Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax ja vim, taky me to mrzi, ale na tom pristim utz urcite chybet nebude
za posledni mesic si vybral tolik volna a prijizdel do prace vzdy o 3 hodiny pozdeji, ze uz ho uvolnit nemuzou, sice mam utz az ve 4 odpoledne, ale on konci az v 5 a muj dr je na druhy strane aten, z prace to ma hodinu jizdy autem a pak dalsich 30 min k doktorovi
ale sama tam nebudu, pujde se mnou tchyne, nastesti mame skvelej vztah, takze ji mam jako druhou mamu
kdyz ta moje je v cechach, obcas to mamku docela mrzi, ze o tyhle veci prijde, jeste ze existuje skype a pc ![]()
@kackarec
gratuluji a čekáme úžasné zprávy po kontrole
a gratuluji moc ![]()
@kackarec Gratuluju. Nechci Ti brát iluze, ale ja mela HCG 16DPO 373, 20DPO 1401. Každé dva dny se to zdvojnásobuje, což bych u Tebe videla spis na jedno než na 2, ale treba bobisci překvapí a jsou tam fakt dva.
Hlavní je, aby byly zdravoučký.
@kackarec Já teda jako docela čerstvá matka jednoho dítěte bych Ti přála spíš to jedno
Jako nechci se rouhat a dvojčátka jsou krásná věc, ale to jedno občas úplně stačí
Hlavně ať je všechno v pořádku, ať je tam jedno nebo dvě ![]()
@j-p moc dekuju ![]()
@Terajsek ja si zadny iluze nedelam, je mi vcelku jedno, jestli tam je jedno nebo dve, uvidime na utz, hlavne at je vsechno v poradku, ja osobne si myslim, ze 1,ale tim, ze zavadeli 2 embryjka, tam ta moznost je
mimochodem doktori neusuzujou z hodnot hcg ale z hodnot estrogenu, kterej mi vyletel strasne rychle nahoru
@Bjetuš presne tak, hlavne at je vsechno v poradku, cekam na mimco 5 let, takze urcite chapes, ze i kdyby tam byl celej fotbalovej tym, tak budu rada ![]()
@kackarec Mooooc gratuluju ke krásným výsledkům!
Opatruj se ![]()
@Bjetuš pro mě je nejdůležitější, že bude miminko zdravý. Víc jsem si sice přála holku, ale je mi to vlastně jedno. Před chvilkou mi volali krev a je v pořádku, negativní. Normálně jsem brečela do telefonu
.
A jméno jsme změnili z Emmy na Šimona, to se nám zatím líbí nejvíc ![]()
@Izie Skvělá zpráva, že z krve máš všechno OK
Šimon je taky krásný jméno, jen je teď slyšet všude kolem ![]()
Ale jak píšeš…hlavně, abyste byli zdraví, to je nejdůležitější! ![]()
Ahoj holky, tak se znovu hlasim.
@destovakapka
tak jak píšou holky, taky si myslím, ze je to špatně! Hcg se ti nezveda.
Je mi to líto.
@j-p Ja jsem byla na prvnim odberu krve, takze se nevi asi se mi to zveda nebo ne. Cetla jsem ze nekomu TT nesily porad ale HCG ano a kazdymu se to zvysuje jinak rychle to HCG.
@destovakapka to máš pravdu, ze se kazdymu zvedá hcg jinak ale tobě ty testy vůbec nesili.
Ja to taky měla na dlouho. Podezření na mimodelozni, pak byla v delate vidět ale nebylo srdíčko, užila jsem si do 12.týdne nervy ale byla pomalá. Teď už ma naštěstí 2.5 roku ![]()