Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
10.8.18 14:45

@Gilmorka ahoj, tak to jsou dobré zprávy že imuno dopadlo dobře, kdy si jdeš pro mrazáčka ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
10.8.18 18:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
10.8.18 22:00

@Gilmorka Ahoj! No ja jsem tu dnes zas asi po 4 mesicich :oops: :mrgreen: Tak doufam, ze se tady moc neohrejes a hupnes rovnou do maminek. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
10.8.18 22:03

@Bjetuš Bjetus holka moje! Rada te ctu. :hug: Ja taky nejak jsem takova divna co se tyce druheho mimca. :oops: :think: Ja si popravde po tom vsem nez jsem konecne mela malyho nejak ani neumim predstavit mit druhyho drobka, jak rozdelit tu lasku, zni to asi divne, nevim. :mrgreen: asi jsem jeste plna hormonu. Uvidime pristi rok, po cisari se stejne nesmi myslim rok otehotnet, tak si to uzivam a uvidime co prinese budoucnost. Jak se mas? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
14.8.18 08:09

@Soleil 11 ahojky psala jsem ti sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
14.8.18 08:11

@medmenka asi tak za 10 dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
14.8.18 08:14

@medmenka a co ty v jaké jsi fázi? Asi nebudu mít čas vše dočíst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.8.18 21:02

Ahoj holky :mavam:
Nebyla jsem tady asi 100 let :lol:
Dnes jsem 19dc a mela jsem dnes spineni.
Prsa me boli uz 3ti den a mam v nich dnes nejaky tlaky :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: a jsem nafoukla jak balon 8o
Pravda vsak je ze jsme od zacatku tohodle mesice nelenili :oops:
Jen mi prijde ze je brzy. Cyklus mam 28-31 dnu
Budu vdecna za jakoukoliv radu :hug:
Dekujuuu :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
17.8.18 22:30

@lomi To může mít víc příčin - děláš ovulační test ve správnou dobu? Prý se nemá dělat ráno, ale až později. Jinak mně ovulační testy nějak nefungovaly :nevim: Možná jsem to dělala blbě, v blbou dobu (zkoušela jsem ale různě) nebo co já vím, ale podle testů jsem ovulaci neměla nikdy :lol: No, jsem teď 24+0tt, takže být musela, testy netesty :palec:
Jinak další věc je, že vaječníky se nemusejí v produkci vajíčka takhle pravidelně střídat. Sice je to nejčastější, ale rozhodně ne nutné, některé ženy mají jeden vaječník aktivnější atd. Nicméně, ovulační test reaguje na luteinizační hormon, takže pokud nemáš pouze vejcovod(nebo neprůchozí), ale vaječníky jsou funkční oboustranně, podle ovulačního testu nepoznáš, kde se vajíčko uvolnilo, ten hormon tam tak jako tak bude.
Jak dlouho se snažíte? Co zkusit jeden cyklus chodit na ultrazvuk, což je asi jediný způsob, jak ovulaci s jistotou zjistit, včetně toho, kde se odehrává.
Nebo pak měření bazální teploty, ale s tím mám nulovou zkušenost, nevím, jak moc je to přesné a opět- pokud je vaječník funkční, ale vejcovod neumožní oplození vajíčka, tak to podle mě nerozeznáš.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
18.8.18 08:53

Ja mela ovulaci vzdy driv, nez mi ukazoval kalendar…rozhazene cykly.ty je mas pravidelne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
20.8.18 10:42

@lomi ahojky,jak psala @Hazentla zkus jeden mesic chodit na utz,tam budes vedet presne kdy se snazit,dr ti rekne,z ktereho vajecniku je dominantni folikul a kdy presne se snazit :-) ja s ovu testy mela take problemy,utz byl jedina moznost,ale pak jsme zjistili ze mam uzavrene oba vejcovody,takze u nas jedina moznost je bohuzel jen ivf…preji hodne stesti at se brzy zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
21.8.18 21:31

@Gilmorka tak to už máš za pár dní, budu na tebe moc myslet :hug: a čekat pozitivní zprávu. :palec:
U nas nic nového není zatím ze zdravotních důvodů žádné plození neprobíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
22.8.18 12:04

Ahoj holky. Zdravim stare zname. My uz rozjeli kolo o sourozence. A taky jsem se konecne vdala :mrgreen: Ale bohuzel manzel je aktualne totalne bez spermii. :( ceka ho vysetreni na urologii, aby se zjistilo, kde je problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
24.8.18 20:00

@medmenka děkuji ale dostala jsem virozu a musela to odložit :zed: tak za měsíc snad to uteče, tyto starosti mi teda vůbec nechyběly :roll: a copak ti je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
24.8.18 20:02

@Lentilkaaa83 to je teda nepříjemné, dřív to bylo ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí