Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
770
19.12.16 19:54

@audiomax ja vim, taky me to mrzi, ale na tom pristim utz urcite chybet nebude :-) za posledni mesic si vybral tolik volna a prijizdel do prace vzdy o 3 hodiny pozdeji, ze uz ho uvolnit nemuzou, sice mam utz az ve 4 odpoledne, ale on konci az v 5 a muj dr je na druhy strane aten, z prace to ma hodinu jizdy autem a pak dalsich 30 min k doktorovi :-( ale sama tam nebudu, pujde se mnou tchyne, nastesti mame skvelej vztah, takze ji mam jako druhou mamu :-) kdyz ta moje je v cechach, obcas to mamku docela mrzi, ze o tyhle veci prijde, jeste ze existuje skype a pc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
19.12.16 22:06

@kackarec :mavam: :hug: gratuluji a čekáme úžasné zprávy po kontrole :pankac: a gratuluji moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
19.12.16 22:18

@kackarec Gratuluju. Nechci Ti brát iluze, ale ja mela HCG 16DPO 373, 20DPO 1401. Každé dva dny se to zdvojnásobuje, což bych u Tebe videla spis na jedno než na 2, ale treba bobisci překvapí a jsou tam fakt dva. :-D Hlavní je, aby byly zdravoučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
19.12.16 22:30

@kackarec Já teda jako docela čerstvá matka jednoho dítěte bych Ti přála spíš to jedno :lol: Jako nechci se rouhat a dvojčátka jsou krásná věc, ale to jedno občas úplně stačí ;) :D Hlavně ať je všechno v pořádku, ať je tam jedno nebo dvě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
19.12.16 23:53

@audiomax Na vysledky si mam zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
19.12.16 23:54

@Bjetuš Doktorka na gynde mi krev brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
20.12.16 07:47

@j-p moc dekuju :-)

@Terajsek ja si zadny iluze nedelam, je mi vcelku jedno, jestli tam je jedno nebo dve, uvidime na utz, hlavne at je vsechno v poradku, ja osobne si myslim, ze 1,ale tim, ze zavadeli 2 embryjka, tam ta moznost je :-) mimochodem doktori neusuzujou z hodnot hcg ale z hodnot estrogenu, kterej mi vyletel strasne rychle nahoru

@Bjetuš presne tak, hlavne at je vsechno v poradku, cekam na mimco 5 let, takze urcite chapes, ze i kdyby tam byl celej fotbalovej tym, tak budu rada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.12.16 07:57

@kackarec Mooooc gratuluju ke krásným výsledkům! :* Opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
20.12.16 09:35

@Bjetuš pro mě je nejdůležitější, že bude miminko zdravý. Víc jsem si sice přála holku, ale je mi to vlastně jedno. Před chvilkou mi volali krev a je v pořádku, negativní. Normálně jsem brečela do telefonu :lol:.
A jméno jsme změnili z Emmy na Šimona, to se nám zatím líbí nejvíc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.12.16 09:47

@Izie Skvělá zpráva, že z krve máš všechno OK :potlesk: Šimon je taky krásný jméno, jen je teď slyšet všude kolem :-)
Ale jak píšeš…hlavně, abyste byli zdraví, to je nejdůležitější! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
20.12.16 12:19

Ahoj holky, tak se znovu hlasim.

1. Delala jsem si dneska TT, porad pozitivni ale carka mi pripada stejna jak v nedeli.
  1. Volala jsem si na gyndu na vysledky krve, sestricka ze me preda pani doktorku. Doktorka mi rekla ze to mam lehce zvysene HCG mam 74.Jestli krvacim, jsem rekla ze spinim ale mam to porad na 1 vlozku za den, na to mi rekla se to bud rozjede a odende to a kdyz by to pretrvavalo i pristi tyden, ze mam jit na kontrolu do Car ze tam volala. Takze vlastne nevim asi jsem tehotna nebo ne.
  1. Po pohovoru s doktorkou na gynde, jsem teda volala do Car asi tam pristi tyden teda jsou, ze tam mela moje gyndarka volat. Vzala to sestricka ktera dneska prisla do prace po dovolene, tak tam vcera nebyla tak nevedela o co se jedna.Tak si nasla moji kartu.Ja jsem ji rekla ze jsem tam byla 25.listopadu na kontrolnim ultrazvuku u pani doktorky, dostala jsem pichnuty pregnyl.26.listopadu ze bylo snazeni.14.,16., a 18 prosince ze jsem si delala tehotensky test a mam to pozitivni. V sobotu 17.prosince vecer jsem zacla slabe krvacet.Od nedele ze uzivam ascorutin. Vcera ze jsem si volala do car, kde se mam hlasit kdyz mam pozitivni tehotensky test.Bylo mi receno ze u nich.Ze za 2 dny si mam zkusit dalsi tehotensky test, prasky nemam vysazovat a ze mam pockat jestli to nemam MS.Ze tam jsou do ctvrtka. Vcera ze jsem byla na gynde u svoji doktorky a ta mi udelala ultrazvuk a vzala krev.Na krev ze jsem si dneska volala a rekla jsem ji to co mi rekla doktorka. Sestricka mi na to rekla ze jsem od nich nic na spineni nedostala ze me to pozistuje, ze pani doktorka tam neni ale je tam pan doktor a ze mi zavola ale ze ja jsem u nich byla poprve na pregnylu a ze by se mela o mne tedka postarat moje obvodni gyndarka a ta by me pry mela neco napsat na to spineni.Me rikala ze pokud to nemam intezivni krvaceni ze to je povazovano za spineni.Tak cekam az to pozistuje a bude mit cas mi zavolat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
20.12.16 13:26

@destovakapka :hug: :hug: tak jak píšou holky, taky si myslím, ze je to špatně! Hcg se ti nezveda. :,( Je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
20.12.16 13:30

@j-p Ja jsem byla na prvnim odberu krve, takze se nevi asi se mi to zveda nebo ne. Cetla jsem ze nekomu TT nesily porad ale HCG ano a kazdymu se to zvysuje jinak rychle to HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
20.12.16 13:39

@destovakapka to máš pravdu, ze se kazdymu zvedá hcg jinak ale tobě ty testy vůbec nesili. :hug: :hug: Ja to taky měla na dlouho. Podezření na mimodelozni, pak byla v delate vidět ale nebylo srdíčko, užila jsem si do 12.týdne nervy ale byla pomalá. Teď už ma naštěstí 2.5 roku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
20.12.16 13:44

@j-p Zitra mam prijit do car na odber krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí