Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19986
6.4.18 18:38

Dnes první kontrola v 6+1. Srdce ano. Další kontrola 20.4. Po 5ti tehotenstvich a ani jednom mimču se ještě neraduji. Vím a zažila jsem, že to může skončit i v 10tt. Ale to že se povedlo přirozeně je zázrak. Loni 2laparky kvůli cystam, jedna punkce cysty, potvrzení endometriozy 3-4stupne. Léčba umělým přechodem na půl roku. Nasazen duphaston 1-0-1. A byly mi zakazany vsechny moje oblibene sporty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
6.4.18 19:50

@Byvalablond @lachtanice86 Oběma vám držím palce, ať dojdete do zdárného konce a zhruba za 34 týdnů držíte v rukou zdravé a milované miminko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
6.4.18 20:02

@lachtanice86 @Byvalablond Holky, to je nádhera, já jdu až 17., měla bych být 6+4, tak snad bude taky :srdce: Moc vám (nám ;) ) držím palce, ať je nás na Vánoce víc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
6.4.18 20:26

@Byvalablond @lachtanice86 Gratuluju holky a držím palce ať všechno dobře pokračuje. A u vás to jsou fakt malý zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
6.4.18 20:29

@Soleil 11 Já vůbec nevím, jestli jsem Ti pogratulovala k malýmu! Četla jsem to, bulela dojetím, ale mám pocit že jsem v tu chvíli hned nanapsala a pak jsem tu zas nebyla..znáš to ;) To že ses dočkala zdravýho krásnýho miminka je pro mě prostě jeden z největších zázraků, jakej jsem takhle zprostředkovaně zažila..Myslím, že jsme Ti to všechny tak strašně přály, až to ten nahoře nevydržel :mrgreen: Tak hlavně ať se vám daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
6.4.18 20:30

@Žaludovka Moc gratuluju, krásnej kluk a super porod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.18 21:29

@lachtanice86 taky gratulace :potlesk: ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
8.4.18 18:49

@lachtanice86 @Byvalablond holky moc gratuluji a drzim dal palce.
@Žaludovka :hug: nadhera. Moc moc moc gratuluju. Uzivej uzlicek stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
11.4.18 12:03

@Byvalablond Krasny pribeh, primonima mi me, my 4 roky prirozene ani tuk, 6 in vitro a dve nepodareny tehotenstvi a pak loni v kvetnu jsem otehotnela prirozene. Drzim pesticky na dalsi klidne pokracovani. :*

@Žaludovka Na tebe si vzpominam! Moc gratuluju!! Tak to mas malyho o ca. 2 tydny mladsiho nez ja, muj je 26. ledna. :D ale brisko ho teda boli porad, doufam ze to po 3 mesicich odezni… :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
11.4.18 12:04

@Bjetuš Bjetus dekuju! :* :srdce: uz jsem te tu dlouho necetla, jak se dari?? Moc diky za krasna slova. Jj asi uz ten nahore toho mel plny zuby a rekl si, ze mi teda to mimco sesle… :mrgreen: :andel: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
13.4.18 08:44

@Soleil 11 No jo, s „velkym“ dítětem už tu není co řešit a psát a já zrovna nejsem ta co by se už začínala znova snažit :mrgreen: Ale máme se teď moc fajn, Maty je už kámoš a parťák, je s nim strašná sranda, začíná mluvit.. Hlavně konečně spí, takže já taky a to je pak všechno veselejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
16.4.18 12:25

@Bjetuš Skoda, chybi mi nase stara parta. :hug: ale chapu te. :mrgreen: Je to zni skvele, tak to mas ted takove vesele obdobi vid. Malej mi zacina zvatlat a ja jsem rada za kazdy zvuk co vyda, je to uzasny. :srdce: me malej ted uz taky konecne spi, tak ca. od 22h do 4-5 do rana, je to luxus kdyz si vezmu zacatky a velice doufam, ze se to nezmeni jak me vsechny maminky strasi :mrgreen: kolik ze tvymu malymu uz je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
17.4.18 10:15

Holky, dneska konečně gynda a je to tam :pankac: Fazolka sedí kde má a dokonce bylo i :srdce: (6+4tt) Tak snad se nás štěstíčko bude držet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.4.18 10:54

@Hazentla moc gratuluji k :srdce: a držím palečky ať nadále vše pokračuje jak má :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
18.4.18 22:11

@Soleil 11 Jee vzdyt mne to zvaneni tady taky chybi ;) Byla tu fakt prima particka..
To rada slysim, ze se malymu spanek lepsi a drzim palce, at to pokracuje! To uz se nebude horsit! Maximalne to narusi zuby nebo nemoc.. Ale jestli jste meli tezky spaci zacatky, tak uz bude jen lip ;)
Matyaskovi ted bude rok a trictvrte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital