Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
19.6.18 21:22

@Juni18 muzes zkusit ovulacni testy, ja si objednala z ebay je jich tam mrak za par a hezky jsem zjistila ovulaci. Mela jsem cykly 24-32, lutealni fazi vzdy 14 dnu, ale ovulaci tim padem 10-18dc, tak jsem to posledni tri mesice testovala a vyslo to z 10dc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
20.6.18 06:58

@Juni18 ja nemela priznaky žádný, zjistila jsem to 13dpo spíš nahodou, sestra tvrdi, ze ovu ve stredu a od patku vedela, ze je v tom a zvracela. Prijde mi to naprosto absurdni, ze jeste nemuselo byt ani zavrtano, ale zaprisahle tvrdí, ze to tak bylo. Tak treba jsi na to taky hodne citliva. Dokud ms nedorazi, sance je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
20.6.18 07:51

@Juni18 tak 14dpo uz mela byt ms, testovala jsem den pred vynechanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
20.6.18 10:41

@Aromalampa Gratuluji, kdy máš ultrazvuk? Určitě už to mrně zvládne, já taky zahájila těhotenství antibiotiky :cert:
@Juni18 Držím palce, za sebe ještě přidám Mojžíšovou, cvičení, ale i mobilizace u fyzioterapeutky :palec: Mně se potom okamžitě zkrátil cyklus - celý život (bez HA) kolem 32 a najednou hop a krásných 27/28.
Otěhotněla jsem hned (a to jsem po dvou břišních operacích, žlučník a slepák, takže srůsty). Na Mojžíšové jsem byla párkrát před snažením (odkládali jsme, až se dohojím po tom žlučníku) a ještě beru a brala jsem Chytré miminko Superfolát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
20.6.18 14:50

@Juni18 Mimochodem kopie femibionu je pregnafolin prodávají ho v kamenných prodejdách dr max a vyjde ani ne na polovinu, minule dokonce měli akci 3 za 260 Kč :-) Ten beru já, má tu listovku taky naštěpenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
20.6.18 14:51

@Hazentla 26.6., to bych měla být 6+5, doufám, že bude srdce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
20.6.18 15:04

Zdar, tak su tu. 32 let, začali jsme minulý měsíc hned po svatbě, tak jsem zvědavá, za jak dlouho se nám povede počít, resp. mně donosit i porodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
20.6.18 21:31
@Aromalampa píše:
@Hazentla 26.6., to bych měla být 6+5, doufám, že bude srdce :-)

Držím palce, já byla na prvním utz 6+4 a srdíčko už bylo :palec: Budu na Tebe myslet, pamatuju si to napětí. A dr. totálně poker face - chvíli ticho a pak - Tak tady vidíte žloutkový váček a tady pulzaci. A já jenom - takže dobrý? :lol: Určitě pak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
20.6.18 22:04

@Hazentla No jaky asi se toho termínu nedožiju nervama… :lol: Vůbec to neutíká Zajímavé, posledních 10 let mi uplynulo jak voda a najednou se táhnou snad i sekundy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
21.6.18 03:40

Ahojky děvčata můžu se přidat? Mě je 31 a snažíme se přes 1,5 roku a zatím nic. Párkrát byla naděje ( zpoždění a cosi na UZ), ale pokaždé nakonec přišla MS. Při posledni kontrole vše v pořádku i hormonální profil, tak i Dr. doporučila inositol s dala žadanku do Caru. Inositol beru skoro 2 měsíce a do Caru jsem nás zatím neobjednala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
21.6.18 07:26

@Aromalampa Jo, taky jsem myslela, že den D nepřijde, čas jsem si krátila zkoumáním kočárků :lol: A do toho mě točil skeptický manžel, kterému pořád nešlo do hlavy, že by to hned klaplo :mrgreen: Pak bude ještě velký nervák první screening a asi i druhý, ale ten je ještě daleko. Ale i normální kontroly prožívám, na jednu stranu se těším, na druhou já vždycky nervózní. Příští mám za 10 dní a možná bude poznat pohlaví. :srdce:
Už máš míň jak týden, to už je hned :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
4.7.18 08:02

@Juni18 Tak jak to s tebou vypadá?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
4.7.18 08:14

@Juni18 Tak to je škoda… tak příští měsíc, teď užívej léta:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.7.18 11:47

asi ...

Milé dámy, nastávající maminky, je mi 30 a půl, s přítelem jsem asi rok ale oba bychom si moc přáli miminko, nebrala jsem antkpc cca 3 roky a cca 4 měsíce si nebereme ochranu… dnes jsem si udělala dva TT, protože mě už 14 dní pobolívá břicho, a hádejte, oba s 2 čárkami. Mudrovka má dovču, tak musím počkat do pondělí, ale myslíte že se můžu radovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
8.8.18 21:06

Ahoj holky je tu někdo ze staré party? Už jsem zase snažilka.chteli bysme druhé a čekala jsem na výsledky imunologie, která je překvapivě v pořádku… Tak jsem naštvaná že jsme se mohli snažit dřív :mrgreen:. Komplikované jako vše u nás. :roll: Stimulují na ket máme ještě mrazácky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí