Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@destovakapka
budu ti držet palecky a přeju ti miminko ale nezdá se mi to. Máš další test?
@destovakapka vzdyt uz mas vic jak tri tydny po ovulaci a hcg odpovida tak 14.dni,a to jsem hodne velkorysa.
Tohle je proste spatne a i pro tebe bude lepsi, kdyz se nebudes upinat na to, ze jsi tehotna.
@j-p Z dneska dalsi test mam, jenom nevim asi nemam zkusit jiny test. Pouzivam porad jednu znacku tehotenskych testu.
@Izie Podle tabulky na internetu by to melo byt ok, ta hodnota HCG podle posledni MS.
@destovakapka jak myslis, ale proste tomu nejak neverim.Test ma silit…Urcite pouzivej porad stejny druh, na tom nejlip zaznamenas zlepseni
@destovakapka já se přidávám k holkám a taky budu pesimistická. HCG se mi zdá malé, testy nesílí a špiníš. Bohužel si myslím, že to není prosperující těhotenství ![]()
@destovakapka Nechápu to, jsi v péči CAr a nebo máš svého DR. a oba Tě odbyli, jak jen mohli. Ani jeden Ti nevzal krev? Já bych tam prostě naběhla ráno na lačno a chtěla krev, se vymluv, že máš strach apod. Hodně štěstí!
@Naomina Jsem v peci CAR ale krev mi vcera vzala moje obvodni gyndarka, na dalsi odber jdu zitra do CAR.
@destovakapka mně přijde ten dnešní slabší jak ty dva pod ním
@destovakapka no tady i já věčná optimistka bohužel musím konstatovat, že ta dnešní mě přijde slabší jak ty pod ní. Bohužel. Uvidíš zítra na krvi. Držím palce
![]()
@kackarec paráda
gratuluji ke krásné hodnotě ![]()
@destovakapka na té fotce to opravdu vypadá že test je slabší, bohužel ![]()