Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
21.12.16 10:17

Holky moje zlaté :hug: tak já jsem si teď v uplynulých týdnech společně s neuvěřitelným pracovním maratonem procházela opět dalším biochemkem. Klasika, postupně se ztratila Pregnylová čárka, za pár dní se objevil na testu dušík, který pár dní sílil a pak zmizel. Vzhledem k tomu, že jsem kvůli práci už lezla skoro po kolenou vyčerpáním, tak jsem ani neměla už sílu o tom vůbec přemýšlet. Však už jsem si tím prošla tolikrát :-(
Zpoždění MS jsem přičítala tomu stresu z práce, ale stejně mi to nedalo a zkusila jsem test. A holčičky, padla jsem na zadek, když na mě vykoukly // :lol:
Já normálně věřím, že ty moje zmatky se zapalováním první adventní svíčky Naděje snad i zapracovaly. Poprvé jsem ji zapálila týden před ovulací a podruhé (už správně :mrgreen: ) o víkendu, kdy byla ovulace…
Nicméně stále bojujeme, hcg mi vychází opět dost nízké, jen o málo lepší, než v lednu, ale zatím podle Dr. narůstá tak, jak má. V pátek mě ještě čeká další krev a první UTZ, tak uvidíme, jestli už aspoň něco uvidíme. Ale doufám, že to zase z krve poposkočí a já budu mít v sobotu pro mužskýho ten nejkrásnější dáreček, co bych si mohla přát.
Jen se mi momentálně nějak nedostává radosti a nadšení, riziko, že to dopadne jako posledně, je, bohužel, obrovské :zed:
Tak prosím držte všechny pěstičky a myslete na mě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
21.12.16 10:19

@destovakapka mě se to nezdá :( přijde mi že čárka slábne :( dej vědět jak jsi dopadla na kontrole, myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.12.16 10:29

@destovakapka Ahoj, bohužel se musím připojit s názorem k ostatním holkám :( Taky mi přijde, že čárka na testu slábne. Navíc jsme spolu na den přesně jak s poslední MS, tak s Pregnylem a ovulací, takže můžu porovnat naše testy. Mrkni na můj, přijde mi mnohem silnější, než ten tvůj a i podle tvé hodnoty hcg z krve to i tak odpovídá. A já vím, že ani já nemám hcg nějak vysoké natolik, že bych byla aspoň o trošku klidnější :-(
Vím moc dobře z vlastní zkušenost, že se to špatně poslouchá a člověk chce věřit za každou cenu do poslední chvíle (alespoň když tím prochází poprvé, jako asi ty) a moc mě to mrzí. Ale ber to tak, že tady jsou holky, které jsme si už lecčím prošly a určitě ti nikdo nechce brát naděje naschvál. Ale ptala jsi se tu na náš názor, a ten je takový, že tohle, bohužel, opravdu nevypadá moc dobře.
I já akceptuju možnost, že je to teď u mě tak 50/50 (když budu hodně optimistická), že to dopadne dobře.
Víš, člověk to tak prostě musí brát, nebo by se zbláznil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
21.12.16 10:33

@wallace budu drzet vsechno co mam, aby to tentokrat dobre dopadlo :hug: ja se taky nejak jeste neumim radovat, i kdyz moje hodnoty na papire jsou v poradku, ale neco me porad drzi zpatky, nedokazu to vysvetlit, zitra mam prvni utz, tak doufam, ze uz uvidime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
21.12.16 10:37

@wallace :mavam: :hug: juu potichu gratuluju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
21.12.16 10:39

@kackarec :hug: :mavam: tobě taky držím pesti at už vidíš srdíčko. :hug: Ja už sem to vzdala. Nevím proč se nam nedaří druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.12.16 10:43

@kackarec Věř, že bude všechno v pořádku :hug: Výsledky máš zatím předpisové, tak zítra už :srdce: určitě uvidíte. Budu na tebe zítra myslet :hug:
A moc děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
21.12.16 10:48

@j-p dekuju :hug: jeste to nevzdavej, urcite se zadari :hug: a vetsinou se tak stane kdyz to nejmin cekas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
21.12.16 10:50

@kackarec :hug: :hug: JÁ vím. Děkuji. To mi říká manžel uz 10.měsíců, ze az to vzdam, tak to přijde. Teď litam z testama a zbytečně. Pak ukaž fotecku :pankac: ať se pokocham :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.12.16 10:57

@j-p Beru, věřím, že je to v hlavě, já teď vše vypustila kvůli práci a je to tam. Ale jak to z tý hlavy vypustit, viď? :hug: Ono to přijde, neboj :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
21.12.16 11:15

@wallace :hug: Dekuji.No jo kazda kolem je těhotná nebo rodi a tak to moc nepřidá. :,( Jesteze mám aspoň tu malou Neli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
21.12.16 11:17

@wallace nevím proč se to neodesila celé co píšu :pocitac: nechci aby byla sama jako JÁ! Jsem moc vděčná za jedno dítě ale chtěla bych dvě :srdce:!!Ať jsou partaci na celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
21.12.16 11:19

@wallace taky držím pesti. :hug: Ať je vše v pořádku. Máte krásný vánoční dárek :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
21.12.16 11:50

@wallace holka držím vše co můžu. Já akorát čekám na screening. Jsem. Nervózní jak pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
21.12.16 11:56

@wallace juhúúú držím palce moc a moc :hug:
@Lentilkaaa83 nebuď vše bude dobré :hug: Těším se na foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...