Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, chci se zeptat, poprve mi vynechala ms,ale.nevim jestli to neni nejakymi zmenami,ze jsem zacala cvicit apod. mimco si prejem,ale mam 4 dny zpozdeni a test je porad negativni, zkousela jsem Mamatesty,ale koupila jsem i Clearblue,ale holky se vetsinou testuji az 10dni po vynechane ms…tak co myslite?dik
Ahoj holky , snažíme se s manželem o mimi.Moje otázka zní , dne 5.1 jsem měla na ovulačním testu dvě stejně silně čárky a v ten den jsme měli 2 krát sex a druhý den jen takovou ( rychlovku
) moje ségra mi doporučila ať si koupím těhotensky test clear blue a tak po 14 dnech ho vyzkouším. Má otázka zní není to moc brzo?Jsem už nervózní a nejradeji bych ho už udělala ale nemám přeci jen týden ještě počkat?…Nebo to stačí? ![]()
@Zara160217 pokud se ti na ovu testu ukazují 2 čárky, tak do 24-48 hod. dorazí ovulace. Test bych udělala tak 21.1. ,to je 14 dní od 7.1. Pokud by si těhotná byla,už by ti test měl něco ukázat. Nebo počkej jestli ti nezmešká MS.
@Zara160217 píše:
Ahoj holky , snažíme se s manželem o mimi.Moje otázka zní , dne 5.1 jsem měla na ovulačním testu dvě stejně silně čárky a v ten den jsme měli 2 krát sex a druhý den jen takovou ( rychlovku) moje ségra mi doporučila ať si koupím těhotensky test clear blue a tak po 14 dnech ho vyzkouším. Má otázka zní není to moc brzo?Jsem už nervózní a nejradeji bych ho už udělala ale nemám přeci jen týden ještě počkat?…Nebo to stačí?
Jo jinak jsem zapomněla ještě napsat .Že menstruaci mám vždy okolo 15 až 20 tého..Zatím mám tedy zpoždění..
@Lucinka2209 Děkuji velice za odpověď, ano menstruaci mám vždy okolo 15 až 20 …Jeste zatím nedorazila ani nemám žádné příznaky, před těhotenstvím mám vždy bolesti v podbřisku, mírně akné..Zatím nic, no nechám to ještě do nedele a pak uvidím
@Zara160217 píše:
@Lucinka2209 Děkuji velice za odpověď, ano menstruaci mám vždy okolo 15 až 20 …Jeste zatím nedorazila ani nemám žádné příznaky, před těhotenstvím mám vždy bolesti v podbřisku, mírně akné..Zatím nic, no nechám to ještě do nedele a pak uvidím
PŘED MENSTRUACI NE TĚHOTENSTVÍM!
![]()
@Zara160217 jeste je cas, zvlast jestli mas test za 200,– . Pockej, at nevyhazujes penize zbytecne oknem.
testovala bych se nejdrive v pondeli rano
Tak vám všem děkuji dnes jsem si dělala test a je pozitivni
31.1 první kontrola. Přeji vám všem hodně zdravíčka 🙏 💜
@j-p píše:
@Zara160217teda gratuluju
to byla rychlost
Děkuji to teda ano! ![]()
Ahoj děvčata, jsem tu po dlouhé době, možná si mě některá pamatujete. Mám doma vice jak 3 letou holčičku a další zatím nejde…trochu si doma hraju. V příloze je moje video o tom, jak vyrobit domácí nezávadnou modelínu z jedlých běžných surovin a skoro nepoznáte rozdíl od kupované.