Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Soleil 11 Moc moc děkuju.
Přeju ti krásný a hladký porod.
A je to přesně jak jsi to napsala, my ženské zvládneme všechno.
![]()
@30_aneta Obcas davaji u nas porady o predcasne narozenych detech, je to zazrak jak se ti drobecci z toho dostanou!
vcera jsem byla v porodnici - plany poplach, myslela jsem si ze mi odteka plodovka, ale nastesti to tak nebylo - a zrovna tam kolem me vezli inkubator s takovym malym kralickem, hned slzy tlacily na oci, je to tak neuveritelny jak jsou malicci, ale jaci to jsou bojovnicci. Uzasny. ![]()
@Terajsek Krasny fotky. Mala kouka pekne vystrasene, copak jsi ji povidala u fotografovani? ![]()
@Rady008 Holka nezbyva nez pockat, takhle brzy po ovulaci je tezky delat zavery a navic - znam moc dobre - dela telo nekdy signaly ktere neodpovidaji tomu co si doufame ze se deje. Vydrz az budes moct testovat, ja osobne bych do toho sla az nekdy den dva pred MS. Drzim palce.
@Soleil 11 Hlavně, že jste oba dva vpořádku
Raději jet několikrát zbytečně, než jednou pozdě. Hrozně moc se rodí maličkých miminek. Našemu Honzíčkovi nedávali šance na přežití a teď je to takový šikovný kluk…nikdo by neřekl, že byl tak malinkatý. ![]()
Ahoj holky
Přeji všem krásný vstup do Nového roku.
Nějak rychle to utíká
Marunka bude mít 8 měsíců a je to pěknej ďáblíček ![]()
Co jinak u vás všech nového? My zase řešíme bydlení
Asi mě z toho picne ![]()
Jinak už si trošku pohrávám s myšlenkou dalšího bojovníčka ![]()
@30_aneta Jj to mi rekla i doktorka. Ze kdyby se to opakovalo, znova jet, ze se proste musi vyloucit ze to je plodovka. Jj, mas moc sikovneho Honzika, tyhle deti jsou velci bojovnici! ![]()
@audiomax Nadherna Marunka!
jak to ze resite bydleni - musite/chcete se stehovat? Malo mista nebo jak? Mas jeste nejake mrazacky? ![]()
@audiomax Marunka je fakt krásná a řekla bych, že ti je strašně moc podobná
A šikulka to je. Ta naše brambora se jen přetáčí, a couvá. To couvání je fakt šílený, najdu ho kolikrát v předsíni/ koupelně
. Teď ho přestávají zajímat hračky a studuje lišty, otevírání dveří, skříně…no a děsně se mu líbí akvárko ![]()
Další stěhování? Takže konečně blíž k rodině a do domečku? ![]()
Už takhle brzy druhátko, my původně chtěli na jaře..ale nakonec jsme si koupili na září zájezd na Malorku, takže až potom
Ale taky nechci čekat roky ![]()
Ahoj holky, taky zdravíme. @audiomax teda, to už je velká kočka. My to začneme řešit nějak v létě, pokud se nestane nějaký zázrak
. Asi první 4 měsíce jsme raději v plodných dnech používali kondom. Teď už na to tak nějak pečeme (není většinou čas
) Ale pořád to dostávám, takže zatím dobrý.
@Soleil 11 ty už to máš taky za pár, ne?
holky i já vás zdravím. Pořád čtu a čekám na fotky miminek ![]()
Denis bude mít za pár dní 8 měsíců. Je to naše sluníčko. S Kirou jsou nejlepší kamarádi, musela jsem pořídit ohrádku abych je na sebe oddělila aspoň když vařím, záchod atd. Pořád čekáme na první zoubek, ale jinak se plazí, péruje, zkouší si sednout a miluje reklamy a hlavně Alzáka. Nechápu jak to dítě pozná, že je reklama.. je schopnej se připlazit z jiný místnosti nebo si ukroutit hlavu ![]()
@WmarliesW
krásnej
to všechny děti
i naše Nela ho milovala jako malá
![]()
@WmarliesW Nádhernej bobánek
a s tím hafanem úžasná dvojka
taky to tak doma máme, jen máme menšího pejsana ![]()
@j-p Děkuju
![]()
@Soleil 11 - No beru jsme pořád v tom bytě ve 3 patře a tu malou už neutáhnu. Jednou rukou se musím přitahovat, abych vůbec vylezla nahoru, ty moje nemocný nohy no
takže chodím ven, jen když je někdo doma, aby mi ji vynesl. Takže hledáme už domek nebo stavební místo kdekoliv kolem. Jeden pozemek máme bloklej, ale tam se bude dát stavět až asi za rok a půl a to nedám. Chlap začal jezdit makat do Vídně, takže jsem do večera sama a leze mi to tu na mozek
Hledáme kolem hranic, aby to neměl tak daleko no. Znojmo, Břeclav, Mikulov a tak.
Mrazáčka jednoho máme, holčičku, už jsem se s tím smířila a dokonce našla odvahu to říct mojemu, ale mám strach, že nebudeme mít takový štěstí jak napoprvé s bojovníčkem. Takže to asi zatím zkusíme sami, i když to mojemu nejde, ale zkusíme no, uvidím. A co Ty? Jak Ti je? Jak daleko máš do porodnice? ![]()
@Izie - Fakt si myslíš, že je na mě? To jsi první
Každej říká, že je to celej tatka
Prosím Tě bud ráda, že je malej v klidu. Já se momentálně v klidu ani nevyčurám
Malá už skoro chodí, všude stoupá, leze, ručkuje kolem stolu, pustí se a padá a řve
Je strašně neposedná, pravej opak první holky ![]()
Miluje mobil, ovladač a všechny šnury v bytě. Hračky ju absolutně nezajímají. Sedí ve stolku a všechno háže dolů
Je to číslo ![]()
No zlato jelikož mi letos bude UŽ 39 let, tak mi moc času nezbývá na třetatko
Pokud se to podaří, asi to na mé staré a nemocné tělo bude záhul, ale nedokáži si představit toho bojovníčka, co na nás čeká v caru prostě nechat být. Oni by ho rozmrazili a nechali zaniknout, no hrozná představa ![]()
To valíte na dovču aj s prckem? Nebo veget jen spolu? My letos jen někam do hor, k moři určo nee ![]()
@Lentilkaaa83 Ty jooo, tak to držím palečky, aby tady za chvílu nebylo zase další kolo testíků
![]()
@WmarliesW - joo reklamy ty jedou i u nás
Malej je boží ![]()
My jsme vlastně o pár dní že? Marie bude mít 8 měsíců ve středu
a zub máme jeden, jinak nic. A jen ječíme a pištíme, ani slabika třeba máma
to je super, že mají spolu tak krásnej vztah, ta ho bude chránit až do smrti
to naše čivava vidí malou a už maže do pelechu. chce ji furt tahat za uši a za ocas, takže před ní prchá. Ale tak má už 9 let a má ráda svůj klid.
@audiomax z té vánoční rodinné fotky mi opravdu přijde hlavně na tebe
. Mě zase každej říká, že Šíma je na mě, ale dělají to hlavně ty velký oči, jinak je to celej táta
. Na dovču jedeme s prckem, v září k moři a teď hledám i něco po Čechách, začátkem prázdnin, jak jsou ty 2 svátky. Zatím jsem si vyhlídla penzion v orlických horách. To víš, nechci se mi pořád sedět doma. Byť máme se Šímou spoustu aktivit, chodíme plavat, cvičit, jezdíme za rodinou, tak stejně mám pocit, že jsme pořád jen zavřený doma
Asi to dělá ta zima.
Máš recht, mrazáčka nenech zničit. Bude to určitě další rarášek jak Maruška
Jen mě mrzí, že tomu druhému se už nebudu moct věnovat tak jak Šimonkovi. Pro něj jsem prostě 100% maminka, která mu je vždycky k dispozici. Doufám, že pak nebudu výčitky, že jedno dítě šidím na úkor druhýho…ale to je ještě daleko, vždyť ještě nejsem ani těhotná a v šuplíku mám antikoncepce ještě minimálně na půl roku ![]()