Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, děkuji za rady ohledně utroše. Dr. dává na to moc naději, myslí si, že to bude ten problém, že těhu neudržím, ale já si nejsem jista. Nechci se upínat…
Ahoj holky, kdy si zkoušíte dělat TT po pichnutí pregnylu nebo čekáte do termínu MS a pak testujete? Já jsem zítra 14 den co mi byl pichnuty pregnyl.MS zatím nedošla. Poprvé když mi byl pichnutý pregnyl tak MS došla 12 den po pichnutí.
@Naomina dekuju
hele s tim utrosem, treba ti to fakt pomuze, ja vzdycky tak tyden pred ms zacala spinit, je teda fakt, ze jsem nikdy netestovala, ptz pak stejne dorazila mrcha, ale dr mi z hormonalniho profilu zjistil, ze mi prave v ty dobe strasne spadne progesteron, on teda normalne klesa pokud nedojde k otehotneni, ale me spadnul az moc, coz bylo doktorovi hodne divny, ja bych tomu dala sanci, treba v tom je ten zakopanej pes
nic tim neztratis, jen ti po utrosi bude trosku blbe, ale to se da prezit ![]()
Holky, našemu zlatíčku už jsou 4 měsíce. Není to už pidi mimi a je strašně krásný, jak se s ní už dají dělat srandy, směje se, zkouší brát hračky a povídá. Gratulace všem těhulkám a novým maminkám a doufám, že to brzy potká další a další a další a…
@kackarec moc ti gratuluji těhulko
užívejte krásnou zprávu.
@mimi82 jéé, ta je krásná
![]()
Příspěvek upraven 09.12.16 v 01:23
@Monsim no tak to tvoje špinění před MS bylo určitě hnízdění…a zabránit biochemkám? to záleží na tom, proč se to děje…může to být jen špatné embrio, které se přestalo vyvíjet a příští už bude OK a nebo imunita, která ho zlikvidovala…mně nakonec našli pozitivní imunitu, takže u nás na tom určitě měla svůj podíl…já těch biochemek s duchem měla tak 5 a pak možná i další bez testu…už jsem pak i na sobě poznala, kdy se zadařilo a kdy je šance najít na testu ducha a kdy nemá cenu testovat…pak už jsem si i zvykla, že je sice duch, ale MS stejnak dorazí…bylo to děsný období…no, ale miminka jsem se nakonec dočkala, i když to bylo přes IVF
a s medrolem na potlačení imunity.
@kackarec parádička, moc gratuluji a vítej potichounku mezi nás
![]()
@Lucia81 píše:.krásná zpráva.,dekuju. Něco na tom bude.
@Monsim no tak to tvoje špinění před MS bylo určitě hnízdění…a zabránit biochemkám? to záleží na tom, proč se to děje…může to být jen špatné embrio, které se přestalo vyvíjet a příští už bude OK a nebo imunita, která ho zlikvidovala…mně nakonec našli pozitivní imunitu, takže u nás na tom určitě měla svůj podíl…já těch biochemek s duchem měla tak 5 a pak možná i další bez testu…už jsem pak i na sobě poznala, kdy se zadařilo a kdy je šance najít na testu ducha a kdy nemá cenu testovat…pak už jsem si i zvykla, že je sice duch, ale MS stejnak dorazí…bylo to děsný období…no, ale miminka jsem se nakonec dočkala, i když to bylo přes IVFa s medrolem na potlačení imunity.
Ahoj holky, mohla bych se k vám prosím přidat? Vaši skupinu sleduju už delší dobu, uklidňuje mě, že jste holky jako já a řešíte ty stejné problémy a radosti. Je mi 34 a snažíme se už více než rok a půl. Chodím do Gennetu, všechna vyšetření i spermio v pořádku, teď mě čeká v lednu průchodnost. Takže to je to poslední, čím by se to mohlo vysvětlit..Pak už jen psychika ![]()
Budu ráda, když to s vámi budu moct řešit, máte zkušenosti a jste na sebe moc milé, což je potřeba ![]()