Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monsim Beru, myslela jsem ten první testík. Já tam ducha viděla krásnýho. Tak to že vypadalo nadějně. ale jak píšou holky třeba se ještě objeví. I když aby byl, pak bílo a pak se znovu objevil, ale i to s estává. Každopádně držím palce a myslím na Tebe, je mi jasný, jak Ti asi musí být.
![]()
@medmenka - Děkujeme.
My doma máme v bytečku čivavu, ale když velkýho psa, tak jedině zlatýho retrítra, je to miláček. Určitě si pejska pořiďte. Je to jako člen rodiny ![]()
@kackarec - Tak Ti musí předem slíbit, že to nikomu neřekne
a kdy teda jdete na krev?
@WmarliesW já vím, už jsme jednoho takovýho bobka měli. Než jsme ho stihli vyfotit malinkýho už byl velkej. ![]()
A jak je? Jak si užíváš těhotenství? Už něco nakupuješ?
Ahoj holky, nevim, jestli si mě ještě pamatujete. Psala jsem někdy v červnu, že jsem po ET otěhotněla. Tak chci napsat další vývoj. Toto těhotenství bylo biochemické, o mimi jsem přišla tak v 6+3. Pak mám za sebou další 3 KETy. První byl jen s jedním embryem a další už se dvěma. Ani jeden se zatím nepovedl. Včera (10.den po KET) jsem si udělala test a zase negativní! :-/ Doufám, že zde narazím na tabulku, pokud se ještě vede. Ráda bych viděla jak se to zde vyvíjí a trochu se pozitivně naladila…
Holky, prosím o radu, dnes jsem vyfásla utroš, a teď nevím zda brát vaginálně nebo polykat? V lékarně mi neřekli a já se nezeptala doktora… ![]()
@Nikola8 To je mi líto, že také tak bojuješ :-/ tabulka netuším zda ještě existuje…
@Naomina to ti měl říct dr. Já beru vaginálne jen v poledne v práci polykam. Sice to není příjemné ale pri polykání se mi motala hlava
@Monsim Možná máš stejný problém jako já. Já měla na testu ducha, už jsem to tady psala, dnes mi Dr. řekl, že mám možná ten problém, že potratím prostě než přijde MS, tedy biochemko nebo jak se tomu říká… prože mezi cykly i špiním, a právě na to mi dal ten utroš, aby se, kdyby něco, zárodek udržel. Každopádně duch tam byl a viděla jsem jej dobře, určitě ještě testuj dál. Já si udělalal po tom // testu ještě 4× a ty už byly negativní, ale bylo to s odstupem několika dní…
@Lentilkaaa83 No asi mu budu muset zavolat, ale jsem myslela, že si s tím nějak poradím a v lékárně řekli, že je to jedno…já beru jen 2× denně.
@Naomina ja beru utros 2-2-2 jeden zavadet a jeden spolknout (rano, poledne, vecer),jediny co mi po tom je, ze jsem hrozne nafoukla, radsi zavolej dr aby ti rekl co a jak ![]()
@audiomax my jsme měli také retrivra ale flatíka, letos v srpnu nám zemřela
byla náhrada za dítě, hrozně moc mi pořád chybí. ![]()
@Nikola8 to mě mrzí že se nedaří
v jaké fázi jste měli zamražená embrya? A kolik jsi jich měla při OPU?
@Naomina určitě je lepší zavádět, jak píšou holky po polykání utroše se motá hlava a pokud máš citlivé zažívání tak ti může být špatně od žaludku.
@medmenka jak se cítíš uz dobře? u nas tedka porad něco je to strasne, napred jsme byli s malou porad nahromade klasicke nachlazeni porad jsem to chytali dokola, tedka ma mala porrad prujem cca 10 dnu a nevim proc
ja pak bojovala s mocakem trpim na to často, a včera další antibiotika tyden mne bolelo v krku ma zahnisani mandle a krk
@hanka1120 ahojky
už je to lepší, ještě teda moc nejde jíst všechno co bych chtěla, ale krk se hojí pěkně. Také jsem bojovala s močákem odcházela jsem s nemocnice s antibiotikama. Včera jsem byla na kontrole tak čekám na výsledky moče zda tam ještě něco bude. Když by bylo všechno v pořádku, tak bych šla od 19.12. do práce po více jak 2 měsících. ![]()
No tak to si teda také pěkně užíváš nemocí
je prostě blbé období a ty dětské virózy pro dospěláka to je něco pak jsou s toho tyhle polízanice.
@medmenka presne ale ja mam problemse stitkou takze o to je to horsi no
@hanka1120 tak snad se s toho brzo obě dostanete. Dělali malé výtěry, je divné že nevědí s čeho to může mít ![]()