Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Izie Beru to už jsou u tebe určitě poslední záchvěvy, už to bude polevovat neboj.
Za chvilku budeš mít taky fotečku jak já a třeba už budete vědět pohlaví. Emma je krásné jméno, měla jsem babičku Emmu. My to máme naopak, já si myslím kluka a můj holku.
Ale ještě musím 6 měsíců vydržet ![]()
@medmenka - Děkuju
Moc mě mrzí tvoje neustálé trápení, Ty si to teda vyžíráš uplně všechno. Rychle tento rok už ukonči a příští rok už bude jen dobře. Přeji ať blbé krvácení přestane, ať nemusíš do nemocnice.
Zkoušela jsi třeba homeopatii? Chtělo by to u Tebe komplet očistu ![]()
@j-p - Jo, jo, myslím, že tyto fotky jsou na jedno brdo. Ségra má uplně stejnou s neteří, jako kdyby to bylo ofocený
![]()
@Mišule232 - Ten je nádhernej bobeček malinkej. To on Ti vynahrazuje to trápeníčko když se narodil víš. Teď už bude hodnej a zlatej jako sluníčko.
![]()
@kackarec Krásně stoupá
Gratuluji
Držím palečky, ať je všechno v pořádku. Jak se cítíš? Nějaký dvojitý pocity???
![]()
@Bjetuš - Děkuju
Fotečku mám taky na lednici
Ale jo, už si to snad začínám užívat, i když po probuzení prsa kontroluju pořád
Mám snad šestky
Už jsem si koupila i těhotenský šaty, boží, černý, protože bříško se mi ze špeku začíná formovat.
![]()
@audiomax vy si to fakt nenechate rict? To obdivuju, takovou pevnou vuli. U nas uz se vsichni tresou na pohlavi…a chci ti vedet, abych i mohla kupovat vybavicku, kocarek…nerikam, ze to bude striktne modry nebo ruzovy, ale aby bylo jasny, ze holka je holka a kluk je kluk.
V patek mastim jeste do poradny…kdykoliv se zvednu z postele, tak ty nevolnosti jsou horsi. Manzel uz letos napekl cukrovi, uplne sam
zvlada domacnost fakt vytecne ![]()
@Izie Nenecháme, můj chce překvapení a mě je to tak nějak jedno. Samo že jsem zvědavá ženská, ale vydržím to. Máme samé holky v rodině, tak uvidíme jestli se to zlomí.
V dnešní době máš všude tolik věcí, že není problém nakoupit až po porodu. Navíc už i holka chodí v modré a kluk v červené, stejně nemám ráda přeplácané obrázky a volánky
Na malou jsem měla nakoupené spoustu věcí a půlku z toho nenosila, takže ted budu víc rozumná
Mě to zase přijde takové, že se už nemáš moc na co těšit, když říkají, jo, jo, čekáme holku Natálku. Pak už víš a jen čekáš na datum. U nás to bude překvapení pro všechny až do konce. A kdybych to já věděla, stejně bych to nikomu neřekla. U malé se mi doktor prořekl a já to vydržela neříct. ![]()
@audiomax tak pro nas je to prvni dite. Takze si myslim, ze to bude dost narocny a chci mit vsechno pripraveny
Jsem moc rada, ze chlap se mnou zustane prvni mesic doma. Alespon se o vsechno podelime.
U nas v rodine jsou prave samy kluci a u manzela zas holky (ma 3 segry
).Ale nejdulezitejsi je, aby mimco bylo zdravy.
A kolik tydnu uz jsi? Nejak to utika, vid?
@medmenka No tak to mě moc mrzí. Budu držet palce. Mně včera přišla MS, poprvé jsem to obrečela
a v lednu jdu na zjištění průchodnosti. Každopádně, jak jsme psaly, rok 2017 musí být lepší..
@Izie Tak pro mojeho je to taky první mimčo, to jen já mám doma 18ti letou slečnu
tak to máte rozdělený skoro napůl, tak to jsem zvědavá jestli to ta Eminka bude.
Já končím 16tt a pozítří začínám 17 tt. Letí to pěkně, přští týden na kontrolu, tak se těším na bojovníčka. ![]()
@Izie Beru, to nic
Nic se neděje
Však ono bude líp… Ty máš ale šikovnýho manžela, že sám napekl, to je frajer. Já si neumím představit, že by můj mužskej pekl. Teda, umím, i by se do toho pustil, ale to by byla spoušť v kuchyni ![]()
@audiomax u me jsou kontroly zatim ve znameni stresu, vzdycky se hrozne bojim.Ale verim, ze po tom prvnim trimestru se snad trochu uklidnim.
@wallace on je vazne sikovnej.Uz dva mesice se stara o domacnost, sice to neudela presne jako ja, ale cisto mame. Zvladl i okna.
Musime jeste poresit darky, zatim nic nemame a posledni tyden pred nami
.Snad to rodina pochopi, ze letos mame jine starosti. Tchyne se to vlastne dozvi az na Vanoce..
@Izie Tak vy už vlastně ten nejkrásnější dárek máte
A pro tchýni to myslím bude taky nejlepší dárek ![]()
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat Ti co jste tehu nebo byly tehu.Meli jste na zacatku tehu MS a jaka byla myslim asi klasicka nebo slabsi? Ja jsem ji tedka mela uplne slabou a dneska jsem si delala tehotensky test a je pozitivni, mam teda na nem ducha. Vedcinou kamosky kdyz byly tehu tak MS uz nedostali.
@audiomax no tak uprimne, vubec nic, krome citlivejch prsou, me neni, obcas me dloubne v podbrisku a porad mi to prijde jako, ze se tam vsechno natahuje a roztahuje
podle cisel je to tak na hrane, ale dr si mysli, ze by tam mohly byt 2,uvidime pristi tyden, jsem objednana na utz 23.12. den pred stedrym dnem, tak doufam, ze budeme mit krasnej darecek pod stromecek ![]()
Mám problém. Teda myslím. Dnes jsem byla v lékárně a nevzala mi recept protože byl prošlý. A to mám brát od ednes od večera.
1×1
Co myslíte bude vadit když ho budu brát az od 6dc??? ![]()
Neboam tenhle cyklus vynechat úplně a začít ten příští?
Jsem v koncích