Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WmarliesW krásný fotečky
. Kira ho bude celý svůj život chránit, jen je smutný, že pejskům tady s námi není dopřáno víc let
.
Denda už dostal takovej auťák? Tím, že je malej ještě víceméně pořád na břiše, tak by to zatím pro něj nemělo cenu, ale moc se mi líbí, už se těším, až mu něco podobnýho koupíme
U vás tedy Vánoce asi dopadli na 1, že? Šimonek celý večer proplakal, hrozně ho vyděsil papír, jak se trhal..
@Lentilkaaa83 Jj beru uz za par, dnes zacinam 39 tt.
Jsem zvedava kdy to u vas podruhe klapne. ![]()
@WmarliesW Jezis malej je prdackej!!
doufam ze taky budu mit taky takovyho cipka suprovyho. Psa vam moc zavidim, jak bych pro malyho tak moc chtela, ale nejde to. ![]()
@audiomax Aha tak to je pochopitelny ze musite z bytu pryc.
chudaku, to ja nejak netusila ze mas takove problemy.
Tak to doufam ze najdete neco hodne rychle, pac tohle je teda makacka cekat az prijde nekdo domu kdo ti pomuze vid. Jj uz si vzpominam na toho holcickovskyho mrazacka.
ja vim na milion procent ze kdyby se povedlo, tak se oba z holcicky potutunkujete, hlavne manzel. Ver mi.
No uvidite, ono to nejak dopadne. Me je vcelku fajn, dekuju za optani. Ted uz druhy den mi tvrdne bricho, ale jen tak 1-2× denne, pry poslicci. Dnes jsem opet u dr na KO, termin mam teoreticky pristi tyden ve ctvrtek, takze jeste tyden a pul. Do porodnice - kdyz neni provoz - max. 15 minut. Nedelam si iluze ze by to slo tak rychle ze bysme nestihali. ![]()
@Soleil 11
jenom si počkej na ty moje narozky
jasan.
To ale uteklo vid? Za chvíli mas prcka u sebe. A řekni nám jméno? Jestli to není tajné?
![]()
Ahoj holky, tak se hlásím zpět mezi snažilky, i když tady je už víc maminek. Naší princezně bude už 1,5 roku a chce to kamaráda/kamarádku
Je hrozně bystrá a šikovná a dělá nám jen a jen radost. Tak držte palečky, ať zase nečekáme skoro dva roky na ten malý zázrak. Jinak tento měsíc 4 dny zpoždění a nakonec dorazila ![]()
@mimi82 Ja sem taky zoet mezi snazilkami. Dvojcatum je uz 1.5 roku a nam se uz 6ty mesic nedari.. ![]()
@Soleil 11 Držím palce, ať porod proběhne v rámci možností pěkně a už se těším na info a popřípadě fotku miminka.
![]()
@mimi82 @kyticka86 holky, moc vám držím palce
Já se k vám přidám v půlce léta ![]()
@Soleil 11 ahojky
jdu sem na čumendu a ještě máš mimi v bříšku
držím vše co mam at uz to máte za sebou a ste spoolu ![]()
Holky všechny zdravím snažilky i maminky.
Nám bylo 6mes. vazime 9.100g a velci sme 67cm. Máme 2 zuby a stále valcime s ekzemem
nastrel nausnic sem nesla hrozně a ockovani to samé, ale bude hůř
ja si vse moc zabiram.
Mějte se holky
a snazilkam hodně štěstí
. U nas snažení az za dlouho ještě nejsem na druhe ready
![]()
Ahoj holky, kopiruju co jsem psala uz na nasi uzavrene diskuzi pac vim ze tam nejste vsechny: ![]()
hoj holky moje!
moc se vam omlouvam za zpozdeni, ale vy uz vsechny maminky jste a chapete urcite jake jsou prvni dny…
Takze ano, jsem uz maminka. Nas syn Lukas se narodil 26.01.18 v 11:45 cisarskym rezem. 24.01.18 rano ve 3 mi praskla plodova voda, hned do porodnice a od 4 od rana na CTG co 2 hodiny a prvni vyvolani. NIc. Druhy den rano druhe vyvolani, stale co 2 hodiny CTG, nic. Odpoledne druhe vyvolani pricemz mi treti uz delat nemohli, pry to byla nejvyssi mozna denni davka. Vecer 25.01. mi doktorka rekla, ze se mam pripravit na mozneho cisare druhy den rano, ze mam prijit na lacno na kontrolu rano. ONi totiz i pres tu prdlou plodovku nemohli nahmatat hlavicku, cipek zavreny. Bylo to divny ze se nic nedelo. Kontrakce jsem mela, ale ne velke a ne pravidlene, vzdy kdyz jsem si myslela ze se rozjizdeji, zase prestaly. No a v patek jsem rano sla na KO, zas hlavicka nahore, cipek nic, tak ze bude cisar. Operace sama o sobe brnkacka, nic hroznyho, super doktori a sestricky. Ale to potom
vy co mate cisare vite o cem mluvim. Dva dny jsem se nemohla starat o malyho, byl to psychicky pro me tezky cas. Meli jsme v porodnici tzv. rodinny pokoj, takze tam manzel - jako na hotelu - spal se mnou celou dobu a byl se mnou, za coz jsem strasne vdecna, nechtla bych aby se mi o malyho staraly sestry i kdyz byly vsechny uzasne. Domu nas pustili minule utery, takze jsme tam byli skoro tyden. Ted doma se snazime szit, zorganizovat, je to teda fakt ficak. Jezis jak ja toho malyho skritka miluju.
musim se smat kdyz si vzpomenu jak jsem „fnukala“ ze nebudu mit holcicku. Neumim si nic jineho nez Lukyho predstavit. Je tak nadhernej a tak krasne voni a proste muzu na neho hodiny cumet a nejradsi bych ho sezrala laskou.
ale cloumaj se mnou i hormony, hodne jsem prnvi dny brecela. Protoze malo spi, protoze moc spi, jestli se mu u nas libi, jestli mu je dobre, proc dycha tak a ne jinak, no proste mazec.
Jinak me jeste vecer v 20h pred cisarem rikala doktorka ze podle hmatu tipuje na 4 kg porodni vahy a nakonec mel malej 50 cm a jen 3020 g!! Cele tehotenstvi me strasili velkym ditetem a mam doma takovyho cervicka malyho. Fotku dodam z mobilu.
Toz to muj pribeh. JO a druhy den po cisari mi malej tak vycucal bradavky ze mi tekla krev, takze jsem pak 5 dni jen odsavala pumpou a prikrmovala. Ted jsem to s porodni asistentkou co za mnou chodi domu zkusila pred par dny znova a od te doby kojim na 99%, jen 1× v noci davam flasku. Malej pribira jak ma tak snad je vse v poradku. Tak snad jsem na nic nezapomela… ![]()
Izie diky za rady, jj slyseli jsme ze ho mame otacet na brisko, nekdy mu to nevadi, ale nekdy rve jak tur. Ma samozrejme oblibenou stranu, je to boj otacet mu hlavicku na druhou stranu. ![]()
Ahojky holky, nějakou dobu se snažíme a ted už to vypadalo hodně nadějně,,, BT vysoko, bolení a tlak v podbříšku, bradavky doslova v plamenech a nemluva o nevolnosti.
Cyklus mám 28 dní a dnes jsem 12DPO…zkusila jsem DigiCB a mínus ![]()
Hold jsem se na mimi tak upla, že jsem si vyvolala příznaky tou mojí hlavou bláznivou. Podle doktorů a že nebylo jen jedno vyšetření jsem já i přítel v pořádku. Začala jsem s Gynexem a samo že listovka, které jsem měla dlouho málo.
A tak mě přítel požádal zda by jsem se neoptala jestli není nějaký přípravek pro muže..spermiogram měl
ale taky by si to prý chtěl pojistit ![]()
@Soleil 11 gratuluji a preji pevne zdravi. Uzivej si. Nase potvurka se zacina stavet. Ted zacne to prave rodeo. A to si prosim ani sama nesedne. Jen kdyz ma okolo neco, ceho se drzi.
@Soleil 11 Moc ti gratuluju k Lukáškovi a přeju oběma hodně zdravíčka.
Moc si broučka užívej.
![]()
Barunka měla včera dva měsíce a je neuvěřitelné, jak se mění a roste.
![]()
@Soleil 11
Tak Tě vítám mezi maminky
nádherná zprávička, Lukáškovi hlavně zdravíčko protože všechno ostatní bude mít od vás ![]()
Už se těším na fotečky. A porod teda čtu, že sis užila. Tak dlouho Tě trápit. Ale už je myslím, na vše zapomenuto co? Jo stav po porodu si pamatuju, hrůza, no a záda si dávám do kupy ještě ted 8 měsíců po císaři. Ale jak se na mě Marunka usměje, tak je po bolesti
Tak užívejte strašně rychle to letí
![]()
@Soleil 11 obrovská gratulace k malému Lukáškovi, posílám malému
ať vám krásně roste a dělá jen samou radost. ![]()