Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišule232
děkuji. Škoda že bydlíte daleko
chodili by jsme se k vám pomachlat.
Ja se do něj zamilovala
![]()
@j-p Tak já Ti můžu občas půjčit Sigouška, i když už to není kojenec ale malé 13-ti měsíční batole. ![]()
@Terajsek
to berem
tak mi ho nekdy privez
!!!vždyť vy jste všechny tak daleko
kdyby jsme se mohli scházet všechny, to by bylo super ![]()
Dobrý den chtěla jsem se zeptat 24.12.2016 jsem ráno šla na záchod na malou a po utření jsem měla na tol papíře menší průsvitný hlen a krví tak jsem si myslela že přijde MS ale do dneška vůbec nic bylo to jenom jednou za celi den nevéte zda se jednalo o ovulaci či uhnizdování? s manželem se snažíme o miminko a už uvažujeme i na IVF podstoupili jsme gen testy a různé vyšetření já jsem v pořádku jen manžel má menší množství spermii ale chtěli jsme to ještě zkusit přírodní cestou děkuji za vaše zkušenosti ![]()
@martina258 To ti asi nikdo neřekne, jestli čekáš MS, tak to asi nebude ovulace. Uhnizďování by mohlo. Kolik jsi dpo? Zkoušela jsi test?
Test jsem nezkoušela 8 dní už mám z toho strach si je dělat aby tam byla zase jenom jedna ![]()
Já vím 19.12.2016 měla přijít a jsem i hodně náladová a podle náladovosti i poznám že přijde MS a při bolesti břicha a prsou a zatím mi nic není až na slabé píchání na pravé straně podbřišku
Jo koupím asi v úterý ještě počkám ale stejně tam nic nebude začla jsem i brát kyselinu listovou cca týden jí beru