.14 10:20

@Hřiběnka tak jsem nasla ten kouzelny kohoutek a libi se nam take.Tak uvidime :)

• Citovat
  • Upravit
14030
8.10.14 13:08
@verkafr píše:
@Hřiběnka tak jsem nasla ten kouzelny kohoutek a libi se nam take.Tak uvidime :)

Jo, myslím, že to by mohlo mít úspěch u většiny dětí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
8.10.14 13:42

@Hřiběnka Vím, co myslíš tou hračkou, náš malej si s tím „hrál“ u dětský doktorky tím stylem, že to celý vzal a zahodil, takže to asi ne :D Jinak ten kohoutek zní zajímavě, juknu na to ;)

Já jsem včera přemýšlela a napadly mě právě taky hračky do vany, drěvěný metr na zeď, hrací kostky http://www.dracik.cz/akcni-kostky/, nějaká taková houpačka http://www.dracik.cz/houpacka-7/, vkládačka se zvuky zvířat, box na hračky (jeden nám už nestačí :) ) a prarodiče ať si vymyslí sami něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
8.10.14 13:54

@Hopsinka26 mrknu na ty kostky taky me nejake napadly, ale zatim strkame vse do pusy :,( holky od kolika mesicu jste kopily nejake popr.jake?Ja vkladacku kupuji prave ten mlvici hrnec :lol: jooo vidis to to je taky super napad box na hracky :) prakticke veci ale me to nenapadne :mrgreen: Prarodice jsou s darkama napred uz maj sedaci vak a u tatru co frcela za nas :lol:

• Citovat
  • Upravit
verkafr
8.10.14 14:01

Omlouvam se za chyby ale varim u toho tak pospicham :andel:

• Citovat
  • Upravit
2675
8.10.14 14:32

@verkafr tatrovku máme, ale ještě po nás :D Ale je v perfektním stavu ;) Sedací vak? Taky dobrý tip, díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verkafr
8.10.14 17:50

@Hopsinka26 to nas tatrovka neprezila :mrgreen: tak babicka sehnala novou :lol:

• Citovat
  • Upravit
205
11.10.14 09:01

Ahojte holky, moc ráda bych se k vám přidala. Máme doma už dvouletého chlapečka a po Vánocích byjsme se chtěli s manžou začít snažit o druhého prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí