Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
264
25.4.18 10:15

@Byvalablond @lachtanice86 @Hazentla moc drzim palecky :srdce: :palec:
Jinak moc gratuluji i k miminkum ;) :kytka:
My s prckem mame trosku narocnejsi zacatky, nejdriv prdiky, spal max 20 min v kuse, kolem 3. Mesice kasel, kaslal kazdou cca hodku asi mesic a pul, takze jsem nespala dyl jak dve hodky v kuse cca dva mesice a kdyz to ted preslo, vybralo si to moje telo dost osklivou anginou…takze jsem zvedava jestli se nekdy vyspim, ted zas zacina slintat apod. tak mozna se chystaji zuby :D zitra je mu pet mesicu..a uz se asi dva tydny pretaci na brisko a snazi se plazit, to je taky sranda, no materstvi je jedno velke dobrodruzstvi, drzim vsem palecky at se zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.4.18 01:15

Ahoj holky, jsem v této skupince nová. Je mi lehce přes 30 a muj pribeh začal tak, že jsme se s manželem začali před 4rokama snažit o mimco, po roce a půl neúspěchu jsme, zkusili 1ivf, vše bylo OK až po týdnu, kdy jsem silne vykrvácela, obrecela jsem to a teď po roce mám za sebou 2IVF, do včera mě boleli hrozně prsa, pobolivalo v podbřišku, ale přes noc vše opadlo, spinila jsem a teď už trochu i krvácím, test negativní a jsem 9den po transferu. V Caru mi řekli ať si koupím zase Ascorutin a přijdu kdyžtak na krev až 2.5. a měsíčky mám dostat kdyžtak až o víkendu. Máte někdo zkušenosti s testováním a špiněním? Bojím se, že to zase neklapne a veškerá snaha přijde v nivec :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
30.4.18 21:42
@Bjetuš píše:
@Soleil 11 Jee vzdyt mne to zvaneni tady taky chybi ;) Byla tu fakt prima particka..
To rada slysim, ze se malymu spanek lepsi a drzim palce, at to pokracuje! To uz se nebude horsit! Maximalne to narusi zuby nebo nemoc.. Ale jestli jste meli tezky spaci zacatky, tak uz bude jen lip ;)
Matyaskovi ted bude rok a trictvrte.

To je pravda, dřív nás tu bylo míň a znaly jsme se. Už řešíte druhé mimčo? My teď máme nedobrovolnou pauzu, ale příští rok až to snad půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.5.18 10:37

Ahoj holky :mavam: mě sice bude 30 až příští rok, ale už se s dovolením ráda přidám do vaší diskuze. Vždycky jsem chtěla být mladá maminka, cca 25 let první a druhé do 30, ale osud tomu chtěl jinak - holt jsem na toho správného chlapa narazila až později :srdce: ale můžu říct, že za to čekání to stálo :srdce: chceme si užít ještě léto a na podzim se začít snažit, takže předpokládám, že s 2 na začátku už to nestihnu :lol: přeji všem, ať se brzy zadaří a hlavně ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
3.5.18 10:49
@Petula16 píše:
Ahoj holky :mavam: mě sice bude 30 až příští rok, ale už se s dovolením ráda přidám do vaší diskuze. Vždycky jsem chtěla být mladá maminka, cca 25 let první a druhé do 30, ale osud tomu chtěl jinak - holt jsem na toho správného chlapa narazila až později :srdce: ale můžu říct, že za to čekání to stálo :srdce: chceme si užít ještě léto a na podzim se začít snažit, takže předpokládám, že s 2 na začátku už to nestihnu :lol: přeji všem, ať se brzy zadaří a hlavně ať je vše v pořádku :srdce:

Ahoj, vítej :) Taky jsem měla takové plány, ale toho správného muže jsem potkala až později. Teď mi táhne na 31, jsem přes půl roku vdaná a v 9.tt :srdce: Jen se modlím, aby vše bylo ok, pozitivním testem to jen začíná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.5.18 14:55

@Hazentla to ráda slyším :potlesk: moc gratuluji a držím palce, ať vše probíhá jak má :kytka: na jednu stranu mě to vždycky strašně mrzelo, protože všechny mé kamarádky už mají děti a já jsem poslední, co stále nic. Poslední dobou začínám i slýchat, že už nemám na co čekat apod. - určitě to taky znáš :lol: ale na druhou stranu jsem ráda, protože až teprve teď v tomhle věku se na to opravdu strašně moc těším :dance: s přítelem spolu žijeme přes rok a shodli jsme se na tom, že bychom spolu chtěli založit rodinu. Jen sama nevím, jak to všechno skloubit dohromady :D svatbu letos už bohužel asi nestihneme, ale po létě bych se chtěla začít snažit o miminko, tak se to ve mě mele, co dřív a co potom :lol: ale musím říct, že to jsou hezké starosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
5.5.18 00:23

Ahoj holky, jdu se po delší době pochlubit dětmi. Radecek byl tento tyden na zápisu do školky a Karolinka už bude mit pristi tyden 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
5.5.18 08:17

@Terajsek kolik je radeckovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
5.5.18 09:02

@hanka1120 18.5. mu bude 2,5 roku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
5.5.18 19:41

Ahoj, holky, můžu se k vám přidat? :mavam: Bude mi 31 a také jsem neměla toho správného a pravého, ale naštěstí si me našel a ted se snažíme o miminko :) :srdce: Minuly měsíc jsem vysadila po 13 letech HA, takže se snažíme druhy měsíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
5.5.18 21:37

@merlose Vy zas musíte pauzovat?! Ach jo. Tvoje statečnost je nad moje chápání. Já vím no, co jinýho Ti zbývá..
Já jsem asi fakt divná, ale do druhýho se zatim nehrneme. S Matym jsem si dost „užila“ a teď si naopak užívám, že už je to lepší a že se spolu máme fajn. Asi je to hodně tím, že jsem s ním často (většinou) sama, hlídání pramálo.. takže je to prostě náročný. Dovedu si představit druhý mimčo až bude Matymu tak 5, 6 let. To už zas budu stará, ale tak uvidíme, co nám osud přinese ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
5.5.18 23:00

@Bjetuš Musíme. Manžel má teď stejný problém, jako jsem měla já. Je to šílený, ale mám malého, začala jsem opět chodit do práce a snažím se tomu moc nepodléhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagoneta
6.5.18 18:39

Ahoj, v červenci mi bude 33 let a právě nám začíná 3. rok snažení. Máme za sebou i návštěvy CARu a jednu nepodařenou inseminaci, pak mě naštvali, tak jsem tam přestala chodit :mrgreen:.No ale bohužel se pořád nedaří. Vzpomínám si, že jsem se děsila, když jsem po roce neúspěchu četla různé diskuze s příspěvky snažíme se 3 roky a nic… to jsem si říkala, jak je to hrozný, že nám to snad nehrozí a ejhle, už je to tu :zed:.

• Citovat
  • Upravit
6327
8.5.18 07:04

@Terajsek tak drzim palce, my jsme ve 2.5letech ve skolce neupeli, letos jsme se hlasili znova tak taky cekam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
12.5.18 11:57

@Bjetuš moc zdravim, ja to mam dost podobne, do druheho se jen tak nepohrnu, ale az to fakt ucitim. A kdyz to neucitim, tak nebude - zpetne jsem vdecna i za ty roky cekani, protoze si prcka maximalne vazim a dala jsem ty zacatky, i kdyz byly tezsi - minulou noc se v peti mesicich poprve probudil jen jednou (kolem treti)!! Halelujah :D moc obdivuju, ze to davas i kdyz nemas tolik hlidani, mne moc pomohla mamka, abych se aspon obcas vyspala, bez toho nevim jak bych to dala..takze to dlouhe cekani mi vlastne nakonec hodne dalo. A vsem snazilkam drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí