Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j-p @Soleil 11 díky holky a s těma dvojčata jste mě trochu vydesily. Určitě až přijdu z kontroly tak dám vědět.
ale víte jak. Mám pocit že se zblázním jak se bojím. Navíc nemám ani příznaky tak jsem nervózní. A s tím malým je mi jasný že ho nenecháš hladovet.
@Hazentla moc gratuluju, je to tam
. S gyndou vydrž, aspoň 2 týdny, ať už je i srdíčko
. Opravdu to za to stojí. Kdyby jsi šla dřív, jen to budou dohady ![]()
@Izie jj, máš pravdu, objednám se tak, ale zavolám tam dřív, mívají dost plno a ráda bych termín, abych se nemusela omlouvat z práce ![]()
Ahoj holky..je to presne rok, co jste me v tehle diskuzi podporily a dodaly sil do snazeni v 31 a s jednim vejcovodem.hned 4ty cyklus se zadarilo a 5.2.se nam narodil syn Matej..3700g a 51cm..porod byl ficak, v 17 praskla voda, v 18,30 prvni kontrakce, v 19 jsme dojeli do porodnice uz s kontrakcemi po minute a v 21:09 byl maly venku..nestihli jsme ani klistyr a vzhledem k intenzite a v podstate nepretrzite kontrakci jsem myslela, ze to ani jeden nezvladnem..ale na Vinohradech byli skvely a oba jsme v poradku
a ted temer ve dvou mesicich zacina i ten prvni kolotoc s bolavym briskem a placem na obou stranach odeznivat a konecne si uzivame
vsem chci moc podekovat, za podporu..maminkam gratuluji a snazilkam chci poprat, at to nevzdavaji..protoze nic neni nemozne ![]()
Ženský fakt vidím dobře dvě čárky //???. To není možný
vůbec se mi tomu nechce věřit. Snažíme se, už rok a tříčtvrtě. V srpnu po roce snažení, jsme se dozvěděli, že výsledek SPG byl katastrofální a šance na přirozené početí není ani 4%! Nechtěla jsem to ale tak snadno vzdát, muž začal jist vitamíny, přestal kouřit, pít pivo, za to jsme začali pít spolu víno
a když jsme se rozhodli, že to teda zabalíme už a půjdeme do IVF, tak najdu tohle? Poprvé v životě vidím na testu // čárky!
První test včera večer cca 23 hod. Po skleničce Pálavy
Mamatest 33DC
Druhý test dnes ráno v 5:55, MedPharma 34DC
Já dokonce s mužem v noci ještě třepala jestli je vidí taky ty dvě čárky //, jak jsem byla v šoku. Muž je zatím skeptický a nechce si dělat naděje, dokud mi to nepotvrdí dr., ať není zbytečně zklamaný.
Příspěvek upraven 01.04.18 v 09:16
@baluuu8 doplněno. Asi jsem ji tam zapomněla vložit na poprvé.
@Byvalablond Je to tam, zatím tiše gratuluji a držím palce. Jsme ve stejné fázi, jen já jsem 31/32 DC. Jako na potvoru byla poslední ms v noci, tak nevím, jak to počítat
. Ms nikde a na testu druhá čárka. Snad obě dostaneme k Vánocům ten nejkrásnější dárek
![]()
@Soleil 11 píše:
@medmenka Medi ty jsi pro me proste ta ktera uz mela davno chovat nejakeho cvrcka. Uz jsem ti psala, vis ze me to moc mrzi, je to strasny co prozivas a pevne doufam, ze manzel operaci dobre prozil a ze uz ho budes mit brzy u sebe, jak rikas ve dvou je to vzdy vse lepsi, i kdyz teda verim ze budes potrebovat kupu optimismu abys mela silu porad bojovat dal. Kdyz ctu tvuj pribeh tak vzdycky citim obrovskou nespravedlivost. Tak moc bych ti zdravi a miminko prala…![]()
![]()
@Hazentla @medmenka moc děkuj ženy. Pořád na ty testy musím koukat a nemůžu tomu uvěřit
. Já v přirozené početí už ani nedoufala
. Jak pojedeme k muži rodičům, vezmeme to přes město a koupím ještě ten ClearBlue. Muž, už po druhém testu od jiné značky, taky kouká jak blázen.
A to máme dnes košt vín, tak jsem asi dokoštovala
A jako fakt koukám, protože já nosila skříňky minulý týden, tahala pračku a sušičku atd. Jakože jsem se absolutně nešetřila, posledních par týdnů.
@Soleil 11 píše:
Teda aby to nebylo spatne pochopeno, zacal ted a jdu mu dat najist, abyste si nemyslely ze ho trapim hlady.
To je super, že jsi šťastná, moc ti to přeju. ![]()
Je to tam ❤ naše velikonoční štěstí. Ve středu ráno jsem byla na krvi u obvodaka, včera jsem si odpo volala o výsledky. HCG 1970
Včera odpoledne rovnou i na gynekologii s mužem, potvrzeno těhotenství a vypadá vše v pořádku, dle dr. odpovídá ukončenému 5. týdnu (včera 5+2). Velikost 0,7 mm a miminko vypadá velké a silné
. Další kontrola 20.4 na lačno a dostanu už i průkazku ![]()
A to vše přirozeně, po tom co jsme si vyslechli v srpnu, že máme menší jak 4% šanci otěhotnět přirozeně. Tragický SPG, asthenoteratospermie
.Muž začal brát vitamíny Fertilman Plus, Fertilman, kotvicnik kapičky, občas Macu v tobolkach a čaj na potenci, ve finále skoro přestal kouřit a pít pivo (za to občas jsme si dali spolu víno), dbát víc na stravu a pohyb.