Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
j-p
11770
9.12.16 22:04

@kackarec :mavam: :hug: držím pesti at rostete a jste zdraví. Moc gratuluji :* :hug: :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.12.16 23:33

@medmenka ahojky,ja zatim jen casovany styk, IUI jeste ne, ale uz se na me chystaji. V Gennetu jsem byla uz u tri doktoru a kazdy ma jiny nazor na to, co dal :zed: Chtela bych samozrejme prirozene, ale to asi neklapne.MS by mela prijit kazdym dnem, uvidime, ale bojim se, ze prijde.Test jsem delala ve stredu rano, coz bylo 10 DPO a bily jako snih :( Od te doby jsem to nezkousela a asi to necham byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.12.16 23:38

@medmenka mimochodem,roku 2017 bezmezne verim, to je ten rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.12.16 23:44

@Anajka82 tak třeba budeš mile překvapena a ms nedorazí, to by byl krásný dáreček co?
Tak to je asi normální že každý doktor to vidí trochu jinak jak začít, pokud jste oba v pořádku a nemáte žádný zásadní problém tak je určitě fajn nejdříve odzkoušet časovaný styk nebo IUI a pak teprve se hnát do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.12.16 23:53

@medmenka To by byl ten nejkrasnejsi, pro vsechny z nas, co na to stale cekaji..Jj, souhlas, urcite zkusit vsechno, co jde, nez se pustit do IVF, jen ze kazdy z doktoru mel svuj nazor, ktery mi pripadal rozumny, ale vzajemne si odporovaly a ja jsem z toho pak zmatena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.12.16 23:59

@Anajka82 to je je pak na prd, to máš pravdu, když se totálně rozcházejí, já jsem zatím měla štěstí a chodila jen k jedné doktorce. Hlavně když jsem tam přecházela z jiného centra tak se mi na Gennetu líbilo, že šlo chodit k jednomu lékaři což se tam také v posledním půlroce změnilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.12.16 10:38

@Mišule232 To je dobře, že už jste doma. :hug: Tak užívejte domácí, vánoční pohodu a už se moc těšíme na fotečky. :* :* :*

Jinak holky všem přeji krásnou třetí adventní neděli :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.12.16 10:45

Posílám našeho slíbeného bojovníčka, už je to teda skoro 3 týdny, co jsme na tom screeningu byli, ale až ted mi to šlo poslat. Tak aby jsme tu byli komplet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
11.12.16 10:53

@audiomax krasna fotka, my jdeme 19 a uz ted se klepu jak ratlik. Nevolnosti zlehka ustupuji, koncim 12 tt, tak doufam, ze to neni spatny znameni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
11.12.16 10:56

@Izie Urcite neni, neboj. A buď rada, ze ustupují. Mne začaly ustupovat az kolem 16.tydne a to jsem zvracela také po všem. Zhubla jsem pres 7 kilo. A to jsem chodila do práce. Jen na služebky jsem nejezdila, protoze to bych nedavala, dělalo mi problem dojet i do práce, kterou jsem mela 5 minut autem od baraku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
11.12.16 11:04

@Terajsek ty jo, tak to jsi byla dobra.Ja bych ted praci nedala a to sedim jen v kancelari.Ja mam zatim dole 12 kg.Snim toho fakt malo, treba jen presnidavku a jogurt za cely den.Maso nemuzu ani videt :roll:.
Je to ted pro me docela sok, byla jsem zvykla zvracet asi 7 tydnu nekolikrat denne a ted treba jen 1× :lol:.Stejne to nemuzu ovlivnit, musim Emmicce verit :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
11.12.16 11:20

@Izie Neboj se, mimco bude urcite v pořádku, a i kdyz zvracis, musíš se snažit do sebe neco dostat, kvůli miminku, věř mi. ;) 12kg je dost, nepohrozili Ti nemocnicí? Nebo jsi mela nějaké zásoby jako ja. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
11.12.16 11:28

@Terajsek mela jsem zasoby :mrgreen:.Mamka dela na gynde, takze mi navrhovala nejaky infuze.Ale oni ani v nemocnici s tebou nic moc nedelaji
Priznavam, ze jednu chvilu uz jsem mela trochu strach, kdyz jsem :poblion: krev, ale pry je to pri castym zvraceni normalni. Mam na telefonu mamu i doktora, a od malicka odpor k nemocnicim (i tata je doktor),takze vsechno se snazim resit doma :lol:
Staci mi, ze prcek roste, vim, ze bych mela jist vic, ale nejde mi to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.12.16 12:12

@audiomax krásný :srdce: tohle za to všechno stojí, to je ten krásný výsledek všeho ;) :potlesk:

@Izie no konečně ti aspoň trochu nevolnosti ustupují :dance: už bylo na čase, konečně si budeš moc začít užívat těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.12.16 12:27

@audiomax :mavam: :hug: krása úplně si mi pripomela Neli :* taky mám takovou fotku jen má hlavu nadruhou stranu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí