Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka no malá je skvělá. První vánoce určitě obrečím, ale těším se hrozně i když mi nedochází, že už vlastně za pár dní jsou
@destovakapka Proto se ma testovat obden, ne každy den. HCG roste jednou za dva dny.
@medmenka Beru, tak snad uz mas opravdu vse za sebou a bude uz jen dobre. Uz se zase k Vam přidávám a tak doufam, ze budeme mit stejne stará miminka.
![]()
@Ginuš to bude krásné
doufám že se pak pochlubíš nějakou vánoční fotečkou ![]()
@Terajsek děkuji
tak Sigoušek bude mít ségru/brášku to bude super
bylo by fajn kdyby se opravdu už v tomto roce povedlo
v rodině to těhotní jedna báseň jen k nám ten čáp/vrána nechce přilétnout, tak aspoň rozmazluji prcky v rodině ![]()
@medmenka holka ty si to teda „užíváš“. Doufám, že tohle už je konečná a do nového roku půjdeš s „čistým štítem“ ![]()
Jinak u nás pořád vše při starém. Příští týden screening, tak snad se něco dozvíme ![]()
@Lentilkaaa83 já doufám že už to opravdu byla tečka za tím vším.
Téda to utíká, zase uvidíš mimíska jak krásně roste a uklidní tě že je všechno v pořádku ![]()
@medmenka
teda ty bys potřebovala nejmíň půl roku v lázních.
hlavně ze ti pomohli. Drž se ![]()
@medmenka
tak strašně moc ti přeji, aby bylo lépe… Naber sílu, posílám i kus té mojí ![]()
Ahoj holky, tak u me skoro vse pri starem, v pondeli jdu na krev, tak uvidim jak to vsechno pokracuje, jenom jsem vcera byla u endokrinologa a pribyl me 1 extra prasek na stitnou zlazu, rikal, ze to neni katastrofa, ale musime tu hodnotu srazit dolu co nejrychleji
jinak vse beze zmen, uz se tesim na prvni utz, mela bych byt 6+0 tak doufam, ze uvidime ![]()
@j-p pošlu
tak se na to nesoustřed a nech tou volný průběh
. Mě se minulý týden ptal chlap jak to vidím do budoucna s dalším mimčem tak jsem řekla že už fakt ne, jedno mi stačí
. Ted musím letet k dr at mi napíše prášky ale nevím jestli napíše když částečně kojím
.
@medmenka
to byla ale rychlost
, tak se pěkně zahoj at mužeš jít do boje ![]()
@Mišule232 Jo existuje i antiko, ktera se bere pri kojeni. Ale par holkam ze skupiny udelala peknou neplechu a prestaly ji brat. Tak uvidis, jak na ni budes reagovat.
@Mišule232 pristi ctvrtek 22.12.,vsichni jsou napnuty ptz nevime jestli tam je 1 bobisek nebo 2 ![]()