Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
24.10.17 14:08

@WmarliesW Dekuju. No me na te fotce pripada jako Cinanek, nevim proc. Manzel rekl ze se mam po porodu na co tesit, ze to rupne s kym to mam. :mrgreen: ale asi je to proste zkresleny, staci aby popojel dr tou hlavou ultrazvuku o mm dal a uz je uplne jiny obraz :roll: zkouseli jsme 4D, ale malej proste ne, bude mit vsude ruce a tak proste obrazek nebude a basta… :zed: :cert: stejne je to zvlastni - ja tomu jako porad nejak nemuzu uverit ze tam mam vevnitr fakt clovicka. 8o Jinak uz mame par veci z vybavy, konecne jsem prestala byt uzkostliva a koupili jsme autosedacku, kocarek, apod. Proste ty velky dulezity veci. Rikam si, co se ma stat se stane, i kdyby nedej boze neco bylo, tak se svet nezbori. Ale od ledna pujdou ceny nahoru a pred vanoci stejne, takze jsme rekli ze to udelame ted… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
26.10.17 21:58

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, tak ani nevím, co je nového. Jsme doma, ale stále bojujeme se zdravím. Jezdíme po doktorech, ale jsme velcí bojovníci. Pomalu nemám síly, ale malej je nádhernej a všechno mi vynahrazuje, jak se na mě culí a tím, že je strašně hodný. Máme tu nějaké nové maminky, nebo těhulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
27.10.17 07:47

@merlose Zlato to moc rada slysim ze ti maly dava nadeji a silu bojovat dal. Musi to byt hodne narocne, predstavit si to neumim… :? Vsak nejsme roboti, poplac si, posteskni si, ono bude hur. Jsem si jista ze to prcek brzy zvladne uplne. :hug: :hug:
Noveho tu nic moc neni. :think: Ja koncim 26. tyden a jsem rada za kazdy dalsi bez komplikaci a uz se taky na toho myho fotbalistu moc tesim. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
27.10.17 07:56

Ahoj holky, já dnes končím 33.tt a užívám si každý den těhotenství. Je to moc krásný. :srdce: Malušká je prý o týden větší, tak jsem zvědavá, jestli budu rodit v termínu nebo třeba o chvilku dřív. @merlose Jste stateční bojovníci, ať už jste brzo fit. :hug: :srdce: @Soleil 11 Je to super, číst jak se vám dobře daří. :srdce: Ještě že k nám konečně už přišly ty naše “vymodleňátka”. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
27.10.17 08:27

@baluuu8 Ty brdo tobe to uteklo! 8o Ten cas leti, to neni mozny. Pamatuju jak jsem nenavidela ty tydny do toho 12-14 tydne, vleklo se to vsechno, navstevy u dr. A ted? Cumim na moji tehu aplikaci jak vyvorana mys a rikam si, cooo? Uz 26. tyden? Co? Uz zase k dr? :mrgreen: :P Ten cas moc leti. Jsem rada tehulka, citim ze si to uzivas jako ja. Je mily jak lidi kolem me na me dbaji, ptaji se, jsou hodni, citlivi. Clovek ma takove privilegum. Je to moc hezky cas. Tak ty mas taky vetsi miminko, ja taky. :roll: V pondeli dr rikala: no to je teda peknej kousek. :mrgreen: Tak jsem taky zvedava a doufam, ze nebudu muset rodit mimco se 4 kg…ja sama jsem porodni vahu 4,02 kg. :roll: Kdy presne mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
27.10.17 17:52

@merlose taky vždycky jihnu, když se na mě směje :lol:. S tím zdravím je to nepříjemný, ale časem se to spraví. Mám kamarádku co rodila ve 30. týdnu, a malá jí teď oslavila 7. měsíc (z toho byly víc jak 3 měsíce v nemocnice). Alička je sice menší, má jen něco přes 5 kilo, je spavější než ostatní mimča (jen pro příklad Simonkovi jsou 4 měsíce a přes den spí tak hoďku max.), ale jinak je úplně v pořádku. Chodí na Vojtovku, to je u těhle dětiček normální. V lednu už s námi bude chodit i na plavčo :pankac: Takže bojujte dál bojovníci :pankac:
@baluuu8 no teda, už tak daleko? Tak tfuj tfuj, ať všechno dál hezky šlape :mrgreen:
@Soleil 11 víš co, já se jako těhule moc dobře necítila. Měla jsem hrozný problémy se spaním, celý noci jsem prochodila po bytě. Když si na to teď vzpomenu, tak ani nechápu, jak jsem mohla fungovat při spánku 2 hodiny denně :roll: Zato teď si užívám každou vteřinu, Šíma už se mi začíná plazit. Sice tedy zatím pořádně neví kam s rukama, ale zadeček zvedá a snaží se sunout dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
28.10.17 00:56

@merlose Posílám co nejvíce pozitivní energie :hug: :hug: :hug: Je to náročné období, ale zvládnete to…ten začátek je těžký, hlavně to běhání po doktorech a cvičení Vojtovky…náš Honzík je narozený 33+1, v pěti měsících vše dohnal…chodil ve 14 měsících…ted je Honzík tak napřed, že si všichni myslí, že už chodí do školky a to měl v červenci dva roky…tito kulíšci jsou velcí bojovníci :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
28.10.17 09:11

@Izie Moc děkuju, strašně rychle to uteklo. ;) Se Šimonkem už musí být prča. :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
1.11.17 14:21

Ahojda, tak zitra končíme 35.tyden, váha stále ukazuje - 2kg. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.11.17 12:27

Ahoj holky zdravim vás :kytka:
Procitam to tady a same pozitiva to je super. :dance:
Tehulkam preji at cas leti jeste víc a odpocivat :srdce:

Holky jinak nam 14.11.budou 4mes. A co nas nepotkalo :cert: atopicky ekzem :,( je to opruz sem z toho nestastna, ale mala je bojovnik. :srdce:

Holky resily ste tu zmrazena embryjka a jejich pohlaví. :think:
Kdyz jich máme 5 tak vědí jejich pohlavi?.Nebo to se musely pred tim nejak spesl vysetrit? To se asi nedělá automaticky to vyšetření?
Chlap tvrdi ze to sou beztak vse holky :mrgreen: a moc by si pral taky kluka.

Vsem drzim palce holky opatrujte se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
12.11.17 12:36

@Esíčko.85 Jo,jo doktoři to vědí, jestli máte holky nebo kluky ale když to není ze zdravotních duvodu, tak ti nedají co ty chces. :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
12.11.17 13:19

@Esíčko.85 Embryjka by musela být vyšetřena metodou PGD, aby znali pohlaví. Jinak se to neví. ;) To mě mrzí, že malou trápí atopák, ať to brzo odezní a je líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
14.11.17 21:57

Děkuju za podporu holky a gratuluju k miminkům. Hlavně ať máte lepší start než my. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
16.11.17 12:28

@Esíčko.85 Achjo chudera. Sice moc nevim co to je za nemoc, ale ekzem zni vzdycky jako peklo. :? Tak at je brzy lip. :* Uz jsem tu cetla o holkach co jim dr rekl i presto ze nebyly zadne zdravotni potize pohlavi embryjek, ale ze zakona se to nesmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
21.11.17 08:48

Vsechny moc zdravim, ja jsem 37+2 a moc si uzivam kazdy den ;)
Drzim palce vsem snazilkam a stejne jako miminka si vybiraji kdy vykouknou na svet tak i dusicky si vybiraji ten spravny cas, kdy prijdou do vasich brisek, takze vam vsem preji, at ten spravny cas uz brzy nastane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí