Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes první kontrola v 6+1. Srdce ano. Další kontrola 20.4. Po 5ti tehotenstvich a ani jednom mimču se ještě neraduji. Vím a zažila jsem, že to může skončit i v 10tt. Ale to že se povedlo přirozeně je zázrak. Loni 2laparky kvůli cystam, jedna punkce cysty, potvrzení endometriozy 3-4stupne. Léčba umělým přechodem na půl roku. Nasazen duphaston 1-0-1. A byly mi zakazany vsechny moje oblibene sporty.
@Byvalablond @lachtanice86 Oběma vám držím palce, ať dojdete do zdárného konce a zhruba za 34 týdnů držíte v rukou zdravé a milované miminko. ![]()
@lachtanice86 @Byvalablond Holky, to je nádhera, já jdu až 17., měla bych být 6+4, tak snad bude taky
Moc vám (nám
) držím palce, ať je nás na Vánoce víc ![]()
@Byvalablond @lachtanice86 Gratuluju holky a držím palce ať všechno dobře pokračuje. A u vás to jsou fakt malý zázraky.
@Soleil 11 Já vůbec nevím, jestli jsem Ti pogratulovala k malýmu! Četla jsem to, bulela dojetím, ale mám pocit že jsem v tu chvíli hned nanapsala a pak jsem tu zas nebyla..znáš to
To že ses dočkala zdravýho krásnýho miminka je pro mě prostě jeden z největších zázraků, jakej jsem takhle zprostředkovaně zažila..Myslím, že jsme Ti to všechny tak strašně přály, až to ten nahoře nevydržel
Tak hlavně ať se vám daří!
@lachtanice86 @Byvalablond holky moc gratuluji a drzim dal palce.
@Žaludovka
nadhera. Moc moc moc gratuluju. Uzivej uzlicek stesti ![]()
@Byvalablond Krasny pribeh, primonima mi me, my 4 roky prirozene ani tuk, 6 in vitro a dve nepodareny tehotenstvi a pak loni v kvetnu jsem otehotnela prirozene. Drzim pesticky na dalsi klidne pokracovani. ![]()
@Žaludovka Na tebe si vzpominam! Moc gratuluju!! Tak to mas malyho o ca. 2 tydny mladsiho nez ja, muj je 26. ledna.
ale brisko ho teda boli porad, doufam ze to po 3 mesicich odezni…
![]()
@Bjetuš Bjetus dekuju!
uz jsem te tu dlouho necetla, jak se dari?? Moc diky za krasna slova. Jj asi uz ten nahore toho mel plny zuby a rekl si, ze mi teda to mimco sesle…
![]()
@Soleil 11 No jo, s „velkym“ dítětem už tu není co řešit a psát a já zrovna nejsem ta co by se už začínala znova snažit
Ale máme se teď moc fajn, Maty je už kámoš a parťák, je s nim strašná sranda, začíná mluvit.. Hlavně konečně spí, takže já taky a to je pak všechno veselejší.
@Bjetuš Skoda, chybi mi nase stara parta.
ale chapu te.
Je to zni skvele, tak to mas ted takove vesele obdobi vid. Malej mi zacina zvatlat a ja jsem rada za kazdy zvuk co vyda, je to uzasny.
me malej ted uz taky konecne spi, tak ca. od 22h do 4-5 do rana, je to luxus kdyz si vezmu zacatky a velice doufam, ze se to nezmeni jak me vsechny maminky strasi
kolik ze tvymu malymu uz je? ![]()
Holky, dneska konečně gynda a je to tam
Fazolka sedí kde má a dokonce bylo i
(6+4tt) Tak snad se nás štěstíčko bude držet ![]()
@Hazentla moc gratuluji k
a držím palečky ať nadále vše pokračuje jak má
![]()
@Soleil 11 Jee vzdyt mne to zvaneni tady taky chybi
Byla tu fakt prima particka..
To rada slysim, ze se malymu spanek lepsi a drzim palce, at to pokracuje! To uz se nebude horsit! Maximalne to narusi zuby nebo nemoc.. Ale jestli jste meli tezky spaci zacatky, tak uz bude jen lip ![]()
Matyaskovi ted bude rok a trictvrte.