Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kackarec jejda to budou dlouhý 3 týdny co? Ale neboj, všecho bude v pořádku.
Takže dvojčátka to nebudou, to je škoda, já Ti je tak přála. Ale tak hlavně, že se chytil jeden bojovníček
Jak píše Bjetuš, i jedno je záhul ![]()
@Naomina Ja mela biochemicke tehotenstvi v rijnu a tedka v prosinci zas. Vcera to krvaceni se me rozjelo na MS.
@Izie Budu doufat, že to nebude mimoděložní, pokud to tak má být, tak bych se ráda obešla bez revize a nechala ho/ji zase samo odejít.
@soleil Beruško naše, i tobě přeju krásné Vánoce, i my na tebe moc myslíme!
Jednou to všechny vybojujeme, věřím tomu!!! ![]()
Hlavní, co nám všem můžu a chci přát, je to zdraví, hlavně zdravíčko!
@Bjetuš Taky jsem tomu aspoň malinko věřila, že na ty Vánoce by to mohlo vyjít… No, nemělo to tak asi být. Užijte si krásné první Vánoce ve třech ![]()
@Naomina Jsi zlatíčko, moc ti děkuju za dodávanou naději…
Ale myslím, že už je to jisté. Ráno byl slabší test, taky jsem si dodávala naději (věděla jsem, že planou), že jsem třeba víc pila. Ale během dopoledne jsem začala špinit, trošku, ale přece. Začalo mě pobolívat břicho… Jen to potvrdí zítra Dr. ![]()
@audiomax Děkuju zlatíčko
Zítra po kontrole dám určitě vědět, ale už dopředu vím, jaký bude verdikt ![]()
@Lentilkaaa83 Zlatí, jsi hodná
Taky jsem chtěla věřit, že to bude OK, no, není… Ale vy krásně pokračujete, mám z vás radost!!!
Ať tak krásně rostete dál! ![]()
@j-p Já taky
Co jiného můžeme, než věřit a doufat ![]()
@destovakapka Nesmutni
vím, jak ti je
Já mám za sebou už tolik biochemek a k tomu jedno zamlklé, takže vím, co to je…
Vím, jaké je to radovat se z té //, byť jen z jejího malého náznaku, vím, jaké to je, si měsíc po měsíci dodávat naděje a měsíc za měsícem jim přestávat věřit…
Bolí to, ale vím, že jednou nám to všem dopadne. Jednou prostě budeme všechny mít v náručí to mimčo a budeme hudrat, že jsme se zase nevyspaly… ![]()
@wallace to vis, ze se obejdes bez revize a jak uz jsi psala, tak malinko spinis.
Me to tak stve, je tady tolik dlouhodobych snazilek a ja bych vam vsem tak prala miminko. Holky vydrzte
a nevzdavejte to ![]()
@kackarec proc by jsi se mela stresovat?
se kazdym dnem rozbusi. Ono zacina pulzovat nekde mezi 5+6 - 6+6, kazda to mame jinak. Kdyby se doktorovi neco nezdalo, tak te zene na kontrolu driv. Dulezity je, ze je zloutkovy vacek I embryjko.
Tak se hod do klidu a uzivej si to tehule ![]()
@Izie koukám ze jsi ranní ptáče
já ač mám od včera dovolenou tak jsem stejně od 5 vzhůru
a to jsem se těšila jak se vyspim
@Lentilkaaa83 nejsem ranni ptace, jen co jsem tehotna, tak hrozne blbe spim. Zaberu kolem pulnoci a v pet uz jsem vzhuru.
Jedna z dalsich lahudek tehotenstvi ![]()
@wallace Tobe nezistovali cim to je ze potracis? Me kamoska rikala ze to pry neni normalni a ze je u mne nejaka chyba, kdyz to potratim.
Tak holky je to jasný, hcg kleslo
Na utz možná něco málo viděl, ale pořád není možné vyloučit mimoděložní. Takže v úterý opět kontrola. No nic, jdu plácat bramborový salát.
Mějte všechny krásné Vánoce ![]()
@destovakapka Tak stát se to může, to, že jednou potratíš, nemusí ještě znamenat, že je u tebe něco špatně. U mě ale asi bude
Domluvila jsem se dnes s Dr. na imunu. Byli jsme na genetice, ale ta vyšla v pořádku. Mně Dr. dnes doporučil IVF. Takže mám o čem přemýšlet…
@wallace držím pěsti ať to při té smůle není mimodelozni. IVF není žádná tragédie. Diky bohu ze je medicína tam kde je a můžou nám pomoci. U nás to tedy bral lépe přítel, já to chvíli vstrebavavala. Jinak já už mám salát hotovy. Už jen naporcovat a obalit kapra. Ale to musí přítel večer až dorazí. Já bych to nedala. Včera jsem šla kolem rybářů u Tesca a málem jsem
jak jsem první trim přežila tak teď posledních 5 dní to je průser ![]()
@wallace Ja byla dneska ve spitale na kontrole a odberu krve. Kontrolu mi nedelali, brali mi jenom krev na HCG a to mam nizky nez ve stredu ale kolik to mi nebylo receno. Jinak u me v car mi nic nenavrchovali ani IUI ani IVF, nechavaji to porad prirozene.Ja jsem tedka potratila po druhe.
@wallace Moc mě to mrzí.
Já IVF hodně obrečela, ale ted díky němu mám zdravého bojovníčka v bříšku. Takže určitě popřemýšlej a ještě uvidíš co imuno. ![]()
Holky moje milované, krásné prožití vánočních svátků
![]()
Holky vsem vam preji krasne vanoce plne pohody a odpocinku a do noveho roku jen to nejlepší hlavne zdraví a vsem at se splni to po čem tu každá tolik toužíme
Taky vam děkuji za vaše rady a podporu ste skvělé ![]()