Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1543
30.5.18 11:28

@DelfinkaX Teda, to je nádhera. Určitě bude všechno v pořádku, držím palce! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
30.5.18 18:43

@Byvalablond jej moc gratuluji, at je vse v poradku a uzivej pripravy na veselku ;) my jsme se rozhodli cca pred 14 dny a budeme se brat ted koncem cervna :mrgreen:

@Aromalampa podle me to delas nejlip - jak to citis ty, je to tvuj zivot, ne lidi z vesnice. Oni by se pak pripadne nerozvadeli, to ty. Takze ja to vnimam tak, ze to takhle melo byt a moc ti drzim palecky, at to brzy klapne :hug: ja ukoncila trinactilety vztah ve 33 letech a hned se mi poslalo zpatky, ze jsem na spravne ceste - novy chlap v zivote, mame pulrocniho prcka (cekal proste na jineho tatu) a jsem moc stastna.

Ja to mam jinak, samozrejme si preju, aby prcek byl v poradku apod., Ale bojim se tak nejak zdrave, takze vetsinou ne - nechci zit ve strachu cely zivot…jo, kdyz mel cca 8 tejdnu kasel a dusil se mi hlenama tak to bylo narocne, ale snazim se tyhle veci hodne odevzdavat
Udelam maximum a zbytek odevzdavam.

A ted kdyz uz ho netrapi prdiky a nekasle, mam trosku vic casu a napadla me jedna vec…zalozit skupinu, nejspis na facebooku a udelat takovy sdilejici kruh zen, ktere se snazi o miminko, ze bych kazdy den davala nejake tipy, co mi pomohlo - bylinky, doplnky stravy, pohyb cviceni podle Mojzisove, hormonalni joga…co na psychiku, pece o zenstvi a zenske organy, vnimani cyklu a menstruace a cyklicnost apod. Protoze verim, ze ve sdileni pribehu a zkusenosti je nejvetsi sila a obohaceni. A protoze verim, ze nejvic pro sebe clovek udela, kdyz se postavi do sve sily a rozhoduje o sobe a o svem tele sam a tak jak to nejlepe citi - vyslechne ostatni ale sam se rozhodne, jestli pujde cestou doporuceni od doktoru nebo jinou cestou (alternativni, chcete-li) nebo to kombinuje dohromady…tak kdybyste nektera ze snazilek mela pocit, ze vas takove sdileni oslovuje a pritahuje tak mi napiste zpravu a ja to podle toho spustim nebo ne…a vsem snazilkam tehulkam i maminkam tady preju jen to nej a hlavne at jste stastne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
2.6.18 18:54

Holky, dneska k mému velkému překvapení… Testovala jsem proto, že jsem se chtěla nadopovat prášky, je mi hrozně, zahleněná, smrkám, kašlu, plíce mě bolí… počůrala jsem papírek a šla vařit coldrex a najednou jsem myslela, že mám vlčí mlhu.. Hele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
2.6.18 19:10

@Aromalampa :) gratuluji :kytka: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
2.6.18 19:13

@j-p Díky, ale já se ještě radši neraduju. Nějak se mi to nezdá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
2.6.18 21:24

@Aromalampa Ale, pěkný :mrgreen: Gratulace! Já zase zahájila těhotenství zánětem močáku ;) Jinak jestli je to hodně zlý, v těhotenství se smí aspoň paralen, resp. cokoliv na bázi paracetamolu (Panadol atd) :palec: Držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
2.6.18 21:47

@Hazentla Ahoj, díky. :) Zatím se snažím držet bez toho, ted jsem si po celém dnu lehce stříkla nosní sprej, abych alespoň dýchat mohla… a piju bylinné čaje. Je to mazec. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
5.6.18 15:52

Tak jsem nafasovala antibiotika, nic moc :( ale dnesni test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
5.6.18 16:14

@Aromalampa Je to tam :lol: Buď v klidu, já měla ATB na zánět močáku, někdy na začátku 6.týdne. Naštěstí, když se o (možném) těhotenství ví, existují bezpečná a vyzkoušená antibiotika (já měla Duomox). Neléčená infekce by byla horší :hug:
Jinak u nás včera první screening, dopadlo to pěkně, tak jsme vykročili do druhého trimestru :palec: V pátek se půjdu registrovat do porodnice. A začínám pomalu křečkovat výbavu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
5.6.18 16:58

@Hazentla jé, už bych chtěla mít první trimestr taky za sebou, mám ted strach, aby bylo vše vpořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
5.6.18 17:22

@Aromalampa Neboj, to uteče. Připadá mi to jako včera, kdy jsem nevěřícně zírala na slabounkou druhou čárku ;) Jinak na utz jsem byla taky nervózní, jak doktor říkal - dobrý dobrý, tak s každým dalším „dobrý“ mi odléhalo víc a víc :srdce: Ale až se přiblíží druhotrimestrální, tak budu asi nesvá zase :roll: Od teď už že strachu o mrně nevyjdeme. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
19.6.18 18:33

@Juni18 maminka ještě nejsem, dnes 5+5 :-D ale první krůček k maminkovstvi uz je za nami, to je fakt. Co ty, jak dlouho se snažíte? A o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
19.6.18 20:26

@Juni18 kolik ti je? :) jinak me dlouho předtím „pripravovali“, jako gynekolog i doktor, tak jsem cekala, ze to klapne hned, to jsem uz jedla prislusne vitaminy, pila podporujici čaje a hlidala ovulaci a nic. Tak jsem z toho byla taky dost nervozni. Pak se nasadila jeste tinktura kotvicniku a concieve gel na podporu početí a treti snazeni to vyslo. Tesne pred hormonalnim profilem a bastenim hormonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
19.6.18 20:26

@Juni18 kolik jsi dc nebo dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
19.6.18 21:18

@Juni18 no ciste teoreticky po půl roce, ale zacali jsme se snazit, az jsem zdravotně mohla, po bouracce a zlomenych obratlich jsem nesměla otehotnet 5 let a poslední rok me rovnali gynekologicke a jine zdravotní problemy, tak mi tehu taky nebylo doporucovano…no a začátek tehu jsem ted mela taky atb, jsem takova trochu rozhasena porad, tak jen doufám, ze uz bude vse ok a kdyz si to drobek vybojoval, tak se udrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí