Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
19.9.18 21:35

@Bjetuš Teda holka, to mas co delat!! Ctu jak spatny to mohlo s brachou byt, jeste ze to dobre dopadlo. :hug:
My se mame fantasticky, zboznuju ted jeho vek (skoro 8 mesicu) - malej je tak uzasnej, uz je to takovej malej clovicek, rehta se a rozumi blbostem, tlemi se, ma uz hodne zoubku (prvni uz ve 4. mesici :mrgreen: ) a kdyz se rehta tak zboznuju tu pusinku se zubama s mezerama jak dvur. Je k zulibani. :srdce: ty brdo 8 let to uz je dost na sourozence! My mame s brachou 5 let, bylo to moc. On si se mnou nikdy hrat nechtel, ale mozna kdybych ja byla prvni, bylo by to jine. Kazdopadne my bohuzel tolik casu nemame, jestli vubec chceme mit minimalni sanci na dalsi dite,musime zacit hned jakmile to bude rok od cisare. Na Lukyho jsem cekala 4 roky… :roll: :zed: Ten blbej vek :pocitac: , hlavove se citim na petadvacet :mrgreen:

@Izie 8o 8o casto slysim takove historky, asi se mam na co tesit az bude Luky v tomhle veku! S tou stetkou jsem se musela od srdce zasmat, na co vsechno ta decka neprijdou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
20.9.18 13:44

@Soleil 11 to se těš, Šíma má vůbec úzkej vztah k záchodu, evidentně ho hrozně fascinuje. Dneska si čistil zoubky, a asi mu to málo pěnilo nebo co, tak si kartáček namočil do mísy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mimochodem velkou mezeru mezi předníma jedničkama máme taky :pankac: (viz první fotka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
22.9.18 20:00

Ahoj holky jake testy jsou top? Vcera jsem byla na ket…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
22.9.18 23:21

@Gilmorka Mně se osvědčil klasický Mamatest a Rapiclear komfort. Ukázaly těhotenství 27DC, den před termínem menstruace. Když jsem kdysi testovala, tak falešně pozitivní test jsem nezažila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
24.9.18 18:35

@Izie :) :mavam: :hug: juuu ten už je veliký :) :* :srdce: to sem ráda,že máme záchod a koupelnu zvlášť ;) :D :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.9.18 10:53

@Hazentla
Mě bude v prosinci 32 a přitelovi v listopadu 38. V říjnu to budou 2 roky co se snažíme. Párkrát už to vypadalo nadějně, ale nakonec nic. Přítel v mládí prodělal oboustranný zánět varlat a mě před 3 roky zjistili cysty na štítné žláz (letos už tam žádné nemám). Od svoji gynekoložky jsem dostala žadanku do IVF Centra, ale zatím jsme tam nebyly (přítel dostal ultimátum buť cigarety nebo mimi), kolikrát mu dávám kapky, že neustálé slibuje a skutek utek, takže to vypadá, že žádný miminko nechce. Pomůže to na chvilku a pak zase zlobí. Já to nějak neřeším, ale okolí to řeší až moc. Chlap se pořád stesuje, že se to ještě nepovedlo. Já jsem asi flegmoš nebo už mám pracovni degeneraci (12 pracuji na psychiatrii) :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
26.9.18 00:08

Holky, můžu vás poprosit o názor, jak se vám líbí tato kuchyň? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
26.9.18 06:54

@Terajsek ja moc nemusim ten drevo styl. Mam radsi jednodusi verze s leskem a pak ten kameninovy obklad je sice krasny ovsem na udrzbu dosti neprakticky a uz vubec ne u sporaku. Skladba skrinek je celkem fajn, pokud potrebujeshodne mista. Ja bych jinak vypustila jeste jednu horni skrinku, aby to bylo vzdusnejsi. Je to ale muj nazor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
28.9.18 19:30

@Soleil 11 To je nadherny co pises o malym a hlavne jak to pises :srdce: To musi byt zlaticko. Trochu zavidim :oops: To byl zrovna vek,ktetej jsem si moc neuzila.. nespal,plakal,nikdo mi mic nepomahal.. Ted si to vynahrazujem ;) Jen pockej az zacne chodit,mluvit.. to je teprv nadhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
28.9.18 19:34

@Terajsek my zrovna dodelavane kuchyn viz foto (lepsi ted v telefonu nemam),takze to vubec neni muj styl a vkus a tezko hodnotit.. Na me moc studeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
30.9.18 14:40

@Terajsek musí se líbit hlavně tobě, na mě je moc tmavá. A působí to, že je to „hodně nahňácaný“. Ten ostrůvek je podle mě už moc :think: Když už, dala bych místo něj takové to barové sezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
30.9.18 21:59

@Izie Máš krásnýho chlapečka :srdce: A Mates má taky mezeru mezi zubama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
7.10.18 10:35

Ahoj holky, je fajn, že se sem vrací i „stará parta“. :mrgreen: U nás bude druhý přírůstek koncem února a vypadá to na holčičku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
7.10.18 13:52

@merlose :hug: :mavam: :kytka: :andel: :dance: :pankac: moc gratuluji zlatíčko :* :srdce: A jméno?A kde je ta fotecka nějaká? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
7.10.18 19:13

@j-p Časem dodám obě dětičky. Jméno ještě nevím, ještě mám chvíli čas se rozhodnout. Teď bylo trochu hektické období, nebyl čas skoro na nic. Navíc mi první dítko už chodí, tak je veselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí