Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1020
8.12.16 17:34

Holky, děkuji za rady ohledně utroše. Dr. dává na to moc naději, myslí si, že to bude ten problém, že těhu neudržím, ale já si nejsem jista. Nechci se upínat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
8.12.16 17:38

Ahoj holky, kdy si zkoušíte dělat TT po pichnutí pregnylu nebo čekáte do termínu MS a pak testujete? Já jsem zítra 14 den co mi byl pichnuty pregnyl.MS zatím nedošla. Poprvé když mi byl pichnutý pregnyl tak MS došla 12 den po pichnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
8.12.16 17:47

@kackarec gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
8.12.16 17:52

@Naomina dekuju :-) hele s tim utrosem, treba ti to fakt pomuze, ja vzdycky tak tyden pred ms zacala spinit, je teda fakt, ze jsem nikdy netestovala, ptz pak stejne dorazila mrcha, ale dr mi z hormonalniho profilu zjistil, ze mi prave v ty dobe strasne spadne progesteron, on teda normalne klesa pokud nedojde k otehotneni, ale me spadnul az moc, coz bylo doktorovi hodne divny, ja bych tomu dala sanci, treba v tom je ten zakopanej pes :-) nic tim neztratis, jen ti po utrosi bude trosku blbe, ale to se da prezit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
8.12.16 18:00

@kackarec Jupí, gratulujiii! :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
8.12.16 19:11

@kackarec velká gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
8.12.16 19:16

Holky, našemu zlatíčku už jsou 4 měsíce. Není to už pidi mimi a je strašně krásný, jak se s ní už dají dělat srandy, směje se, zkouší brát hračky a povídá. Gratulace všem těhulkám a novým maminkám a doufám, že to brzy potká další a další a další a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.12.16 21:06

@kackarec moc ti gratuluji těhulko :potlesk: :palec: užívejte krásnou zprávu.

@mimi82 jéé, ta je krásná ;) :srdce:

Příspěvek upraven 09.12.16 v 01:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
8.12.16 22:06

@Monsim no tak to tvoje špinění před MS bylo určitě hnízdění…a zabránit biochemkám? to záleží na tom, proč se to děje…může to být jen špatné embrio, které se přestalo vyvíjet a příští už bude OK a nebo imunita, která ho zlikvidovala…mně nakonec našli pozitivní imunitu, takže u nás na tom určitě měla svůj podíl…já těch biochemek s duchem měla tak 5 a pak možná i další bez testu…už jsem pak i na sobě poznala, kdy se zadařilo a kdy je šance najít na testu ducha a kdy nemá cenu testovat…pak už jsem si i zvykla, že je sice duch, ale MS stejnak dorazí…bylo to děsný období…no, ale miminka jsem se nakonec dočkala, i když to bylo přes IVF :D a s medrolem na potlačení imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.12.16 23:33

@kackarec parádička, moc gratuluji a vítej potichounku mezi nás :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.12.16 23:34

@mimi82 to je zlatíčko nádherný :srdce: :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.12.16 08:09
@Lucia81 píše:
@Monsim no tak to tvoje špinění před MS bylo určitě hnízdění…a zabránit biochemkám? to záleží na tom, proč se to děje…může to být jen špatné embrio, které se přestalo vyvíjet a příští už bude OK a nebo imunita, která ho zlikvidovala…mně nakonec našli pozitivní imunitu, takže u nás na tom určitě měla svůj podíl…já těch biochemek s duchem měla tak 5 a pak možná i další bez testu…už jsem pak i na sobě poznala, kdy se zadařilo a kdy je šance najít na testu ducha a kdy nemá cenu testovat…pak už jsem si i zvykla, že je sice duch, ale MS stejnak dorazí…bylo to děsný období…no, ale miminka jsem se nakonec dočkala, i když to bylo přes IVF :D a s medrolem na potlačení imunity.
.krásná zpráva.,dekuju. Něco na tom bude.
Moc díky. Takovou odpověď jsem nečekala. Vůbec jsem nevěděla co vsechno se může dít :hug: :) koukám, že příčin může být spousta
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.12.16 10:19

Tak mrcha akorat dorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
9.12.16 10:24

@Monsim To mě mrzí :,( :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.12.16 10:40

Ahoj holky, mohla bych se k vám prosím přidat? Vaši skupinu sleduju už delší dobu, uklidňuje mě, že jste holky jako já a řešíte ty stejné problémy a radosti. Je mi 34 a snažíme se už více než rok a půl. Chodím do Gennetu, všechna vyšetření i spermio v pořádku, teď mě čeká v lednu průchodnost. Takže to je to poslední, čím by se to mohlo vysvětlit..Pak už jen psychika :P
Budu ráda, když to s vámi budu moct řešit, máte zkušenosti a jste na sebe moc milé, což je potřeba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí