Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky moje zlaté
tak já jsem si teď v uplynulých týdnech společně s neuvěřitelným pracovním maratonem procházela opět dalším biochemkem. Klasika, postupně se ztratila Pregnylová čárka, za pár dní se objevil na testu dušík, který pár dní sílil a pak zmizel. Vzhledem k tomu, že jsem kvůli práci už lezla skoro po kolenou vyčerpáním, tak jsem ani neměla už sílu o tom vůbec přemýšlet. Však už jsem si tím prošla tolikrát ![]()
Zpoždění MS jsem přičítala tomu stresu z práce, ale stejně mi to nedalo a zkusila jsem test. A holčičky, padla jsem na zadek, když na mě vykoukly // ![]()
Já normálně věřím, že ty moje zmatky se zapalováním první adventní svíčky Naděje snad i zapracovaly. Poprvé jsem ji zapálila týden před ovulací a podruhé (už správně
) o víkendu, kdy byla ovulace…
Nicméně stále bojujeme, hcg mi vychází opět dost nízké, jen o málo lepší, než v lednu, ale zatím podle Dr. narůstá tak, jak má. V pátek mě ještě čeká další krev a první UTZ, tak uvidíme, jestli už aspoň něco uvidíme. Ale doufám, že to zase z krve poposkočí a já budu mít v sobotu pro mužskýho ten nejkrásnější dáreček, co bych si mohla přát.
Jen se mi momentálně nějak nedostává radosti a nadšení, riziko, že to dopadne jako posledně, je, bohužel, obrovské ![]()
Tak prosím držte všechny pěstičky a myslete na mě ![]()
@destovakapka mě se to nezdá
přijde mi že čárka slábne
dej vědět jak jsi dopadla na kontrole, myslím na tebe ![]()
@destovakapka Ahoj, bohužel se musím připojit s názorem k ostatním holkám
Taky mi přijde, že čárka na testu slábne. Navíc jsme spolu na den přesně jak s poslední MS, tak s Pregnylem a ovulací, takže můžu porovnat naše testy. Mrkni na můj, přijde mi mnohem silnější, než ten tvůj a i podle tvé hodnoty hcg z krve to i tak odpovídá. A já vím, že ani já nemám hcg nějak vysoké natolik, že bych byla aspoň o trošku klidnější ![]()
Vím moc dobře z vlastní zkušenost, že se to špatně poslouchá a člověk chce věřit za každou cenu do poslední chvíle (alespoň když tím prochází poprvé, jako asi ty) a moc mě to mrzí. Ale ber to tak, že tady jsou holky, které jsme si už lecčím prošly a určitě ti nikdo nechce brát naděje naschvál. Ale ptala jsi se tu na náš názor, a ten je takový, že tohle, bohužel, opravdu nevypadá moc dobře.
I já akceptuju možnost, že je to teď u mě tak 50/50 (když budu hodně optimistická), že to dopadne dobře.
Víš, člověk to tak prostě musí brát, nebo by se zbláznil ![]()
@wallace budu drzet vsechno co mam, aby to tentokrat dobre dopadlo
ja se taky nejak jeste neumim radovat, i kdyz moje hodnoty na papire jsou v poradku, ale neco me porad drzi zpatky, nedokazu to vysvetlit, zitra mam prvni utz, tak doufam, ze uz uvidime ![]()
@kackarec
tobě taky držím pesti at už vidíš srdíčko.
Ja už sem to vzdala. Nevím proč se nam nedaří druhé.
@kackarec Věř, že bude všechno v pořádku
Výsledky máš zatím předpisové, tak zítra už
určitě uvidíte. Budu na tebe zítra myslet ![]()
A moc děkuji ![]()
@j-p dekuju
jeste to nevzdavej, urcite se zadari
a vetsinou se tak stane kdyz to nejmin cekas ![]()
@kackarec
JÁ vím. Děkuji. To mi říká manžel uz 10.měsíců, ze az to vzdam, tak to přijde. Teď litam z testama a zbytečně. Pak ukaž fotecku
ať se pokocham ![]()
@j-p Beru, věřím, že je to v hlavě, já teď vše vypustila kvůli práci a je to tam. Ale jak to z tý hlavy vypustit, viď?
Ono to přijde, neboj ![]()
@wallace
Dekuji.No jo kazda kolem je těhotná nebo rodi a tak to moc nepřidá.
Jesteze mám aspoň tu malou Neli
@wallace nevím proč se to neodesila celé co píšu
nechci aby byla sama jako JÁ! Jsem moc vděčná za jedno dítě ale chtěla bych dvě
!!Ať jsou partaci na celý život.
@wallace taky držím pesti.
Ať je vše v pořádku. Máte krásný vánoční dárek ![]()
@wallace holka držím vše co můžu. Já akorát čekám na screening. Jsem. Nervózní jak pes ![]()
@wallace juhúúú držím palce moc a moc ![]()
@Lentilkaaa83 nebuď vše bude dobré
Těším se na foto