Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4085
26.12.17 13:04

@baluuu8 :hug: gratuluju. Krasna princezna. Spatny zazitek z porodu mne mrzi, ale casem se „vytrati“. Dulezite je ze mas svuj uzlicek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
26.12.17 13:28

@WmarliesW Děkuju. :srdce: Jasně, už teď mám porod jako v mlze a těším se, že ten příští si užiju jinde a jinak. ;) :hug: Hlavně, že je Barunka na světě a zdravoučká. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
26.12.17 20:45

Ahoj holky :mavam:
Dlouho sem tu nebyla. Zrovna sem si na vas vzpomnela pri oblikani male do pyzamka a tesila se az si tu přečtu nějaké novinky a teeeda rovnou 3krasna miminka 8o. sou na světě :srdce: krasa a balzam na dusi.
Všem novým maminkam moc gratuluji a přeji hlavně zdraví :srdce: :hug:
Nam 14.1. bude půl rok az je mi smutno z toho jak to leti :? A uz jen vzpominam na zacatky boje o tehu, na cele tehu a porod.
Nastavajicim maminkam drzim palce at uz maji svuj uzlicek lasky v náručí protože to je nejvic co může být :srdce:
@baluuu8 juu ta je krásná.p.s.taky máme Barunku :hug: opatrujte se :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
4.1.18 18:28

@baluuu8 Moc mocinky gratuluju k Barunce. Je nadherna, takovej andilek. :andel: neuveritelny ze to tak casto slysim/ctu ze ty porody jsou tak zpackany. :,( moc me to mrzi, ale ctu ze uz je ti trosku lip, clovek casem zapomene, ale stejne je to skoda. Jeste ze na konci ceka takovej krasnej uzlicek, ze my zensky zapomenem vsechno. :srdce: Ja si radsi o porodu zadny iluze nedelam, ani si nic nepredstavuju, beru to jako nutnou bolest ktera bude, ale proste pro me je dulezite to potom, az budu mit malyho konecne u sebe, po tom vsem co jsem si zazila. Dneska uz na to taky ani nemyslim, jak rikam, my zensky jsme silny, jdeme dal. Tak si Barunku moc uzij. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.1.18 21:49

@baluuu8 Gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
4.1.18 22:36

@merlose :mavam: a co u vás? Jak to s malým vypadá? Už je vše lepší?
@Soleil 11 :mavam: a co ty, hrošice naše? Užíváš si poslední týdny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
6.1.18 09:24

@WmarliesW Hrosice prej. :cert: :mrgreen: spis velryba. :mrgreen: Jj, uzivam. Jsem doma a tam je mi nejlip, mam par bolistek a ty se horsi jakmile jsem nekde venku a litam po obchodech nebo tak. Takze uz jsem hodila zpatecku a jezdim jen nutny veci, doktory a tak. V pondeli jeste musime pro kocarek a pak uz mam fakt jen navstevy doktoru - nic jinyho neplanuju. Rizeni auta uz mi dela problem, asi i proto ze je clovek nabalenej do zimnich bund a ten pohyb uz teda je katastrofickej. Lezu z auta jak 80-leta babi. :mrgreen: A teda vubec si neumim predstavit ze budu za ca. 4 tydny mama… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
6.1.18 14:11

@WmarliesW :mavam: :mavam: Ahoj, u nás vše pomalu doháníme. Poctivě cvičíme, jezdíme po doktorech a prý asi nebudou žádné následky. Tak snad to tak bude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
9.1.18 10:24

@merlose Urcite to tak bude! :pankac: preju hodne sily, vsak ty jsi obrovska bojovnice, to spolecne zvladnete! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
9.1.18 11:44

@merlose Jste velicí bojovníci, určitě bude vše vpořádku, nic si nepřipouštěj. Když někomu řeknu, že Honzík je nedonošený, tak všichni koukají…je šikulka, i bych řekla, že je bystřejší než některé děti v jeho věku…krásně mluví, jí…zvládá všechno. A to mu doktoři nedávali šance na přežití. Ti prďolkové jsou velcí bojovníci a jejich rodiče také :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
11.1.18 19:07

Tak už máme mesic. :mrgreen: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
11.1.18 19:29

@Esíčko.85 :hug: :srdce: Zdravíme vaši Barunku. ;) :palec: @merlose Moc děkuju. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
11.1.18 19:36

@baluuu8 Tak velká gratulace k Barunce, už se tesim, az se pristi rok v létě sejdeme v Jeseníku. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.1.18 20:00

Ahojky

Zdravím všechny snažilky a držím všem palce. Pokusím se co nejdříve zorientovat… Můj příběh je složitější :-) před 6lety jsem chtěla miminko poprvé… Zjištěna endometrioza, ale nic šíleného. Byla jsem na IVF. Nic. Pak rozvod. Teď 5 let nový partner, podnikame takže plno práce. Muž by mimi moc chtěl. Já jsem si to nějak zakázala. Teď jsme si ale řekli že to zkusíme. Antikoncepci neberu 7 let ale nijak jsme nehlidali plodný dny a vždy po jsem hned šla do koupelny takze vše šlo ven. Teď jsme si plodnost pohlídali a já poctivě měla nohy nahoře… Od druhého dne bolesti podbřišku jako před MS… 2.den Výtok… A teď už je mi dva dny jak kdybych proflamovala celou noc… Bolí mě kolena, hlava… Jsem protivná I sama sobě… Bolí mě prsa… Bazální teplota byla 37 včera dneska 37,2…hmmm 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
11.1.18 21:09

@Terajsek Máte krásnou berušku. :srdce: No jasně, příští rok v Jeseníku se musíme sejít. :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí