Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry vecer. Prosim Vas mate zkusenost s cipkem? sleduju cipek a od vcera 10dpo mam na cipku krev spis do hnedicervene. dneska v prubehu dne to ustoupilo ale ted je tam zas.co se tyce spineni tak na intimce neni nic poznat kdybych nekontrolovala cipek ani nevim ze tam neco je. je to proste jen na cipku.muzu jeste doufat v tehu? moje lf je tak 14-15dni.Tt negativni dneska.
@baluuu8 tak dneska dopoledne jsem čípek nenahmatla skoro vůbec ještě mám čas pár dní četla jsem že po dobrani provery se MS může dostavit 3 až 10 dní po dobrani dneska je to 5 dní a zatím ani náznak
@martina258 Tak snad už se ms ani nedockas.
Držím pěsti, určitě dej vedet.
![]()
@Anonymní píše:
Dobry vecer. Prosim Vas mate zkusenost s cipkem? sleduju cipek a od vcera 10dpo mam na cipku krev spis do hnedicervene. dneska v prubehu dne to ustoupilo ale ted je tam zas.co se tyce spineni tak na intimce neni nic poznat kdybych nekontrolovala cipek ani nevim ze tam neco je. je to proste jen na cipku.muzu jeste doufat v tehu? moje lf je tak 14-15dni.Tt negativni dneska.
Třeba se na testu ještě něco objeví., šance určitě ještě je.
@baluuu8 byla bych šťastná cuoek se mi zdá hodně vysoko a měla jsem na čípku bílý hlen ale jen trochu