Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
9.12.16 11:30

@Anajka82 vítej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
9.12.16 12:58

@Monsim To me moc mrzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
9.12.16 13:00

@Anajka82 Taky te mezi nama vitam :-)

Jinak holky, mluvila jsem dneska s dr, na dalsi HCG jdu az v pondeli, to se do ty doby asi zblaznim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.12.16 13:13

@Monsim to mě mrzí, ale zase si říkej že jsi aspoň nemusela na vyvolávačku že se ti zase cyklus nerozházel. Já se k tobě přidávám, dneska také mrcha dorazila a je mi teda zase hrozně, ani nejsem schopná vstát s postele jak mi je. To jsou ty mé cysty :zed:
Tak další kolo s clostylem?? budu moc držet palce ať se tentokrát zadaří.

@Anajka82 :mavam: vítej mezi nás, koukám další Genneťačka :) už máš nějaké pokusy za sebou třeba IUI? Tak snad rok 2017 bude štědrý a nám všem přinese konečně zdravé miminko.
:mrgreen: to je strašný kolik let tohle už píšu 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.12.16 13:58

@medmenka zlati tak ať ti dr předpis Aescin-Teva ty jsem brala já na cysty a byly fuč.
Berou se 3× denně.
Jinak nevím jestli cyklus rozházeny mám či ne ale dostala jsem to o 3 dny později.
A ano, druhý cyklus s clostikem začne za 4 dny. To to se mnou zas zamava :lol:
Protivná, nadrbana a náladova :lol: :mrgreen:
A taky unavená :roll:
Jinak taky ležím a trpím :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
9.12.16 15:10

@kackarec Prosím Tě, máš to potvrzené, tak si dej nohy nahoru a v klidu si to užívej. Stejně nic neovlivníš, co se má stát, to se stane. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
9.12.16 15:23

@Terajsek @Lentilkaaa83 @j-p @Bjetuš Holky děkuji :hug:
@kackarec Tak paráda moc ti to přeji :dance:,odpočívej a nabírej sílu na další čekání :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
9.12.16 15:28

@mimi82 máte doma krásné zlatíčko usměvavé :srdce: jak se krásně kulišácky dívá prdelka :srdce:
@medmenka ahojky :mavam: myslela sem na tebe, jak asi válčíš a ctu že zrovna s ms :cert: mimo ms se cítis lepe? Ty mandle a mocak lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.12.16 15:38

@Monsim chápu, ty hormony dělají s člověk věci. Tak to jsi měla úplně stejné zpoždění jako já :lol: já jsem teda nepočítala že vůbec mrcha sama dorazí, fakt mě to překvapilo.

Na Aescin-Teva se doktorky zeptám co mi na to poví. Bylo by fajn to nějak aspoň mírnit, protože pak je to mazec, jsem na několik dní vyřazená s provozu, asi nemusím líčit máš také své zkušenosti :) Tak ať je co nejdříve zase hej :hug: dneska trpíme společně na dálku :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.12.16 15:48

@Esíčko.85 :mavam: tak močák už v celku v klidu, ještě teda nejsou výsledky moči, mám si zase zavolat v pondělí to snad budou. Krk je každým dnem lepší, jen pořád nemůžu jíst všechno, jen co mě štve je že pořád necítím zadní část jazyka a mám mizernou chuť, ale to se snad časem srovná. Ale konečně mě přestávají bolet klouby :dance: tak snad to opravdu za to stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
9.12.16 16:19

Ahojky,
tak už jsme doma, bylo to náročné ale dali jsme to. Ted obíháme všechny doktory které je potřeba aby Tádu všichni viděli a snad pak už bude klid. V průběhu hospitalizace jednou skončil ještě na jipu ale pak už to bylo dobrý.
Musím vás dočíst jaké tu máme novinky :). Jinak jsme moc hodný, budíme se po 3 hodinách na papání jinak stále spinkáme :). Fotku pošlu z mobilu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.12.16 16:32

@Mišule232 no tak to je paráda že už máte miláčka doma :potlesk: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
9.12.16 22:01

@Mišule232 :hug: :mavam: :hug: :hug: tak si uzivejte klidu doma konečně. Těšíme se na fotky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
9.12.16 22:02

@mimi82 :hug: :mavam: juu závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770