Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3289
18.12.16 11:13

@Izie ziju :mrgreen: no nemam co psát, kontrolu budu mít až teď ve středu tak pak snad budu mít čím přispět. To se dozvíme výsledky screeningu a půjdeme na ultrazvuk. Jinak mi ke furt dobře. Jen jsem unavená a kolem î až 9 spím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
18.12.16 11:20

@Lentilkaaa83 tak to spani zavidim.Ja dlouho usinam a v noci chodim na wc, a pak treba 2 hodky cumim do zdi :zed:.
Ve stredu na tebe budu myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
18.12.16 13:56

@Ananka :mavam: :hug: to je krásný broucek :* ty se brzo uzdrav. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
18.12.16 13:57

@Mišule232 :hug: jo to je blby. Mně se to naštěstí vyhlo, i když mám vysoký tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
18.12.16 16:22

@Mišule232 preeklampsii měla teď kamarádka. Minulý týden mi psala, že je v nemocnici a už tam zůstane (původně měla termín koncem ledna tuším). Včera mi přišla sms, že malej je na světě :)
@Izie děkuji. Ty jdeš tuším zítra, ne? Já myslím, že mi nepřidá ani to počasí. Doufám, že se mi podaří během volna dospat :). Já se ráno budím odpočatá, ale třeba pak za 2 hodiny na mě padne únava a šla bych spát :mrgreen:

Holky, jak máte u vás? U nás dneska od dopoledne sněží. Konečně to vypadá, že se blíží svátky :) Akorát je kolem nuly, takže to bude brzy pryč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
19.12.16 08:34

Ahoj holky, tedka jsem si volala do car a bylo mi receno ze za 2 dny si mam udelat dalsi tehotensky test a na to krvaceni mi bylo receno ze mam pockat asi to nemam MS.Nic mi na to nedaji. Volala jsem i na gyndu a tam mi sestricka rekla ze nevi asi neco bude vydet a ze nevi co by mi poradila, ze mam dneska do 11hod. prijit nebo zitra do 11hod.Pak tam doktorka neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
19.12.16 11:22

@destovakapka ahoj,je zvlastni, ze te ani jeden neposle na krev, ale cekaji na dalsi tehotensky test, to me prijde trosku postaveny na hlavu :-( jestli pujdes na utz tak tam s nejvetsi pravdepodobnosti nic videt nebude a akorat z toho budes stresovat jeste vic, byt tebou tak si vydupu krev i treba jako samoplatce a budes hned vedet na cem si :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
19.12.16 11:25

@destovakapka hele to je divný :( já bych si vydupala tu krev at víš na čem jsi a nemusíš se stresovat. Nemusím ani čekat na dr a jdi hned na krev a zaplat si to :) nestojí to tolik a budeš hned vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.12.16 11:26

@Izie Beru tak co??? Držím palečky na Eminku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.12.16 11:29

@destovakapka - Taky by mě zajímalo proč nejdeš na krev? To máš jistější než testovat na deseti testech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
19.12.16 11:33

Ahoj holky, tak ja mam za sebou posledni krev, vysledky opet po 6,jen nevim jakou vysku hcg mam cekat, kdyz byl posledni odber minuly pondeli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
19.12.16 12:04

Holky ja nevim co si myslet, tedka jsem dosla z gyndy kde se me doktorka ptala asi chodim do car, kdyz jsem ji rekla ze ano tak mi rekla ze proc nejdu tam.Nez mi delala ultrazvuk tak mi rikala ze nic neuvidi, ultrazvuk mi delala a rikala ze nic nevidi jenom krvaceni, ze to tehotenstvi neni.Na zastaveni mi nic nedala ani nerekla ze si mam koupit neco sama. Jedine mi vzala krev, to je vsechno.Kdyz jsem se ji ptala asi chce vysledky z pruchodnosti tak mi rekla ze to ma ze ji to poslali. V car mi zas sestricka rekla ze mam pockat 2 dny a udelat znovu test a pockat asi to nemam MS, ze tam jsou do ctvrtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
19.12.16 12:30

Devcata, su zpatky. Vsechno v poradku, srdicko busi jako zvon, mame 2 ruce,2 nohy, sijove projasneni 1,7, nosni kustka na svem miste. Prcek ma 6,7 cm a odpovidame 12+5,takze v patek byl spatne zmereny :lol:. Dneska si tam chlapec chrnel, a ano, bude to KLUK :srdce: ( na 70 %)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
19.12.16 12:37

@Izie Gratulace k úspěšné kontrole-screeningu. ;) :* Paráda, to Sigouškovi přibude kamarádů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
19.12.16 12:40

@Izie A jste vetsi, Sigoušek měl na screeningu jen 4,6cm a byli jsme v 11tt+4. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí