Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
14.12.16 12:42

@wallace Ja jsem 25.listopadu mela pichnuty pregnyl,26.listopadu naplanovany sex.Po pichnuti pregnylu vim ze do 36hod.ma byt ovulka.Tak kdy presne byla ja nevim.Ja jsem ve ctvrtek vecer zacla slabe krvacet, nic jsem nepotrebovala ze to bylo jenom na papire po wc, v patek jsem mela 1 intimku na cely den, v sobotu a v nedeli jsem mela 1 vlozku na cely den pokazde a v pondeli jsem uz spinila. V rijnu jsem to mela to same jak tedka a byla jsem tehu, pak prisla za tyden po slabe MS klasicka MS a odeslo to s ni, pak mi bylo receno doktorkou ze jsme mela biochemicke tehu. Dalsi mesic nic nebylo ze nebylo vajicko a dalsi snazeni bylo ke konci listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
14.12.16 13:58

@audiomax nijak. Tenhle cyklus bez clostiku. Ale od včera mě píchá na pravém vajecniku.
Celkem jsem z dr překvapená.
Nejdřív mi dá 3×1 tabletu a tenhle a ten další 1×1 tab.
Teď neberu nic a píchá mě tam zas.
Ze by z minulého cyklu zbytky z clostiku?
Je to možný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
14.12.16 21:16

@medmenka je moc spokojeny :srdce: vcera jsme byli u dr a mame 2910 g a 50 cm ;) doktorka cucela jak nam to uz jde :dance:

@j-p dekuji :* panecku to jsi teda mela malinko 8o v jakem tydnu jsi se narodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
14.12.16 21:46

@medmenka jezisi 8o ty taky musis podstoupiit vsechno…kdy to mas naplanovany?

@kackarec krasny hodnoty :palec:

@Bjetuš nejkrasnejsi vanoce :srdce: je to mini mimco, vsichni jsou v soku ze je tak maly pritom mame uz 50 cm :mrgreen: je to moje stesticko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
14.12.16 21:52

@wallace :hug: kazdy den citi ze silime ;) umi krasne tahat za vlasy a mooc se mu libi privesek u retizku :mrgreen:

@audiomax mam ho za odmenu :lol: je to moje stesti :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
14.12.16 22:01

@destovakapka ja teda MS mela pred tehu a a behem tehu uz jsem ji nemela ale kamaradka mela az do 3 mesice tehu a dr rikal ze to neni nic spatneho a mela ji slabou spis takove spineni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
14.12.16 22:48

@Mišule232 :hug: narodila sem se v 7.měsíci :,( a byli machři, ze mne zachranili tenkrát!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
15.12.16 06:43

@j-p panejo 8o tak to rozhodne :hug: doktoři jsou opravdu borci tenkrát i ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
15.12.16 09:14

@Mišule232 :hug: :hug: jo jsou. Pošli další fotecku prcka :hug: :* ať se pokocham. Mám další mimi pořád nejde :,(!Tak už to neresim.Ale bolí to moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.12.16 11:44

Ahoj holky, dnesni test a vcerejsi, me to pripada stejne jak vcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.12.16 12:21

@destovakapka hm, to asi jo, vydrž ještě na zítra nebo pozítří :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.16 13:19

Ahoj holky moje :mavam: tak už to mám za sebou, s úterka na středu v noci jsme začala hodně krvácet, tak jsme vyrazili do nemocnice kde mi ještě v noci udělali kyretáž. Dokonce jsem dostala i transfuzi měla jsem poměrně velkou ztrátu krve. Tak už snad mám letos opravdu vybráno a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.12.16 13:37

@medmenka :hug: :hug: :hug: hrozně moc držím palce, ať je ten příští rok plodný pro všechny holčiny tady. Moc si to zasloužíte :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.12.16 13:40

@destovakapka :hug: :hug: můžeš mít víc naředěnou moč :hug: :hug: :hug: hrozně moc držím palce. Jedině krev by přesně řekla, kolik je HCG. I když mě se třeba HCG u potratů zvyšovalo :zed: :zed: ty začátky jsou o nervy. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.16 15:12

@Ginuš děkuji, :hug: já doufám že se brzo přidáme k našim těhulkám tady.
Co ta vaše beruška, jak se těšíš na společné vánoce??

@destovakapka to vypadá moc dobře, držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital