Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mahja píše:květa24 píše:Moc děkuji, uvidím ráno, jestli se něco změnilo, nebo mám jen fata morgánu.
Ahojky,
tak tady čtu, že už testuješ, tak ti moc přeju dvě pořádný tlustice
Já jdu ve čtvrtek na kontrolní utz, tak uvidím, jestli jsem od minule nějak pokročila. Jsem 4t po PM, před týdnem bylo něco vidět tak jsem napnutá jak špagát.
Tak ať jde na utz pořádně vidět!
Určitě nemáš fata morgánu, určo je to mimi
. Myslíš že bych měla taky zkusit testík? MS by měla být za 4 dny. Máš nějaké těhu příznaky?
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Měla jsem 1 den zpoždění a dneska mrcha dorazila, chjo, takže u mě nic.
ahojky, to mě mrzí
ale mrhc přijít může a odejít musí a pak hurá na snažení!!! ![]()
Ahoj holky, tak jsem se neozývala, protože nic nového. Zase tento měsíc nic
ještě ke všemu se mi to zase mění, snad na počasí nebo co - myslím cyklus. Měla jsem to kolem 20, milnule kolen 13 tého a teď už dokonce 6, je to k vzteku fakt.
ledmed píše:
Ahoj holky, tak jsem se neozývala, protože nic nového. Zase tento měsíc nicještě ke všemu se mi to zase mění, snad na počasí nebo co - myslím cyklus. Měla jsem to kolem 20, milnule kolen 13 tého a teď už dokonce 6, je to k vzteku fakt.
Tak alespoň dostaneš brzy MS a budete se moct snažit znovu, nezoufej ![]()
květa24 píše:Mahja píše:Určitě nemáš fata morgánu, určo je to mimikvěta24 píše:Moc děkuji, uvidím ráno, jestli se něco změnilo, nebo mám jen fata morgánu.
Ahojky,
Já jdu ve čtvrtek na kontrolní utz, tak uvidím, jestli jsem od minule nějak pokročila. Jsem 4t po PM, před týdnem bylo něco vidět tak jsem napnutá jak špagát.
Tak ať jde na utz pořádně vidět!ž. Myslíš že bych měla taky zkusit testík? MS by měla být za 4 dny. Máš nějaké těhu příznaky?
Na testíku už můžeš něco vidět. Já tomu pořád nevěří, čárka se tam ukáže až za chvíli, uvidím, jestli v další dny bude sílit.
Někdy píchá v břiše, bolí prsa, dneska je mi blujno, ale to bych nepřipisovala těhotenství, dnes je blbé počasí a na to jsem citlivá a zdá, že se mi zvětšilo už tak moje velké břicho.
Mahja píše:květa24 píše:Na testíku už můžeš něco vidět. Já tomu pořád nevěří, čárka se tam ukáže až za chvíli, uvidím, jestli v další dny bude sílit.Mahja píše:Určitě nemáš fata morgánu, určo je to mimikvěta24 píše:Moc děkuji, uvidím ráno, jestli se něco změnilo, nebo mám jen fata morgánu.
Ahojky,
Tak ať jde na utz pořádně vidět!ž. Myslíš že bych měla taky zkusit testík? MS by měla být za 4 dny. Máš nějaké těhu příznaky?
Někdy píchá v břiše, bolí prsa, dneska je mi blujno, ale to bych nepřipisovala těhotenství, dnes je blbé počasí a na to jsem citlivá a zdá, že se mi zvětšilo už tak moje velké břicho.
Holky, jak vás tak čtu, tak už bych taky nejradši testovala, a to jsem teprv 2DPO
Už aby byla aspoň příští středa ![]()
mischulka píše:Mahja píše:Holky, jak vás tak čtu, tak už bych taky nejradši testovala, a to jsem teprv 2DPOkvěta24 píše:Na testíku už můžeš něco vidět. Já tomu pořád nevěří, čárka se tam ukáže až za chvíli, uvidím, jestli v další dny bude sílit.Mahja píše:Určitě nemáš fata morgánu, určo je to mimikvěta24 píše:Moc děkuji, uvidím ráno, jestli se něco změnilo, nebo mám jen fata morgánu.
Ahojky,
Někdy píchá v břiše, bolí prsa, dneska je mi blujno, ale to bych nepřipisovala těhotenství, dnes je blbé počasí a na to jsem citlivá a zdá, že se mi zvětšilo už tak moje velké břicho.Už aby byla aspoň příští středa
To je moc brzo, ale taky tě chápu, já taky měla chuť testit ![]()
Tak holky, vitamínky koupené, jeden snědený, a to by už kurňa bylo, kdyby to nevyšlo!! ![]()
Ahoj holčiny,jak se daří? Tak koukám,že se to tady u některých schyluje k velkému testování.
takže se připojuju, MS mi má příjít 15.11,tak pak uvidíme.........Taky bych nejraději testovala hned,ale raději vydržim ![]()
Zdravíčko,koukám všechny diskuze rozjetý tak se přidávám k vám
snažíme se o první a mě čeká testování až kolem 20. tak snad to tentokrát vyjde
doufám že i vy se budete brzo těšit ze //
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat