Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kackarec
držím pesti at rostete a jste zdraví. Moc gratuluji
![]()
@medmenka ahojky,ja zatim jen casovany styk, IUI jeste ne, ale uz se na me chystaji. V Gennetu jsem byla uz u tri doktoru a kazdy ma jiny nazor na to, co dal
Chtela bych samozrejme prirozene, ale to asi neklapne.MS by mela prijit kazdym dnem, uvidime, ale bojim se, ze prijde.Test jsem delala ve stredu rano, coz bylo 10 DPO a bily jako snih
Od te doby jsem to nezkousela a asi to necham byt.
@medmenka mimochodem,roku 2017 bezmezne verim, to je ten rok ![]()
@Anajka82 tak třeba budeš mile překvapena a ms nedorazí, to by byl krásný dáreček co?
Tak to je asi normální že každý doktor to vidí trochu jinak jak začít, pokud jste oba v pořádku a nemáte žádný zásadní problém tak je určitě fajn nejdříve odzkoušet časovaný styk nebo IUI a pak teprve se hnát do IVF.
@medmenka To by byl ten nejkrasnejsi, pro vsechny z nas, co na to stale cekaji..Jj, souhlas, urcite zkusit vsechno, co jde, nez se pustit do IVF, jen ze kazdy z doktoru mel svuj nazor, ktery mi pripadal rozumny, ale vzajemne si odporovaly a ja jsem z toho pak zmatena..
@Anajka82 to je je pak na prd, to máš pravdu, když se totálně rozcházejí, já jsem zatím měla štěstí a chodila jen k jedné doktorce. Hlavně když jsem tam přecházela z jiného centra tak se mi na Gennetu líbilo, že šlo chodit k jednomu lékaři což se tam také v posledním půlroce změnilo ![]()
@Mišule232 To je dobře, že už jste doma.
Tak užívejte domácí, vánoční pohodu a už se moc těšíme na fotečky.
![]()
Jinak holky všem přeji krásnou třetí adventní neděli
![]()
Posílám našeho slíbeného bojovníčka, už je to teda skoro 3 týdny, co jsme na tom screeningu byli, ale až ted mi to šlo poslat. Tak aby jsme tu byli komplet
![]()
@audiomax krasna fotka, my jdeme 19 a uz ted se klepu jak ratlik. Nevolnosti zlehka ustupuji, koncim 12 tt, tak doufam, ze to neni spatny znameni ![]()
@Izie Urcite neni, neboj. A buď rada, ze ustupují. Mne začaly ustupovat az kolem 16.tydne a to jsem zvracela také po všem. Zhubla jsem pres 7 kilo. A to jsem chodila do práce. Jen na služebky jsem nejezdila, protoze to bych nedavala, dělalo mi problem dojet i do práce, kterou jsem mela 5 minut autem od baraku.
@Terajsek ty jo, tak to jsi byla dobra.Ja bych ted praci nedala a to sedim jen v kancelari.Ja mam zatim dole 12 kg.Snim toho fakt malo, treba jen presnidavku a jogurt za cely den.Maso nemuzu ani videt
.
Je to ted pro me docela sok, byla jsem zvykla zvracet asi 7 tydnu nekolikrat denne a ted treba jen 1×
.Stejne to nemuzu ovlivnit, musim Emmicce verit
![]()
@Izie Neboj se, mimco bude urcite v pořádku, a i kdyz zvracis, musíš se snažit do sebe neco dostat, kvůli miminku, věř mi.
12kg je dost, nepohrozili Ti nemocnicí? Nebo jsi mela nějaké zásoby jako ja. ![]()
@Terajsek mela jsem zasoby
.Mamka dela na gynde, takze mi navrhovala nejaky infuze.Ale oni ani v nemocnici s tebou nic moc nedelaji
Priznavam, ze jednu chvilu uz jsem mela trochu strach, kdyz jsem
krev, ale pry je to pri castym zvraceni normalni. Mam na telefonu mamu i doktora, a od malicka odpor k nemocnicim (i tata je doktor),takze vsechno se snazim resit doma ![]()
Staci mi, ze prcek roste, vim, ze bych mela jist vic, ale nejde mi to ![]()
@audiomax krásný
tohle za to všechno stojí, to je ten krásný výsledek všeho
![]()
@Izie no konečně ti aspoň trochu nevolnosti ustupují
už bylo na čase, konečně si budeš moc začít užívat těhotenství ![]()
@audiomax
krása úplně si mi pripomela Neli
taky mám takovou fotku jen má hlavu nadruhou stranu. ![]()