Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19986
31.3.18 13:54

@j-p @Soleil 11 díky holky a s těma dvojčata jste mě trochu vydesily. Určitě až přijdu z kontroly tak dám vědět. :mrgreen: ale víte jak. Mám pocit že se zblázním jak se bojím. Navíc nemám ani příznaky tak jsem nervózní. A s tím malým je mi jasný že ho nenecháš hladovet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
31.3.18 14:43

@Hazentla moc gratuluju, je to tam :kytka:. S gyndou vydrž, aspoň 2 týdny, ať už je i srdíčko :srdce:. Opravdu to za to stojí. Kdyby jsi šla dřív, jen to budou dohady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
31.3.18 17:01

@Izie jj, máš pravdu, objednám se tak, ale zavolám tam dřív, mívají dost plno a ráda bych termín, abych se nemusela omlouvat z práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
31.3.18 18:19

Ahoj holky..je to presne rok, co jste me v tehle diskuzi podporily a dodaly sil do snazeni v 31 a s jednim vejcovodem.hned 4ty cyklus se zadarilo a 5.2.se nam narodil syn Matej..3700g a 51cm..porod byl ficak, v 17 praskla voda, v 18,30 prvni kontrakce, v 19 jsme dojeli do porodnice uz s kontrakcemi po minute a v 21:09 byl maly venku..nestihli jsme ani klistyr a vzhledem k intenzite a v podstate nepretrzite kontrakci jsem myslela, ze to ani jeden nezvladnem..ale na Vinohradech byli skvely a oba jsme v poradku :) a ted temer ve dvou mesicich zacina i ten prvni kolotoc s bolavym briskem a placem na obou stranach odeznivat a konecne si uzivame :D vsem chci moc podekovat, za podporu..maminkam gratuluji a snazilkam chci poprat, at to nevzdavaji..protoze nic neni nemozne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.18 08:08

Pozitivní tt???

Ženský fakt vidím dobře dvě čárky //???. To není možný :srdce: vůbec se mi tomu nechce věřit. Snažíme se, už rok a tříčtvrtě. V srpnu po roce snažení, jsme se dozvěděli, že výsledek SPG byl katastrofální a šance na přirozené početí není ani 4%! Nechtěla jsem to ale tak snadno vzdát, muž začal jist vitamíny, přestal kouřit, pít pivo, za to jsme začali pít spolu víno :hug: a když jsme se rozhodli, že to teda zabalíme už a půjdeme do IVF, tak najdu tohle? Poprvé v životě vidím na testu // čárky!

První test včera večer cca 23 hod. Po skleničce Pálavy :lol: Mamatest 33DC

Druhý test dnes ráno v 5:55, MedPharma 34DC

Já dokonce s mužem v noci ještě třepala jestli je vidí taky ty dvě čárky //, jak jsem byla v šoku. Muž je zatím skeptický a nechce si dělat naděje, dokud mi to nepotvrdí dr., ať není zbytečně zklamaný.

Příspěvek upraven 01.04.18 v 09:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
1.4.18 08:42

@Byvalablond :lol: Tak přidej fotky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.18 09:17

@baluuu8 doplněno. Asi jsem ji tam zapomněla vložit na poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
1.4.18 09:27

@Byvalablond Je to tam, zatím tiše gratuluji a držím palce. Jsme ve stejné fázi, jen já jsem 31/32 DC. Jako na potvoru byla poslední ms v noci, tak nevím, jak to počítat :mrgreen:. Ms nikde a na testu druhá čárka. Snad obě dostaneme k Vánocům ten nejkrásnější dárek :srdce: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.4.18 09:57
@Soleil 11 píše:
@medmenka Medi ty jsi pro me proste ta ktera uz mela davno chovat nejakeho cvrcka. Uz jsem ti psala, vis ze me to moc mrzi, je to strasny co prozivas a pevne doufam, ze manzel operaci dobre prozil a ze uz ho budes mit brzy u sebe, jak rikas ve dvou je to vzdy vse lepsi, i kdyz teda verim ze budes potrebovat kupu optimismu abys mela silu porad bojovat dal. Kdyz ctu tvuj pribeh tak vzdycky citim obrovskou nespravedlivost. Tak moc bych ti zdravi a miminko prala… :( :hug: :srdce:
:hug: :hug: zlatíčko moc děkuji za milá slova. Já ve skrytu duše pořád věřím že se to prostě musí zlomit a bude síla na náš životní sen. Ty jsi pro mě důkaz že to prostě jde.
Ty užívej toho vašeho malého miláčka je nádherný, moc se vám povedl :potlesk: :srdce: je vidět že to není odfláknuté :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.4.18 09:58

@Žaludovka gratuluji k malému štěstíčku, je to kulíšek :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.4.18 10:00

@Byvalablond moc držím palce ať vše pokračuje jak má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.18 11:15

@Hazentla @medmenka moc děkuj ženy. Pořád na ty testy musím koukat a nemůžu tomu uvěřit 8o. Já v přirozené početí už ani nedoufala :nevim:. Jak pojedeme k muži rodičům, vezmeme to přes město a koupím ještě ten ClearBlue. Muž, už po druhém testu od jiné značky, taky kouká jak blázen.
A to máme dnes košt vín, tak jsem asi dokoštovala :roll: A jako fakt koukám, protože já nosila skříňky minulý týden, tahala pračku a sušičku atd. Jakože jsem se absolutně nešetřila, posledních par týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.18 15:58

Tak jsem zkoušela i ClearBlue :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
1.4.18 20:36
@Soleil 11 píše:
Teda aby to nebylo spatne pochopeno, zacal ted a jdu mu dat najist, abyste si nemyslely ze ho trapim hlady. :mrgreen:

To je super, že jsi šťastná, moc ti to přeju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.18 18:32

Je to tam ❤ naše velikonoční štěstí. Ve středu ráno jsem byla na krvi u obvodaka, včera jsem si odpo volala o výsledky. HCG 1970

Včera odpoledne rovnou i na gynekologii s mužem, potvrzeno těhotenství a vypadá vše v pořádku, dle dr. odpovídá ukončenému 5. týdnu (včera 5+2). Velikost 0,7 mm a miminko vypadá velké a silné :potlesk:. Další kontrola 20.4 na lačno a dostanu už i průkazku :dance:

A to vše přirozeně, po tom co jsme si vyslechli v srpnu, že máme menší jak 4% šanci otěhotnět přirozeně. Tragický SPG, asthenoteratospermie :zed:.Muž začal brát vitamíny Fertilman Plus, Fertilman, kotvicnik kapičky, občas Macu v tobolkach a čaj na potenci, ve finále skoro přestal kouřit a pít pivo (za to občas jsme si dali spolu víno), dbát víc na stravu a pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí